Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen nabij Hoorn

Vakantiewoning kopen nabij Hoorn

  • Vakantiewoningen aan het water
  • Gelegen aan het Markermeer
  • Voor eigen gebruik en verhuur

Vakantiewoning kopen nabij Hoorn

De stad Hoorn staat bekend om zijn oude centrum en de haven. In de tijd van de Verenigde Oost-Indische Compagnie was Hoorn een machtige handelsstad. Dit is nog steeds te zien. Op nog geen 20 minuten fietsen ligt Park Westerkogge (in Berkhout), één van de 19 vakantieparken van TopParken. Vanaf het vakantiepark kunt u gebruik maken van ontzettend veel vaarroutes, maar liefst 30 kilometer lang! Voelt u zich helemaal thuis op het water? Dan is het kopen van een eigen vakantiewoning nabij Hoorn zeer interessant! Bijna al deze vakantiewoningen zijn gelegen direct aan het water! Geniet elke dag van de combinatie tussen stad en water. Een onbezorgd vakantiegevoel wanneer u dat maar wilt.

 

Of vraag direct meer informatie aan

Uitgelichte vakantiewoningen op Park Westerkogge

Vakantiepark bij Hoorn

Vanaf Park Westerkogge beleeft u de omgeving van Hoorn (Noord-Holland) wanneer u maar wilt. Door de veelzijdigheid van deze regio weten steeds meer vakantiegasten ons vakantiepark nabij Hoorn te vinden. Vooral waterliefhebbers met een sloep of een boot zijn veelal te vinden op de wateren in- en rondom Hoorn. Ook op het park zelf is er genoeg te beleven. De vele faciliteiten zoals een gezellig restaurant, een verwarmd buitenzwembad en diverse sportvoorzieningen zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen. De unieke locatie in de combinatie met de faciliteiten zorgen ervoor dat Park Westerkogge erg in trek is bij de (inter)nationale toerist. U kunt een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik of ervoor kiezen om uw tweede woning gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie.

 

Ontdek de omgeving van Hoorn

Beleef het oer-Hollandse gevoel op- en rondom Park Westerkogge. De kronkelende rivieren en het Markermeer maken het gevoel af. Wanneer u meer van gezelligheid en levendigheid houdt, zit u ook goed! Op 20 minuten rijden ligt het toeristische Volendam. Wanneer u doorrijd staat bent u ook in no time in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Er is voor ieder wat wils bij Park Westerkogge!

Meer over een vakantiewoning kopen nabij Hoorn

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis dichtbij Hoorn? Vraag vrijblijvend onze brochure aan en laat u in alle rust informeren, of maak een afspraak met een van onze adviseurs.