Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen Brabant

Vakantiehuis kopen in Brabant | TopParken

 
  • Nabij grote steden
  • Interessant rendement
  • Luxe vakantiehuizen te koop
  • Vele faciliteiten op het park

Vakantiehuizen te koop in Brabant

Een eigen vakantiehuis kopen in de provincie Noord-Brabant betekent natuur, gastvrijheid en ontspanning. TopParken biedt een ruim aanbod aan vakantiewoningen in de gezellige provincie, op de vakantieparken Resort de Brabantse Kempen en Résidence de Leuvert. De veelzijdige omgeving biedt verschillende mogelijkheden om te genieten van uw eigen vakantiehuis. In de periodes dat u geen gebruik maakt van uw vakantiewoning, kunt u deze verhuren zodat u naast vakantieplezier kunt profiteren van een interessant rendement. Bij TopParken bepaalt u zelf voor welke doeleinden u een vakantiehuis koopt in Noord-Brabant. Bekijk ons ruime aanbod via onderstaande button. 

Informatiedagen ⤵

 

Een vakantiehuis in Brabant voelt als thuiskomen

Genieten met een grote G! Dat ervaart u zeker wanneer u een vakantiehuis koopt in Brabant. Onze luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien, zodat u in uw vakantiehuis echt uw eigen plekje kunt creëren. Zo beschikken de woningen over een moderne keuken, een ruim woon- en eetgedeelte en (meerdere) slaap- en badkamers met inloopdouche. In de ruime tuin met terras kunt u elk seizoen genieten van het buitenleven. Ook uw trouwe viervoeter is welkom in onze vakantiehuizen. Zo investeert u gegarandeerd in waardevolle herinneringen! Optioneel kunt u uw vakantiehuis op Résidence de Leuvert uitbreiden met eigen wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, hottub en/of buitendouche. 

Bekijk ons aanbod in Noord-Brabant ⤵

Resort de Brabantse Kempen

Résidence de Leuvert

De voordelen van een vakantiehuis in Brabant

Naast de Brabantse gastvrijheid kent een eigen vakantiehuis in Brabant nog meer voordelen. Zo is uw vakantiewoning gelegen in het zuiden van Nederland, nabij grote steden zoals Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, waar de mogelijkheden voor een dagje of weekendje weg oneindig zijn. Bovendien kent Noord-Brabant ook verschillende natuurgebieden, zoals de Loonse en Drunense Duinen en De Brabantse Kempen, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Niet te vergeten: op onze parken in Brabant kunt u, samen met uw familie, het hele jaar door genieten van onze parkfaciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, sportvelden, horecagelegenheden, speeltuinen en meer!

De volgende stap

Bent u geïnteresseerd in een eigen recreatiewoning in Brabant? Kom dan de vakantiesfeer proeven! Bezoek onze vakantieparken en ontdek de vakantiewoningen, de ligging en omgeving. Maak een afspraak wanneer het u uitkomt, of vraag de brochure aan.

 

Of maak direct een afspraak

Ontdek al onze vakantiehuizen in Brabant ⤵