Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen Eindhoven

Vakantiehuis kopen nabij Eindhoven

 
 • Op korte afstand van Eindhoven
 • Omgeven door natuur
 • Nieuwe vakantiehuizen te koop
 • Interessante belegging

Vakantiehuizen te koop vlak bij Eindhoven

Bij TopParken zijn diverse (nieuwe) vakantiehuizen te koop nabij de bruisende lichtstad Eindhoven, namelijk op vakantiepark Resort de Brabantse Kempen. Door de ligging, nabij natuurgebieden en steden, ervaart u de rust van de natuur, maar ook de levendigheid van de grote steden in de buurt. Alle vakantiehuizen zijn te koop voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. Zo kunt u onbeperkt genieten van uw eigen recreatiewoning, of deze verhuren zodat u een interessant rendement per jaar ontvangt. Bekijk het ruime aanbod aan nieuwe vakantiehuizen nabij Eindhoven van TopParken via onderstaande button. 

Informatiedagen ⤵

 

Zo ziet uw vakantiehuis nabij Eindhoven eruit ⤵️

Waarom een vakantiehuis kopen nabij Eindhoven?

Op deze veelgestelde vraag geven we graag het antwoord. Er zijn genoeg redenen om te investeren in een eigen vakantiehuis in de buurt van Eindhoven. Zo kunt u zelf onbeperkt genieten van vakanties in eigen land, samen met uw partner, familie of vrienden. Daarbij kunt u uw vakantiehuis ook beschikbaar stellen voor verhuur zodat u (tegelijkertijd) kunt profiteren van interessante verhuuropbrengsten. Hieronder zetten we alvast vier redenen op een rijtje:

 
  Centrale ligging

  Dichtbij de grens met België, Tilburg en Eindhoven

  Veelzijdige omgeving

  Natuurgebieden, pretparken, Kempische dorpen en grote steden

  Interessant rendement

  Onze verhuurorganisatie ontzorgt u in het volledige verhuurproces

  Parkfaciliteiten voor jong en oud

  Binnen- en buitenzwembad, indoor wellness, midgetgolf en padelbanen

 

Een greep uit ons aanbod nabij Eindhoven ⤵

De voordelen van een tweede huis

Het kopen van een recreatiewoning in Noord-Brabant heeft vele voordelen, afhankelijk van de reden van aankoop van de recreatiewoning. Een vakantiehuis voor eigen gebruik geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van een vakantie in eigen land. Een vakantiehuis dat volledig wordt verhuurd, brengt verschillende financiële en fiscale voordelen met zich mee. Bovendien zorgt onze professionele verhuurorganisatie voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad wanneer u uw vakantiehuis beschikbaar stelt voor verhuur. Bent u benieuwd naar alle voordelen? Lees ze hieronder!

Maak kennis met Noord-Brabant

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in de buurt van Eindhoven en wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan, waar u onder andere meer leest over onze organisatie, de mogelijkheden, vakantieparken, vakantiewoningen en natuurlijk de prachtige omgeving van Noord-Brabant.

 

 Of maak direct een afspraak

Bekijk al onze vakantieparken nabij Eindhoven ⤵