1. Populairste provincie qua toerisme
  2. Uitgebreid aanbod vakantiewoningen
  3. Gelegen midden in de natuur
  4. Keuze uit 9 vakantieparken

Vakantiewoning kopen in Gelderland

Wilt u een vakantiewoning kopen in Gelderland? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Een vakantiewoning kopen in Gelderland is altijd een goed idee, Gelderland is namelijk dé wandel- en fietsprovincie van Nederland met prachtige natuur in verschillende natuurgebieden. U kunt bij TopParken een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik maar u kunt de woning ook geheel of gedeeltelijk verhuren. Kiest u voor verhuur dan ontvangt u een interessant rendement en kunt u ook BTW terugvorderen. Niet alleen nemen de binnenlandse vakanties toe maar komen er ook steeds meer buitenlandse toeristen naar Nederland. Nu is dus de juiste tijd voor het kopen van uw vakantiewoning.

Bekijk onze vakantiehuizen in Gelderland

Een impressie van de vakantieparken en vakantiewoningen in Gelderland

Vakantieparken in Gelderland

Met maar liefst 9 vakantieparken in Gelderland heeft u bij TopParken keuze uit een zeer groot aanbod vakantiehuizen en villa's. Of u nu kiest voor Lichtenvoorde, Wageningen of Aalst, er is altijd wel een woning die past bij uw wensen en eisen.

De service en voordelen van TopParken

TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en is voor u een betrouwbare keus voor het kopen van een vakantiewoning. De vakantieparken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat het aantrekkelijk maakt voor de verhuur. Wilt u de woning geheel of gedeeltelijk verhuren dan hoeft u dit niet zelf te regelen, dit wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie. Voor de verhuur wordt onder andere samengewerkt met gerenomeerde touroperators. Natuurlijk is het ook mogelijk de vakantiewoning volledig voor eigen gebruik te kopen. Voordel bij volledig eigen gebruik is dat u de woning helemaal naar eigen smaak kan inrichten, bij verhuur is dit niet mogelijk. Een vakantiehuis kopen op een unieke locatie in Gelderland doet u bij TopParken.

Maak echt kennis met Gelderland

Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Gelderland en wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Kom ook gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de verschillende mogelijkheden, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen.

 
Vraag de brochure aan