1. Vakantiewoning kopen aan zee
  2. Genieten in de badplaats Egmond
  3. Eigen gebruik en/of verhuur

Vakantiewoning kopen in Egmond (aan zee)

Koop een vakantiewoning in Egmond aan den Hoef en geniet elke dag van de populaire badplaats in Nederland. Door de ligging aan de Noordzee is de locatie uitermate geschikt om een eigen vakantiewoning te kopen. Heerlijk genieten van de Nederlandse kust in de provincie Noord-Holland. Een vakantiewoning kopen op Recreatiepark de Woudhoeve is zeer aantrekkelijk door de toeristenstroom en de levendige omgeving.

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiewoning op een vakantiepark in Egmond

Recreatiepark de Woudhoeve beschikt over meerdere faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een toegankelijk restaurant en sport- en spelvoorzieningen. De omgeving maakt het vakantiepark aan zee meer dan uniek. De ligging tussen het strand en de stad Alkmaar zorgen voor een veelzijdige tijd in uw eigen vakantiewoning. 

Ontdek Egmond, toeristische trekpleister aan de kust

Het oude vissersdorpje Egmond is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste badplaatsen van Nederland. Van een nieuwjaarsduik aan het begin van het jaar tot een kerstmarkt in de maand december, het hele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd. Wanneer u het hele jaar door geniet op Recreatiepark de Woudhoeve is bijna elke dag anders. 

Meer over een vakantiewoning kopen in Egmond

Bent u geinteresseerd in het kopen van een vakantiewoning in de kustplaats Egmond? Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op voor een gesprek met onze verkoopadviseurs.

Meer informatie aanvragen