1. Luxe vakantiewoningen op eigen grond
  2. Exclusief vakantiepark
  3. Slechts 10 minuten vanaf Den Bosch

Vakantiewoning kopen in de buurt van Den Bosch

Altijd al gedroomd over het kopen van een vakantiewoning nabij Den Bosch? Op Résidence de Leuvert in Cromvoirt, 10 minuten rijden vanaf Den Bosch, is het mogelijk! Geniet van een onbezorgde tijd in uw vakantiehuis. Wilt u graag een vakantiewoning kopen als investering? Dat kan! Het is mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Wanneer u uw vakantiewoning volledig laat verhuren profiteert u van een aantrekkelijk rendement per jaar.

Bekijk vakantiewoningen

Bekijk hieronder alle vakantiewoningen op Résidence de Leuvert

Klaar voor de toekomst: 16 duurzame vakantiewoningen zonder aardgas

Op Résidence de Leuvert worden 16 nieuwe vakantiewoningen gebouwd zonder aardgas, deze zijn gelegen op zeer ruime kavels direct aan het mooie waterpartij. De vakantiewoningen worden verwarmd middels een elektrische warmtepomp, dit noemen ze ook wel ‘all-electric woningen’. Op het park van Résidence de Leuvert zijn drie typen duurzame vakantiewoningen te koop, de Module Special, de Module Special Electric & de Module Special Deluxe. De vakantiewoningen zijn inclusief eigen kavel aan het water, tuinaanleg en inventaris.

Bekijk hier de duurzame vakantiewoningen
 

Vakantiepark in de buurt van Den Bosch

In de gezellige plaats Cromvoirt ligt Résidence de Leuvert. Een exclusief vakantiepark in een van de mooiste stukjes natuur van Noord-Brabant. De vele faciliteiten zoals een restaurant, speeltuin met airtrampoline en een verwarmd buitenzwembad zorgen voor een fijne tijd op het vakantiepark. Op Résidence de Leuvert vindt u een groot aanbod aan luxe vakantiewoningen te koop die geschikt zijn voor eigen gebruik en verhuur.

Voordelen van een vakantiehuis kopen nabij Den Bosch: unieke locatie

Résidence de Leuvert kent een unieke omgeving en is omringt door bos, stad en water. In het Oosten van Cromvoirt vindt u de binnenstad van 's-Hertogenbosch, in het Zuiden ligt recreatieplas 'De IJzeren Man' en in het Westen vindt u Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Ook de Efteling ligt op steenworp afstand van het vakantiepark. Een toeristische attractie die men niet kan missen tijdens een bezoek aan de provincie Noord-Brabant. De omgeving en faciliteiten zorgen samen voor vele gasten op Résidence de Leuvert.

Als u kiest om uw vakantiewoning te verhuren zijn deze faciliteiten ook voor uw gasten beschikbaar. Het gehele verhuurproces wordt dan door TopParken geregeld. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het rendement en de verhuur van uw vakantiewoning. Wij ontzorgen u volledig!

Wilt u een recreatiewoning kopen in Den Bosch? Breng dan eens een bezoek aan ons vakantiepark Résidence de Leuvert óf maak een afspraak op locatie. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan onze brochure aan en ontdek de mogelijkheden.

Brochure aanvragen