Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Egmond

Vakantiewoning kopen in Egmond

Een vakantiewoning kopen in Egmond?

De kustplaats Egmond is al jaren de populairste locaties van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod in Egmond dan ook heel schaars. Ons vakantiepark in Noord-Holland, Park Westerkogge, is gelegen op een half uur afstand van Egmond. Op dit waterrijke park zijn nog diverse nieuwe vakantiehuizen te koop, direct aan het water. Een zeer interessant alternatief voor Egmond!

De voordelen

Naast dat de keuze van vakantiewoningen aan de kust schaars is, heeft de aankoop een vakantiehuis op korte afstand van de kust verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is het prijsverschil, vakantiehuizen die niet aan de kust liggen zijn over het algemeen goedkoper dan vakantiehuizen die wel aan de kust liggen. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aankoop van een vakantiewoning op Park Westerkogge in Noord-Holland? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 
 

Vakantiewoning te koop aan het water

Een eigen vakantiewoning aan het water is een uitstekende manier om te ontspannen. Daarnaast maakt u gebruik van deze woning wanneer u maar wilt.
Meer bekijken