Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Gelderland

Interessante investering: recreatiewoning kopen in Gelderland

  • Uitgebreid aanbod vakantiewoningen
  • Gelegen midden in de natuur
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Vakantiewoningen te koop in Gelderland

Denkt u er over na om een recreatiewoning te kopen in Gelderland? U vindt bij ons een ruim aanbod vakantieparken in Gelderland. Hierbij kunt u kiezen uit o.a. een vakantiewoning op de Veluwe, in de Achterhoek of in de Bommelerwaard. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. Wanneer u ervoor kiest de vakantiewoning te verhuren, dan ontvangt u een interessant rendement per jaar. Gelderland is namelijk een interessante vakantiebestemming. Het wordt niet voor niets dé wandel- en fietsprovincie van Nederland genoemd.

 
 

Recreatiewoning kopen in Gelderland op een vakantiepark van TopParken

Op alle vakantieparken van TopParken geniet u behalve van de unieke ligging ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Dit maakt het aantrekkelijk voor u om een recreatiewoning te kopen in Gelderland voor de verhuur. Uw gasten maken ook gebruik van de voorzieningen en bovendien zijn er altijd leuke uitstapjes te maken in de omgeving van onze vakantieparken. Zo bent u in Gelderland nooit ver verwijderd van de Veluwe, een van de grootste nationale parken van Nederland. De vele wandel- en fietspaden hier brengen u langs de mooiste plekken van dit uitgestrekte natuurgebied.

Een greep uit ons aanbod:

 
 
 
 

De service en voordelen van TopParken

TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en is voor u een betrouwbare keus voor het kopen van een vakantiewoning. De vakantieparken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat het aantrekkelijk maakt voor de verhuur. Wilt u de woning geheel of gedeeltelijk verhuren dan hoeft u dit niet zelf te regelen, dit wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie. Voor de verhuur wordt onder andere samengewerkt met gerenomeerde touroperators. Natuurlijk is het ook mogelijk de recreatiewoning volledig voor eigen gebruik te kopen. Het voordeel bij volledig eigen gebruik is dat u de woning helemaal naar eigen smaak kan inrichten, bij verhuur is dit niet mogelijk. Een recreatiewoning kopen op een unieke locatie in Gelderland doet u bij TopParken.

Maak echt kennis met Gelderland

Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Gelderland en wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Kom ook gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de verschillende mogelijkheden, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen.

 
 

Ontdek onze vakantieparken ⤵

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Kan ik een recreatiewoning kopen in Gelderland vlak bij een stad?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop in Gelderland vlak bij steden als Apeldoorn of Arnhem. Zo kunt u genieten van het beste van twee werelden; u zit dicht bij de natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe én uw recreatiewoning ligt op korte afstand van de stad.

Wat kost een vakantiewoning in Gelderland?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop in Gelderland in verschillende prijsklassen. Op onze verkoop website ziet u het actuele aanbod en de prijzen van onze vakantiewoningen.