Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning Soest te koop

Een recreatiewoning nabij Soest kopen

 • Uw eigen vrijstaande en luxe recreatiewoning
 • Midden op de Utrechtse Heuvelrug
 • Zeer populaire toeristische bestemming

Recreatiewoningen op 10 kilometer afstand van Soest te koop

Soest is met onder andere de Soesterberg en de Soester Duinen een veelzijdige toeristische bestemming in Nederland. Met Paleis Soestdijk als cultureel erfgoed, talloze wandel- en fietsroutes door de bosrijke omgeving én een centrale ligging is het een perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers. Mede daarom zijn de recreatiewoningen nabij Soest, die te koop staan op het nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche, een unieke mogelijkheid om te investeren in deze regio.

 

Of vraag meer infromatie aan over Résidence Lage Vuursche

Informatiedagen ⬇️

 

Het aanbod recreatiewoningen

Uw eigen recreatiewoning vlak bij Soest

Een recreatiewoning kopen in de omgeving van Soest bij TopParken betekent dat u geniet van een woning op een ruime kavel, volop rust en privacy in en rondom de woning en niet onbelangrijk, een schitterende omgeving. De vakantiewoningen van Résidence Lage Vuursche zijn allen vrijstaand, geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gasloos opgeleverd. Bovendien bepaalt u zelf hoe u de woning wilt gaan gebruiken. TopParken biedt hiervoor de volgende mogelijkheden:

  Eigen gebruik

  U wilt de woning alleen kopen voor privé gebruik en deze niet verhuren. Op elk gewenst moment kunt u terecht in uw recreatiewoning. Permanente bewoning is niet toegestaan bij TopParken.

  Volledige verhuur

  Wilt u de woning juist volledig gaan verhuren? Ook dat is mogelijk, het volledige verhuurproces wordt geregeld door de professionele verhuurorganisatie van TopParken.

  Combinatie van eigen gebruik en verhuur

  Een derde mogelijkheid is het beschikbaar stellen van de woning voor verhuur op de momenten dat u er zelf niet verblijft. U bepaalt wanneer de woning beschikbaar is en wanneer niet.

 
 

Résidence Lage Vuursche: een oase van rust

Als u ervoor kiest om te investeren in een recreatiewoning bij Résidence Lage Vuursche dan heeft u de gelegenheid een prachtig stukje Nederland te ontdekken. Fietsen en wandelen doet u op de Utrechtse Heuvelrug, op korte afstand ligt de bruisende stad Utrecht en ook de Loosdrechtse Plassen liggen vlakbij. Vooral de bosrijke omgeving trekt veel bezoekers naar deze regio, maar ook Paleis Soestdijk is een populair dagje uit. Op het vakantiepark kunt u bij de horeca genieten van een drankje of heerlijk diner. Heeft u interesse in, of wilt u meer weten over een recreatiewoning bij Résidence Lage Vuursche? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

 
 
 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden ons:

✦ Voor hoeveel personen zijn de woningen geschikt?

De luxe vakantiewoningen bij Résidence Lage Vuursche zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. De woningen zijn 70 m² en beschikken over een moderne badkamer en twee slaapkamers. Het is mogelijk om een woning te kopen vanaf €378.250,- k.k.

✦ Is het ook mogelijk om te investeren in een woning met wellness?

Jazeker, de Lodge Royal Eco is uit te breiden met onder andere een sauna, buitendouche en/of hottub. Zo ontspant u écht optimaal in uw eigen recreatiewoning. Bovendien zijn woningen met wellness ontzettend populair onder toeristen. Investeren in een woning met wellness is dus een goede keuze.