Vakantiewoning kopen in Egmond?

De kustplaats Egmond is al jaren de populairste locaties van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod in Egmond dan ook heel schaars. Op vakantiepark in Egmond, Recreatiepark de Woudhoeve, ijn helaas ook geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Op ons andere vakantiepark in Noord-Holland, Park Westerkogge, hebben wij nog wel een groot aanbod nieuwe vakantiehuizen te koop. Dit waterrijke vakantiepark is gelegen op ongeveer 30 minuten rijden van het strand van Egmond aan Zee en is dus een heel interessant alternatief!

Voordelen

Naast dat de keuze uit (nieuwe) vakantiewoningen aan de kust klein is heeft de aankoop een vakantiehuis een een stukje van de Nederlandse kust af verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is het prijsverschil, vakantiehuizen die niet aan de kust liggen zijn over het algemeen goedkoper dan vakantiehuizen die wel aan de kust liggen. Dit omdat de kavelprijzen in populaire toeristische dorpen zoals Scheveningen een stuk hoger liggen dan in de rest van Nederland. Daarnaast is er weinig aanbod aan de kust en veel vraag, dit zorgt een een stijging in de prijzen van vakantiewoningen. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de aankoop van een vakantiewoning op Park Westerkogge? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Brochure aanvragen
 
 

Vakantiewoning kopen aan het water

Een eigen vakantiewoning aan het water is een uitstekende manier om te ontspannen. Zowel buitenlandse als binnenlandse toeristen bezoeken de Nederlandse wateren graag en vaak.
Meer bekijken