Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen nabij Amsterdam

Vakantiewoning kopen nabij Amsterdam

  • Slechts 30 minuten van Amsterdam
  • Vakantiewoningen voor eigen gebruik of verhuur
  • Combineer gezelligheid met ultieme rust

Vakantiewoningen te koop vlakbij Amsterdam

Droomt u ook wel eens van een eigen plekje waar u helemaal tot rust kunt komen? Een plek waar u ultiem kunt genieten van de mooie Nederlandse natuur en op steenworp afstand van Amsterdam? Dat is precies wat de vakantieparken van TopParken u te bieden hebben.

Een eigen vakantiewoning vlak bij alle voordelen en voorzieningen van het historische en bruisende Amsterdam, maar zonder alle hectiek en drukte. Dat is het voordeel wanneer u een vakantiewoning koopt in de omgeving van Amsterdam bij TopParken. In alle rust, te midden van de natuur maar met musea, grachten, nachtleven, cultuur en shoppen binnen handbereik.

 

Of bekijk ons vakantiepark in Noord-Holland.

 

Vakantiewoning kopen op vakantiepark bij Amsterdam

Door een vakantiewoning te kopen op Park Westerkogge, kiest u zelf wanneer u op vakantie gaat. U heeft uw eigen plekje, helemaal naar eigen smaak ingericht (alleen bij volledig eigen gebruik), met alle gemakken en voorzieningen van het park. Maak gebruik van de vele voorzieningen die de parken te bieden hebben, zoals een zwembad, receptie, horeca en/of sportgelegenheden

Door de unieke ligging van onze vakantieparken is het voor u interessant om de recreatiewoning ook te gaan verhuren. Geheel of gedeeltelijk verhuren, dat is aan u, maar in beide gevallen wordt alles geregeld door onze verhuurorganisatie. U ontvangt een aantrekkelijk rendement en kunt bovendien BTW terugvorderen bij verhuur.

 

Service en voordelen van TopParken

Sta echter ook eens stil bij de andere voordelen wanneer u bij TopParken een vakantiehuis koopt. Zo heeft u de mogelijkheid om uw vakantiewoning heel eenvoudig te verhuren, én uiteraard maken uw gasten gebruik van dezelfde geweldige faciliteiten als u. TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en werkt voor de verhuur van uw woning onder andere samen met gerenommeerde touroperators. Hierdoor hebben de vakantieparken een hoge bezettingsgraad wat het kopen en verhuren van een vakantiewoning voor u een interessante investering maakt.

Meer over een vakantiewoning kopen in Amsterdam

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen hebben nabij het bruisende Amsterdam en met het strand op korte afstand? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor zowel eigen gebruik als de verhuur een ideale investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak.