Vakantiewoning kopen in Egmond (aan zee)

Koop een vakantiewoning in Egmond aan den Hoef en geniet elke dag van de populaire badplaats in Nederland. Door de ligging aan de Noordzee is de locatie uitermate geschikt om een eigen vakantiewoning te kopen. Heerlijk genieten van de Nederlandse kust in de provincie Noord-Holland.

De Nederlandse kust is al  jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op onze drie vakantieparken aan de kust zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop.  Op onze overige vakantieparken in Nederland hebben wij nog wel een groot aanbod vakantiewoningen te koop. Deze zijn interessant voor zowel eigen gebruik of met een interessant netto rendement per jaar.

Bekijk alle vakantiewoningen

Het alternatief voor de kust! Nieuwe waterrijke projecten.

TopParken gaat op Recreatiepark het Esmeer (Bommelerwaard) en Park Westerkogge (Markermeer) verder met het ontwikkelen van vakantieparken afgestemd op de behoefte van de gasten! De nieuwe ontwikkelingen op de vakantieparken zorgen ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op de parken zelf. Daarnaast zijn de luxe vakantiewoningen uitgevoerd met sauna, jaccuzi en buitendouche.

Zowel Recreatiepark het Esmeer als Park Westerkogge zijn gelegen in een prachtige waterrijke omgeving in eigen land. Recreatiepark het Esmeer is gelegen in de Bommelerwaard, als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Park Westerkogge bevindt zich vlakbij Hoorn en op korte afstand van het Marker- en IJsselmeer. Vanaf het park starten meer dan 30 kilometer aan vaarroutes. Op beide vakantieparken wordt de waterrijke omgeving volledige doorgevoerd in het uiterlijk van het park. Aan de waterpartijen komen diverse typen luxeuze vakantiewoningen te staan voor eigen gebruik of voor de verhuur.

Bekijk onze nieuwe projecten
 

Vakantiewoning op een vakantiepark in Egmond

Recreatiepark de Woudhoeve beschikt over meerdere faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een toegankelijk restaurant en sport- en spelvoorzieningen. De omgeving maakt het vakantiepark aan zee meer dan uniek. De ligging tussen het strand en de stad Alkmaar zorgen voor een veelzijdige tijd in uw eigen vakantiewoning. 

Ontdek Egmond, toeristische trekpleister aan de kust

Het oude vissersdorpje Egmond is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste badplaatsen van Nederland. Van een nieuwjaarsduik aan het begin van het jaar tot een kerstmarkt in de maand december, het hele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd. Wanneer u het hele jaar door geniet op Recreatiepark de Woudhoeve is bijna elke dag anders.