Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
TopParken Lexmond te koop

TopParken Lexmond te koop

 
 • Nieuwe vakantiewoningen te koop
 • Direct gelegen aan de Lek
 • Huur- en koopkavels beschikbaar
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Verkoop vakantiewoningen gestart in Lexmond

De eerste stappen op ons nieuwe vakantiepark zijn gezet! Resort Lexmond is een volledig nieuw vakantiepark in het hart van Nederland, gelegen in het pittoreske Lexmond, direct aan rivier de Lek in de provincie Utrecht. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een vakantiewoning met direct toegang tot het buitenwater, restaurant met dakterras en een zwembad, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van april tot en met oktober kunt u gebruik maken van uw eigen vakantiehuis of deze (gedeeltelijk) verhuren.

Geniet van de rust en de natuurlijke schoonheid van deze unieke locatie wanneer u maar wilt, terwijl u tevens profiteert van interessante verhuurmogelijkheden. Ontdek meer over het vakantiepark, de omgeving en de vakantiewoningen die te koop staan.

 

Of vraag direct onze brochure aan

Een kijkje in ons aanbod ⤵

Vakantiewoningen te koop direct aan het water

Op Resort Lexmond hebben we circa 115 vakantiewoningen beschikbaar, allemaal gelegen aan het water. De vakantiewoningen zijn exclusief ontwikkeld voor deze locatie, aangezien de locatie bij hoog water niet goed bereikbaar is. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, is het vakantiepark geopend van april tot en met oktober.

Onze vakantiewoningen zijn voorzien van een vlonder en een eigen tuin. Bovendien kunt u de woning naar wens inrichten op uw eigen kavel, waardoor u een persoonlijk tintje aan het vakantieverblijf kunt geven.

 
  Jarenlange ervaring

  Al jarenlang dé specialist in de recreatiebranche

  19 vakantieparken

  Keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op 19 toplocaties

  Flexibel

  U bepaalt zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt

  Zorgeloos investeren

  Onze verhuurorganisatie ontzorgt u in het volledige verhuurproces

 

Het vakantiepark en de omgeving van Lexmond

Het vakantiepark waarop de vakantiewoningen zich bevinden, is volledig nieuw en biedt uitgebreide faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Het faciliteitengebouw beschikt over een receptie en een horecagelegenheid met een sfeervol dakterras, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Voor verkoeling op warme dagen is er tevens een buitenzwembad met een kinderbad aanwezig.

De omgeving van Lexmond biedt talloze mogelijkheden voor vermaak en ontdekking. Door de centrale ligging in het midden van het land is Lexmond goed bereikbaar en nabij de steden Utrecht en Vianen gelegen, waar u kunt genieten van culturele bezienswaardigheden en een gezellige ambiance.

Voor de liefhebbers van watersport en varen is deze locatie een waar paradijs, aangezien het park direct aan het water van de Lek is gelegen, met een eigen strand. Daarnaast bent u ook snel in het toeristische gebied 'Utrechte Heuvelrug'.

 
  Verwarmd buitenzwembad
  Restaurant met dakterras
  Direct aan rivier de Lek
  Nabij Utrecht en Vianen
 

Kiest u voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur?

Een vakantiewoning op Resort Lexmond biedt talloze mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het vakantiehuis puur voor eigen gebruik te hebben, zodat u op elk gewenst moment kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rustige omgeving. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om (gedeeltelijk) te verhuren via onze professionele verhuurorganisatie; een populaire investeringsmogelijkheid met een interessant rendement. Onze inhouse verhuurafdeling zet zich in voor het verbeteren van de bezettingsgraad via doelgerichte marketingcampagnes tot het inrichten van een deskundige afdeling voor klantenservice en ondersteuning. Speciaal voor alle huiseigenaren is er een eigen afdeling opgezet; het betrouwbare contactpunt voor alle vragen, onduidelijkheden en andere zaken.

Bekijk ook deze vakantieparken in de provincie Utrecht: