Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning Soest te koop

Recreatiewoning Soest te koop

  • Vrijstaande luxe recreatiewoningen
  • In een unieke bosrijke omgeving
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Recreatiewoningen in de omgeving van Soest te koop

Soest, met onder andere de Soesterberg en de Soester Duinen, is een veelzijdige toeristische bestemming in Nederland. Met Paleis Soestdijk als cultureel erfgoed, talloze wandel- en fietsroutes door de bosrijke omgeving én een centrale ligging zijn de vele toeristen die hier elk jaar komen goed te verklaren. Mede daarom zijn de recreatiewoningen nabij Soest, die te koop staan op het nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche, een unieke mogelijkheid om te investeren in deze regio.

Bekijk Résidence Lage Vuursche
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Recreatiewoning kopen vlak bij Soest

Een recreatiewoning kopen in de omgeving van Soest bij TopParken betekent dat u geniet van een woning op een ruime kavel, volop rust en privacy in en rondom de woning en niet onbelangrijk, een schitterende omgeving. De recreatiewoningen van Résidence Lage Vuursche zijn allen vrijstaand, geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gasloos opgeleverd. Bovendien bepaalt u zelf hoe u de woning wilt gaan gebruiken. TopParken biedt hiervoor de volgende mogelijkheden:

Eigen gebruik - U wilt de woning alleen kopen voor privé gebruik en deze niet verhuren. Op elk gewenst moment kunt u terecht in uw recreatiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan bij TopParken.

Volledige verhuur - Wilt u de woning juist volledig gaan verhuren? Ook dat is mogelijk, het volledige verhuurproces wordt geregeld door de professionele verhuurorganisatie van TopParken.

Combinatie van eigen gebruik en verhuur - Een derde mogelijkheid is het beschikbaar stellen van de recreatiewoning voor de verhuur, op de momenten dat u er zelf niet in verblijft. U bepaalt wanneer de woning beschikbaar is, en wanneer niet.

 

Soest en omgeving

Als u ervoor kiest een recreatiewoning te kopen bij Soest dan heeft u de gelegenheid een prachtig stukje Nederland te ontdekken. Fietsen en wandelen doet u op de Utrechtse Heuvelrug, op korte afstand ligt de bruisende stad Utrecht en ook de Loosdrechtse Plassen liggen vlakbij. Vooral de bosrijke omgeving trekt veel bezoekers naar deze regio, maar ook Paleis Soestdijk is een populair dagje uit. Op het vakantiepark kunt u bij de horeca genieten van een drankje of heerlijk diner.

Heeft u interesse in, of wilt u meer weten over een recreatiewoning bij Soest die te koop is bij Résidence Lage Vuursche? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

Afspraak maken
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer