Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen als buitenlander

Een vakantiehuis kopen in Nederland

Vakantiehuis kopen als je niet in Nederland woont

Bent u woonachtig in het buitenland maar op regelmatige basis op bezoek in Nederland? Of bent u als expat werkzaam in het buitenland maar komt u nog regelmatig naar Nederland voor onder andere familiebezoek? Dan is een vakantiehuis kopen een interessante optie. Dit vakantiehuis kan dienen als uw vaste verblijfsplek wanneer u in Nederland bent, en wanneer u er niet bent kan deze verhuurd worden. U geeft aan wanneer u in Nederland bent en wanneer u er niet bent stelt u de woning beschikbaar voor de verhuur. Op deze manier profiteert u, naast een vaste uitvalsbasis in Nederland, ook nog van een interessant rendement. Dankzij onze professionele verhuurorganisatie heeft u hier geen omkijken naar, ideaal voor uw situatie.

Lees hieronder meer informatie over hoe uw de woning kunt gebruiken

Op 19 locaties in Nederland

Een vakantiehuis kopen in Nederland doet u op een van de 19 vakantieparken in Nederland van TopParken. Deze parken liggen verspreid door het land in Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Zo ligt er altijd een vakantiepark in de regio waar uw familie en vrienden wonen of waar u veel voor uw werk moet zijn. Behalve dat u een vakantiehuis koopt als uw uitvalsbasis in Nederland kunt u ook nog profiteren van een interessant nettorendement per jaar. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze eenvoudig ter beschikking voor de verhuur. Voor een optimale bezetting werken wij samen met gerenommeerde touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials.

De voordelen van TopParken:

✔️ Locaties verspreid door heel Nederland.
✔️ Door de combinatie van eigen gebruik en verhuur ideaal voor buitenlanders en expats.
✔️ Verhuur, onderhoud, schoonmaak en administratie wordt door ons verzorgd.
✔️ Aantrekkelijk rendement bij verhuur

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in Nederland? U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen of contact met ons opnemen voor het maken van een digitale afspraak. Onze adviseurs helpen u graag verder met de zoektocht naar uw tweede huis.