• Waterrijk gebied
  • Veel recreatiemogelijkheden
  • 30 minuten vanaf Amsterdam

Vakantiewoning kopen nabij het IJsselmeer

Speelt u ook al enige tijd met de gedachte om een vakantiewoning te kopen? Wat dacht u bijvoorbeeld van het kopen van een vakantiewoning nabij het IJsselmeer? Park Westerkogge is een vakantiepark in Noord-Holland in Berkhout vlakbij Hoorn en het IJsselmeer.

De natuur rond het IJsselmeer leent zich voor lange wandel- en fietstochten door het waterrijke landschap. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en de zeer diverse flora en fauna bewonderen. Maar ook voor een ontspannen vakantie zit u aan het IJsselmeer goed. De zandstranden, leuke plaatsjes en uitstekende restaurants zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Naar zo’n mooie locatie wilt u simpelweg keer op keer terugkomen.

Dit alles tezamen maakt Park Westerkogge de perfecte bestemming voor het kopen van een vakantiewoning, met ook nog eens interessante rendementen indien u de woning wenst te verhuren! TopParken heeft jarenlange ervaring met het verkopen en verhuren van recreatiewoningen en heeft bovendien op al haar parken een hoge bezettingsgraad. 

Bekijk de vakantiewoningen

Nieuw! Waterrijke project met luxueuze vakantiewoningen bij het IJsselmeer

TopParken gaat op Park Westerkogge verder met het ontwikkelen van het vakantiepark afgestemd op de behoefte van de gasten! De nieuwe ontwikkeling op het vakantiepark zorgt ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op het park zelf. Daarnaast zijn de luxe vakantiewoningen uitgevoerd met sauna en/of buitendouche. Ook zijn er nog enkele woningen beschikbaar met eigen aanlegsteiger. Lees hier meer over dit nieuwe project

Vakantiewoning kopen in Noord-Holland

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in de buurt van het IJsselmeer, is het een goede keuze om voor een vakantiehuis op een vakantiepark te kiezen. Op deze manier combineert u het comfort van een eigen woning met het gemak van een vakantiepark. Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan kiest u zelf hoe u de woning gaat gebruiken. Kiest u voor volledig eigen gebruik dan wordt de woning niet verhuurd en kunt u er op elk gewenst moment terecht. Een andere mogelijkheid is een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Op de momenten dat u er zelf niet bent wordt de woning dan verhuurd. De laatste optie is volledige verhuur, u gebruikt de woning dan zelf helemaal niet.

Bekijk ons aanbod

Service en voordelen van TopParken

Naast rust en ontspanning heeft het kopen van een vakantiewoning nabij het IJsselmeer bij TopParken nog veel meer voordelen. Besluit u de vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren dan wordt dit volledig door het verhuurteam van TopParken verzorgd. Bovendien ontvangt u een interessant rendement en kunt u BTW terugvorderen bij verhuur van de woning. Doordat de binnenlandse vakanties toenemen en er ook steeds meer buitenlandse toeristen vakantie vieren in Nederland is dit voor u een aantrekkelijke investering. Koopt u dus een vakantiewoning bij TopParken voor de verhuur dan heeft u hier geen omkijken naar, alles wordt voor u geregeld.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij het IJsselmeer

Heeft u altijd al een vakantiewoning bij het water willen kopen, waarbij u naast rust en ontspanning ook nog eens kunt genieten van een aantrekkelijk rendement? Dan is het kopen van een vakantiewoning, voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een ideale investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak.

Vraag de brochure aan