Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Benschop

Vakantiewoning kopen in Benschop

  • Gelegen in de prachtige natuur
  • In de omgeving van de stad Utrecht
  • Inclusief eigen koopkavel

Vakantiewoning kopen in Benschop

De omgeving van Utrecht is ronduit ideaal wanneer u op zoek bent naar een eigen vakantiewoning. Het is namelijk centraal gelegen en daarom vanuit heel Nederland snel en goed bereikbaar. Het heeft dan ook veel voordelen om een vakantiewoning te kopen in Benschop. Zo kunt u het hele jaar door op vakantie wanneer u wilt. Benschop is immers prachtig gelegen in de natuur, makkelijk bereikbaar en op een steenworp afstand van het historische en culturele Utrecht

Het kopen van een vakantiewoning in de Benschop is ideaal voor een ieder die tot rust wil komen, van de prachtige natuur wil genieten, maar ook graag af en toe iets wil ondernemen. Ontdek het pittoreske Benschop, bijvoorbeeld middels een mooie wandeling of fietstocht. Of verken historische dorpen als Woerden, Oudewater en Schoonhoven. Een vakantiehuis kopen in de omgeving van Utrecht zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijke ontspannen vakantie.

 

Vakantiewoning kopen op een vakantiepark in Benschop

Vlakbij Benschop ligt Résidence Westenburg. Dit heerlijke rustige vakantiepark is gelegen midden in de natuur. Hier geniet u van een prachtig uitzicht over de uitgestrekte velden, lange bomenlanen en de frisgroene omgeving. Ondanks de rust en natuur bent u slechts 30 minuten van het bruisende Utrecht verwijderd. De ideale combinatie van ontspanning en vermaak.

Door een vakantiehuis te kopen op Résidence Westenburg combineert u tevens het comfort van een eigen woning met het gemak van een vakantiepark. U komt hier vooral voor de natuur, ruimte en rust, op dit vakantiepark zijn weinig voorzieningen aanwezig.

 

Meer over een vakantiewoning kopen in Benschop

Bent u op zoek naar de perfecte vakantiewoning in de prachtige provincie Utrecht? Bij Résidence Westenburg zit u dan op de juiste locatie voor het kopen van uw vakantieadres. Zo kunt u het hele jaar door op vakantie gaan wanneer het u uitkomt. Vraag vrijblijvend onze brochure aan en ontdek de voordelen van kopen bij TopParken.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Benschop? Vraag vrijblijvend onze brochure aan voor meer informatie.
Brochure aanvragen