Vakantiehuis kopen als je niet in Nederland woont

Bent u woonachtig in het buitenland maar op regelmatige basis op bezoek in Nederland? Of bent u als expat werkzaam in het buitenland maar komt u nog regelmatig naar Nederland voor onder andere familiebezoek? Dan is een vakantiehuis kopen een interessante optie. Dit vakantiehuis kan dienen als uw vaste verblijfsplek wanneer u in Nederland bent, en wanneer u er niet bent kan deze verhuurd worden. U geeft aan wanneer u in Nederland bent en wanneer u er niet bent stelt u de woning beschikbaar voor de verhuur. Op deze manier profiteert u, naast een vaste uitvalsbasis in Nederland, ook nog van een interessant rendement. Dankzij onze professionele verhuurorganisatie heeft u hier geen omkijken naar, ideaal voor uw situatie.

Bekijk ons aanbod in Nederland

Lees hieronder meer informatie over hoe uw de woning kunt gebruiken

Op 17 locaties in Nederland

Een vakantiehuis kopen in Nederland doet u op een van de 17 vakantieparken in Nederland van TopParken. Deze parken liggen verspreid door het land in Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Zo ligt er altijd een vakantiepark in de regio waar uw familie en vrienden wonen of waar u veel voor uw werk moet zijn. Behalve dat u een vakantiehuis koopt als uw uitvalsbasis in Nederland kunt u ook nog profiteren van een interessant netto rendement per jaar. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze eenvoudig ter beschikking voor de verhuur. Voor een optimale bezetting werken wij samen met gerenommeerde touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials.

De voordelen van TopParken:

✔️ Locaties verspreid door heel Nederland.
✔️ Door de combinatie van eigen gebruik en verhuur ideaal voor buitenlanders en expats.
✔️ Verhuur, onderhoud, schoonmaak en administratie wordt door ons verzorgd.
✔️ Aantrekkelijk rendement bij verhuur

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in Nederland? U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen of contact met ons opnemen voor het maken van een digitale afspraak. Onze adviseurs helpen u graag verder met de zoektocht naar uw tweede huis. 

Vraag meer informatie aan