Vakantiewoning kopen aan de kust

De Nederlandse kust is al  jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op onze drie vakantieparken aan de kust zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop. Op onze overige vakantieparken in Nederland hebben wij nog wel een groot aanbod vakantiewoningen te koop. Deze zijn interessant voor zowel eigen gebruik of met een interessant netto rendement per jaar

Bekijk onze vakantiewoningen

Ontdek onze nieuwe waterrijke projecten!

Op Recreatiepark het Esmeer (Bommelerwaard) en Park Westerkogge (Markermeer) is TopParken gestart met een grote uitbreiding van de vakantieparken! De uitbreiding op de vakantieparken zorgen ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op de parken zelf. Daarnaast zijn er nieuwe luxe vakantiewoningen te koop direct aan het water en uitgevoerd met sauna, jaccuzi en buitendouche.

Recreatiepark het Esmeer is gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Een prachtig park met onder andere een haven en recreatieplas. Park Westerkogge bevindt zich vlakbij Hoorn en op korte afstand van het Marker- en IJsselmeer. Vanaf het park starten meer dan 30 kilometer aan vaarroutes. 

De uitbreiding van de parken en de unieke omgeving maken de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik of voor verhuur. Bij volledige verhuur profiteert u van een hoog netto rendement per jaar!

Bekijk onze nieuwe waterrijke projecten 
 

Of vraag direct meer informatie aan

Onze vakantiewoningen

Bekijk alle vakantiewoningen