• Luxe vakantiewoningen
  • Slechts 10 minuten van Den Bosch
  • Bosrijke omgeving

Vakantiewoning kopen in Cromvoirt (Noord-Brabant)

Heeft u er ooit aan gedacht om een vakantiewoning te kopen in Noord-Brabant? Bij TopParken is het mogelijk! Koop een eigen vakantiehuis op Résidence de Leuvert in het altijd gezellige Brabant. Het vakantiepark ligt op 10 minuten rijden van Den Bosch en 25 minuten van de Efteling. Het is mogelijk om meerdere dagen in het jaar te genieten in uw vakantiewoning, maar u kunt uw vakantiehuis ook beschikbaar stellen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Daarbij wordt u volledig ontzorgt. Taken zoals de schoonmaak, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoning nemen wij graag op ons.

Bekijk vakantiewoningen
 

Bekijk hieronder alle vakantiewoningen in Cromvoirt

 
 

Klaar voor de toekomst: 16 nieuwe vakantiewoningen zonder aardgas

Op Résidence de Leuvert worden 16 nieuwe vakantiewoningen gebouwd zonder aardgas, deze zijn gelegen op zeer ruime kavels direct aan een mooie waterpartij. De vakantiewoningen worden op een elektrische manier verwarmd middels een warmtepomp, dit noemen ze ook wel ‘all-electric woningen’. Er zijn drie typen duurzame vakantiewoningen te koop, de Module Special & de Module Special Electric & de Module Special Deluxe. De vakantiewoningen zijn inclusief eigen kavel aan het water, tuinaanleg en inventaris.

Vakantiepark in Cromvoirt

Résidence de Leuvert, onze brabantse trots! Op dit gezellige vakantiepark zijn er voldoende faciliteiten om jong en oud te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd buitenzwembad, restaurant en speeltuin met airtrampoline.

De unieke omgeving van het vakantiepark maakt het helemaal af. Zo ligt het park aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en nabij de recreatieplas 'De IJzeren Man'. Iets verderop vindt u de gezellige binnenstad van Den Bosch en attractiepark de Efteling. Er valt genoeg te beleven!

 
 

Proef de brabantse gezelligheid

De provincie Noord-Brabant komt steeds vaker ter sprake als ideale locatie om een vakantiewoning te kopen. Mede door de afwisseling van natuurgebieden en dagattracties speelt de provincie zich in 'the picture'. Neem de Biesbosch en andere grote natuurgebieden die een steeds grotere naam krijgen onder de vele (inter)nationale toeristen.

Meer over een vakantiewoning in Cromvoirt

Wanneer u een eigen vakantiewoning koopt kunt u elke dag genieten van de brabantse gezelligheid. Het is helemaal aan hoe uw dag eruit ziet en wanneer u een bezoek brengt aan uw eigen vakantiewoning. Een heerlijk vakantiegevoel!

Het is ook mogelijk om uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Wanneer u er voor kiest om uw vakantiewoning volledig te verhuren is er een interessant rendement mogelijk. Daarbij nemen wij zaken als schoonmaak, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoning op ons. Dat is prettig investeren in vastgoed! 

Brochure aanvragen