1. Luxe vakantiewoningen
  2. Bosrijke omgeving
  3. Exclusief vakantiepark
  4. 15 min. vanaf Den Bosch

Vakantiewoning kopen in de buurt van Den Bosch

Altijd al gedroomd over het kopen van een vakantiewoning? Op Résidence de Leuvert in Cromvoirt, 15 minuten rijden vanaf Den Bosch, is het mogelijk! Geniet van een onbezorgde tijd in uw vakantiehuis. Het is ook mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Wanneer u uw vakantiewoning volledig laat verhuren profiteer u van een aantrekkelijk rendement per jaar.

Bekijk vakantiewoningen

Klaar voor de toekomst: 16 nieuwe vakantiewoningen zonder aardgas

Op Résidence de Leuvert worden 16 nieuwe vakantiewoningen gebouwd zonder aardgas, deze zijn gelegen op zeer ruime kavels direct aan het mooie waterpartij. De vakantiewoningen worden op een elektrische manier verwarmd middels een warmtepomp, dit noemen ze ook wel ‘all-electric woningen’.

Er zijn twee typen duurzame vakantiewoningen te koop, de Module Special & de Module Special Deluxe. Deze zijn te koop vanaf € 191.239 excl. btw en incl. eigen kavel aan het water, tuinaanleg en inventaris.

Eerste introductie tijdens informatiedagen

Graag nodigen wij u zaterdag 29 februari en zondag 1 maart uit voor de informatiedagen op Résidence de Leuvert. Tijdens de informatiedagen introduceren wij onze nieuwe duurzame vakantiewoningen

Vakantiepark in de buurt van Den Bosch

In de gezellige plaats Cromvoirt ligt Résidence de Leuvert. Vele faciliteiten zoals een restaurant, speeltuin met airtrampoline en een verwarmd buitenzwembad zorgen voor een fijne tijd op het exclusieve vakantiepark. Op Résidence de Leuvert vindt u een groot aanbod aan luxe vakantiewoningen.

Meer informatie aanvragen
 

Noord-Brabant: unieke locatie

Résidence de Leuvert kent een unieke omgeving en is omringt door bos, stad en water. In het Oosten van Cromvoirt vindt u de binnenstad van 's-Hertogenbosch, in het Zuiden ligt recreatieplas 'De IJzeren Man' en in het Westen vindt u Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Ook de Efteling ligt op steenworp afstand van het vakantiepark. Een toeristische attractie die men niet kan missen tijdens een bezoek aan de provincie Noord-Brabant.

De omgeving en faciliteiten zorgen samen voor vele gasten op Résidence de Leuvert. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het rendement en de verhuur van uw vakantiewoning. Wij ontzorgen u volledig!

 
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning nabij Den Bosch? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen