1. Strandhuis kopen op een toplocatie
  2. Voor eigen gebruik of verhuur
  3. Heerlijk uitwaaien aan zee

Strandhuis kopen in Noordwijk

Heeft u altijd al een vakantiehuis aan zee willen kopen? Een prachtig strandhuisje waarbij u in een mum van tijd met beide voeten in het zand staat. Wellicht is het kopen van een strandhuis in Noordwijk dan iets voor u!

Noordwijk is een van de populairste badplaatsen van Nederland en is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Zodra de natuur in de lente ontwaakt stromen toeristen uit binnen- en buitenland naar het pittoreske Noordwijk. In de zomer nodigt het 13 km lange zandstrand vakantiegangers uit om te genieten van de zon en de zee. Na een lange strandwandeling kunt u heerlijk tot rust komen in uw eigen strandhuis. 

Ook aan culinair aanbod, zoals verse vis en mosselen, is er in Noordwijk geen gebrek. Met alle culturele evenementen, wellness en leuke steden in Zuid-Holland hoeft u zich hier nooit te vervelen. Door een strandhuisje te kopen in Noordwijk kunt u genieten van heerlijke strandvakanties, maar deze ook tegen een aantrekkelijke rendement verhuren. Dat is pas een goede investering!

Bekijk de vakantiehuizen in Noordwijk

Nog een beperkt aantal beschikbaar

Bekijk het aanbod strandhuizen op onze vakantieparken in Noordwijk:

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Parc du Soleil

Strandhuis kopen voor eigen gebruik of verhuur

Kiest u ervoor om bij TopParken een vakantiehuis te kopen in Noordwijk dan heeft u de mogelijkheid om deze te kopen voor eigen gebruik maar ook voor de (gedeeltelijke) verhuur.

Bij deze overweging is het wellicht belangrijk om in acht te nemen dat alleen het afgelopen jaar al een flinke stijging was in het aantal binnen- en buitenlandse vakantiegangers op vakantieparken. Dergelijke stijgingen zorgen er uiteraard voor dat de bezettingsgraad hoger wordt maar ook dat in de drukke periodes de verhuurprijzen hierop afgestemd kunnen worden. Het verhuren van een strandhuis wordt nu extra aantrekkelijk doordat de te behalen rendementen op vakantiehuizen toenemen.

Wilt u uw vakantiewoning verhuren? Dan kunt u bij TopParken kiezen uit 2 beleggingsvormen. Zo kunt u uw vakantiehuis geheel verhuren tegen een vast rendement of gedeeltelijk verhuren tegen een geprognosticeerd rendement.

1. Gedeeltelijke verhuur

In het geval van gedeeltelijke verhuur koopt u een vakantiewoning voor zowel privé gebruik als voor de verhuur. In deze tussenvorm, welke uniek is voor TopParken, heeft u de mogelijkheid om zelf van uw woning te genieten maar ook om te genieten van aantrekkelijke rendementen bij verhuur. U bepaalt in dit geval zelf wanneer u de woning wilt gebruiken, of vrij wilt geven voor de verhuur. Hoe meer u de woning vrijgeeft hoe hoger de rendementen zullen zijn! Het te behalen rendement is in de vorm volledig afhankelijk van de daadwerkelijke verhuuropbrengsten van de woning.

Bekijk de voordelen

2. Volledige verhuur

Wilt u uw vakantiewoning zelf NIET benutten en ziet u deze puur en alleen als een slimme investering? In dat geval kunt u bij TopParken kiezen voor een investering met een vast rendement. U weet van tevoren exact hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode en heeft geen extra kosten aan uw woning als klein onderhoud. De verhuurorganisatie van TopParken neemt na de koop direct de volledige verhuur bij u uit handen. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van uw rendement. En dat zonder zorgen bij TopParken!

Bekijk de voordelen

Strandhuis kopen op een vakantiepark in Noordwijk

Natuurlijk wilt u een strandhuis kopen op de beste locatie in Noordwijk, een plek waar alles voorhanden is voor uzelf of voor uw huurders. Wanneer u ervoor kiest om een strandhuis te kopen in Noordwijk van TopParken combineert u de luxe van een eigen vakantiewoning met het gemak van een vakantiepark. Zowel u als uw huurders kunnen namelijk onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die het vakantiepark aanbiedt.

Wilt u een strandhuis kopen in Noordwijk dan heeft u bij TopParken de keuze uit 2 prachtige vakantieparken: Parc du Soleil en Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Beide parken liggen op loopafstand van het strand en beschikken over o.a. een zwembad, speeltuin, restaurant en fietsverhuur. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie aan zee! Dit maakt Noordwijk een idyllische locatie, die ook nog eens mogelijkheden biedt tot het behalen van een aantrekkelijke rendement.

Vraag de brochure aan
 

Investeren in een strandhuis in Noordwijk

Het investeren in een vakantiehuis voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur is een slimme zet. De huidige spaarrentes zijn laag, bij sommige banken zelfs negatief, terwijl het te behalen rendement of vakantiehuizen oploopt. 

Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan geniet u, naast de mogelijkheid tot het behalen van een interessant rendement, nog een groot voordeel. Bij TopParken hoeft u er namelijk niets tot weinig voor te doen om te genieten van een aantrekkelijk rendement bij verhuur. De verhuurorganisatie van TopParken neemt u namelijk in deze alle werk uit handen. Zij regelen met hun kennis en expertise de volledige verhuur van uw woning, maar ook de schoonmaak van uw strandhuis wordt geregeld.

Voor het realiseren van een hoge bezettingsgraad van uw strandhuis maakt TopParken gebruikt van haar eigen uitgebreide netwerk, voert TopParken een gedegen marketing campagne en werkt zij samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Dit alles maakt dat een strandhuis kopen bij TopParken niet alleen maar een fiscaal slimme investering is, maar ook een investering waar u zonder al te veel werk kunt genieten van een interessant rendement.

Meer over een strandhuis kopen in Noordwijk

Heeft u altijd al een vakantiewoning aan zee willen kopen? Dan is het kopen van een strandhuis in Noordwijk, geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een goede investering. Wilt u meer informatie? Dan maken onze adviseurs graag tijd voor een afspraak.

Plan een afspraak met een verkoopadviseur