• Vlakbij het Markermeer
  • Voor eigen gebruik
  • Voor (Gedeeltelijke) verhuur
  • nabij Hoorn (Noord-Holland)

Vakantiewoning kopen in Berkhout (vlakbij het Markermeer)

Vlakbij het Markermeer en de stad Hoorn ligt Berkhout. Deze unieke locatie is erg in trek bij mensen met een liefde voor varen en watersporten. Door de waterrijke en veelzijdige omgeving verveelt u zich niet snel. Dit is ook de reden dat Park Westerkogge vaak gevonden wordt door (inter)nationale vakantiegasten.

Wanneer u met uw eigen sloep of boot regelmatig het water betreedt is het kopen van een eigen vakantiewoning aan het water zeer interessant. Met maar liefst 30 km aan vaarroutes direct vanaf het vakantiepark kunt u alle kanten op.

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen vakantiewoning gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurafdeling. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

Bekijk vakantiewoningen
 

Nieuw! Waterrijke project met luxueuze vakantiewoningen in Berkhout

TopParken gaat op Park Westerkogge verder met het ontwikkelen van het vakantiepark afgestemd op de behoefte van de gasten! De nieuwe ontwikkeling op het vakantiepark zorgt ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op het park zelf. Daarnaast zijn de luxe vakantiewoningen uitgevoerd met sauna en/of buitendouche. Ook zijn er nog enkele woningen beschikbaar met eigen aanlegsteiger. Lees hier meer over dit nieuwe project

 

Vakantiepark in Berkhout (nabij Hoorn)

Leg uw eigen boot aan bij de steigers van Park Westerkogge of bezoek aan Hoorn, Volendam of Amsterdam. Door de molens, de uitgestrekte weilanden en de wateren in Noord-Holland proeft u duidelijk de oer-Hollandse sfeer. Naast de prachtige omgeving kunt u zich ook uitstekend vermaken op het vakantiepark. Zo bezit het park over diverse faciliteiten voor jong en oud zoals een verwarmd buitenzwembad, een gezellig restaurant met bar en een air trampoline.

Ontdek Park Westerkogge
 

Ontdek het waterrijke Berkhout

Dichtbij de stad Hoorn ligt het kleine dorpje Berkhout. Op het land is er voldoende te beleven in bijvoorbeeld Recreatiegebied de Hulk. Te voet op op de fiets is er genoeg te ontdekken in de directe omgeving van Berkhout. Ook op het water is er voldoende te beleven. Een fijne plek voor iedere watersporter. 

Door de afwisseling van land, stad en water is Park Westerkogge zeer geliefd bij een groot publiek. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gedeeltelijke/volledig verhuur van uw vakantiewoning. 

Meer over een vakantiewoning kopen in Berkhout

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis aan het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze brochure aan. 

Brochure aanvragen