Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Cromvoirt

Vakantiewoning kopen in Cromvoirt

  • Nog enkele vakantiewoningen beschikbaar
  • Slechts 10 minuten van Den Bosch
  • Vlakbij Recreatieplas de IJzeren Man
  • Zeer populaire vakantielocatie

Vakantiewoningen te koop in Cromvoirt (Noord-Brabant)

Heeft u er ooit aan gedacht om een vakantiewoning te kopen in Noord-Brabant? Bij TopParken is het mogelijk! Koop een eigen vakantiehuis op Résidence de Leuvert in het altijd gezellige Brabant. Het vakantiepark ligt op 10 minuten rijden van Den Bosch en 25 minuten van de Efteling. Geniet zelf van vakantie wanneer u daar aan toe bent of stel de vakantiewoning beschikbaar voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Daarbij wordt u volledig ontzorgt, taken zoals de schoonmaak, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoning nemen wij graag op ons. Er zijn nog slechts enkele vakantiewoningen te koop!

 

Of vraag eerst meer informatie aan

Bekijk hieronder alle vakantiewoningen in Cromvoirt

Vakantiepark in Cromvoirt

Résidence de Leuvert, onze brabantse trots! Op dit gezellige vakantiepark zijn er voldoende faciliteiten om jong en oud te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd buitenzwembad, restaurant en speeltuin met airtrampoline. De unieke omgeving van het vakantiepark maakt het helemaal af. Zo ligt het park aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en nabij de recreatieplas 'De IJzeren Man'. Iets verderop vindt u de gezellige binnenstad van Den Bosch en attractiepark de Efteling. Er valt genoeg te beleven!

Meer over een vakantiewoning in Cromvoirt

Wanneer u een eigen vakantiewoning koopt kunt u elke dag genieten van de brabantse gezelligheid. Het is helemaal aan hoe uw dag eruit ziet en wanneer u een bezoek brengt aan uw eigen vakantiewoning. Een heerlijk vakantiegevoel! Het is ook mogelijk om uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Wanneer u er voor kiest om uw vakantiewoning volledig te verhuren is er een interessant rendement mogelijk. Daarbij nemen wij zaken als schoonmaak, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoning op ons. Dat is prettig investeren in vastgoed!