Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Vakantiewoning kopen in Berkhout

Vakantiewoning kopen in Berkhout

  • Vlakbij het Markermeer
  • Vakantiewoningen direct aan het water
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • Nabij Hoorn (Noord-Holland)

Vakantiewoning kopen in Berkhout (vlakbij het Markermeer)

Vlakbij het Markermeer en de stad Hoorn ligt het plaatsje Berkhout, een zeer populaire locatieb bij mensen met een liefde voor varen en watersporten. Door de waterrijke en veelzijdige omgeving verveelt u zich niet snel. Dit is ook de reden dat Park Westerkogge vaak gevonden wordt door (inter)nationale vakantiegasten. Wanneer u met uw eigen sloep of boot regelmatig het water betreedt is het kopen van een eigen vakantiewoning aan het water zeer interessant. Met maar liefst 30 km aan vaarroutes direct vanaf het vakantiepark kunt u alle kanten op. U kunt er uiteraard voor kiezen om uw vakantiewoning volledig zelf te gebruiken of om deze gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurafdeling.

 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Ontdek het waterrijke Berkhout

Dichtbij de stad Hoorn ligt het kleine dorpje Berkhout. Op het land is er voldoende te beleven in bijvoorbeeld Recreatiegebied de Hulk. Te voet op op de fiets is er genoeg te ontdekken in de directe omgeving van Berkhout. Ook op het water is er voldoende te beleven. Een fijne plek voor iedere watersporter. Door de afwisseling van land, stad en water is Park Westerkogge zeer geliefd bij een groot publiek. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gedeeltelijke/volledig verhuur van uw vakantiewoning. 

Meer over een vakantiewoning kopen in Berkhout

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis aan het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze brochure aan. 

 

Het aanbod van Park Westerkogge