1. In de omgeving van Amsterdam
  2. Vakantiewoning voor eigen gebruik of verhuur
  3. De Noordzee binnen handbereik

Vakantiewoning kopen in Amsterdam

Vlakbij alle voordelen en voorzieningen van het historische en bruisende Amsterdam, maar zonder alle hectiek en drukte. Dat is het voordeel wanneer u een vakantiewoning koopt in de omgeving van Amsterdam. In alle rust, te midden van de natuur, maar met musea, grachten, nachtleven, cultuur en shoppen van Amsterdam binnen handbereik.

Droomt u ook wel eens van een eigen plekje waar u helemaal tot rust kunt komen? Een plek waar u ultiem kunt genieten van de mooie Nederlandse natuur en op steenworp afstand van Amsterdam? Dat is precies wat de vakantieparken van TopParken u te beiden hebben! Daar komt ook nog een bij dat de vakantiehuizen van TopParken binnen afzienbare tijd te bereiken zijn en, met behulp van TopParken, eenvoudig te verhuren zijn met een interessant rendement!

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiewoning kopen op vakantiepark bij Amsterdam

Door een vakantiewoning te kopen op Park Westerkogge, Recreatiepark de Woudhoeve of op een van onze parken in Noordwijk: Recreatiepark Noordwijkse Duinen of Parc du Soleil, kiest u zelf wanneer u op vakantie gaat. U heeft uw eigen plekje, helemaal naar eigen smaak ingericht, met alle gemakken en voorzieningen van het park. Zo kunt u heel eenvoudig van een ontspannen en luxueuze vakantie of weekendje weg genieten. Maak gebruik van de vele voorzieningen die de parken te bieden hebben, zoals een zwembad, receptie, horeca en/of sportgelegenheden

Daarnaast heeft u ook nog eens het strand van de Noordzee binnen handbereik! Zowel voor uzelf als voor de kinderen betekent dit eindeloos plezier en een heerlijke vakantie. Bovendien kunt u ook nog eens al uw vrienden en familie uitnodigen om samen te genieten van alle luxe. Geen standaard vakantiewoning, maar uw eigen gezellige thuis.

 

Vakantieparken in de omgeving van Amsterdam

Beleef de omgeving van Amsterdam

Vanuit een vakantiewoning nabij Amsterdam is er meer dan genoeg te beleven, voor zowel uzelf als ook voor eventuele gasten die uw vakantiehuis huren. Zo zijn er mogelijkheden om de mooie omgeving, met prachtige natuur en leuke steden zoals Egmond en Berkhout, te verkennen. Of wat dacht u van een dagje naar het strand, de tulpenvelden bezoeken of lekker een eind wandelen of fietsen. Voor zowel de sportievelingen als levensgenieters is het hier dan ook heerlijk vertoeven. Daarnaast ligt het levendige centrum van Amsterdam binnen handbereik. Door een vakantiehuis te kopen bij Amsterdam combineert u het beste van beide werelden, zo kunt u aantrekkelijk rendementen behalen bij verhuur maar er ook op ieder gewenst moment zelf van genieten.

Service en voordelen van TopParken

Sta echter ook eens stil bij de andere voordelen wanneer u bij TopParken een vakantiehuis koopt! Zo heeft u de mogelijkheid om uw vakantiewoning heel eenvoudig te verhuren, én uiteraard maken uw gasten gebruik van dezelfde geweldige faciliteiten als u! Het grote voordeel van TopParken is namelijk dat zij u, met hun uitstekende netwerk, ook nog eens helpen bij zowel de verhuur als de schoonmaak van uw vakantiehuis! Een vakantiehuis kopen bij TopParken is dus niet alleen maar rust en ontspanning, het is ook nog eens een goede investering met uitstekende rendementen.

Meer over een vakantiewoning kopen in Amsterdam

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen hebben nabij het bruisende Amsterdam en met de stranden binnen handbereik? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor zowel eigen gebruik als de verhuur een ideale investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vul het formulier in en wij zullen u voorzien van meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.
Brochure aanvragen