Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen aan de Lek

Vakantiewoning kopen aan de Lek

 
 • Volledig nieuw vakantiepark
 • Direct gelegen aan de Lek
 • Huur- en koopkavels beschikbaar
 • Hoofdgebouw met receptie, horeca en buitenzwembad

Vakantiewoningen te koop aan rivier de Lek

Bent u op zoek naar een vakantiewoning aan het water? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Vanaf heden bieden wij aan de Lek vakantiewoningen te koop aan. Resort Lexmond ligt direct aan rivier de Lek in Lexmond en beschikt over een eigen strand. Door een breed aanbod aan faciliteiten op- en rondom het vakantiepark, bieden de vakantiewoningen de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. Van april tot en met oktober kunt u gebruik maken van uw eigen vakantiehuis of deze (gedeeltelijk) verhuren.

 

Of vraag gratis onze brochure aan

Bezoek onze informatiedagen

 

Vakantiewoningen in Lexmond

Lexmond is de ideale locatie voor uw eigen vakantiewoning aan het water. Met een eigen strand aan de rivier de Lek, biedt Resort Lexmond de ultieme plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Nederland. Op dit volledig nieuwe vakantiepark staan ontspanning en rust centraal én kunt u vanaf heden een vakantiewoning kopen aan de Lek.

Resort Lexmond is geopend van april tot en met oktober. Als eigenaar kunt u 7 maanden gebruik maken van uw vakantiewoning en/of deze verhuren via onze professionele verhuurorganisatie.

 

Ons verkoopaanbod aan de Lek

Ons aanbod op Resort Lexmond betreft een uniek aanbod vakantiewoningen op zowel huur- als koopkavels. Het verkoopaanbod aan de Lek heeft een rustgevende uitstraling, dat volledig aansluit bij de natuurrijke omgeving. Door de centrale locatie in Nederland liggen steden als Utrecht, Rotterdam en Den Bosch daarbij binnen handbereik.

Resort Lexmond en de omgeving

Resort Lexmond en de omgeving bieden u rust en ontspanning op elk gewenst moment. Geniet tijdens een verblijf van de faciliteiten op het vakantiepark en van de natuurrijke omgeving. Met een eigen vakantiewoning in Lexmond kunt u ook uw vrienden en familie laten meegenieten van uw eigen plekje aan de Lek. Of biedt de vakantiewoning te huur aan als u er zelf geen gebruik van maakt en profiteer van het rendement.

Ontspan op uw eigen terras met uitzicht op de kabbelende Lek, geniet van watersportactiviteiten of maak ontspannende wandelingen langs de oevers. Een vakantiewoning aan het water staat garant voor onvergetelijke momenten en een constante connectie met de natuur.

Maak kennis met TopParken Verkoop

 
  Jarenlange ervaring

  Al jarenlang dé specialist in de recreatiebranche.

  19 vakantieparken

  Keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op 19 toplocaties.

  Flexibel

  U bepaalt zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt.

  Zorgeloos investeren

  Onze verhuurorganisatie ontzorgt u in het volledige verhuurproces.

 

Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan; TopParken biedt u de nodige diensten. Woningeigenaren zijn echt onderdeel van onze organisatie. Daarbij heeft onze professionele verhuurorganisatie decennialange ervaring en bestaat uit klantenservicemedewerkers, yield en revenue experts, een marketingteam, een eigenaren afdeling en uiteraard schoonmaak-, receptie- en terreinmedewerkers op onze vakantieparken. Al deze afdelingen vormen het succes van de verhuurorganisatie van TopParken en hebben samen één doel:

Het behalen van het beste rendement voor u als eigenaar en het verzorgen van een fantastische vakantie met waardevolle herinneringen voor onze gasten.