Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen nabij het IJsselmeer

Vakantiewoning kopen nabij het IJsselmeer

  • Nog slechts enkele vakantiewoningen te koop
  • Direct aan het water gelegen
  • Vakantiepark in Berkhout, vlakbij het IJsselmeer

Vakantiewoningen te koop bij het IJsselmeer

Speelt u ook al enige tijd met de gedachte om een vakantiewoning te kopen aan het water? Dan is een vakantiewoning in de omgeving van het IJsselmeer wellicht iets voor u. Niet alleen is het IJsselmeer een toeristische trekpleister, maar ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en de zeer diverse flora en fauna bewonderen. Dit alles maakt de omgeving rondom het IJsselmeer de perfecte bestemming voor het kopen van een vakantiewoning.

Park Westerkogge is een vakantiepark in Berkhout vlakbij Hoorn én het IJsselmeer. Op het park zijn nog slecht enkele vakantiewoningen te koop, waarvan er enkele direct aan het water gelegen zijn.

 

Bekijk hier onze vakantiewoningen

 

Vakantiewoning kopen in Noord-Holland

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in de buurt van het IJsselmeer, is het een goede keuze om voor een vakantiehuis op een vakantiepark te kiezen. Op deze manier combineert u het comfort van een eigen woning met het gemak van een vakantiepark. Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan kiest u zelf hoe u de woning gaat gebruiken. Kiest u voor volledig eigen gebruik dan wordt de woning niet verhuurd en kunt u er op elk gewenst moment terecht. Een andere mogelijkheid is een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Op de momenten dat u er zelf niet bent wordt de woning dan verhuurd. De laatste optie is volledige verhuur, u gebruikt de woning dan zelf helemaal niet.

Bekijk ons aanbod

Service en voordelen van TopParken

Naast rust en ontspanning heeft het kopen van een vakantiewoning nabij het IJsselmeer bij TopParken nog veel meer voordelen. Besluit u de vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren dan wordt dit volledig door het verhuurteam van TopParken verzorgd. Bovendien ontvangt u een interessant rendement en kunt u BTW terugvorderen bij verhuur van de woning. Doordat de binnenlandse vakanties toenemen en er ook steeds meer buitenlandse toeristen vakantie vieren in Nederland is dit voor u een aantrekkelijke investering. Koopt u dus een vakantiewoning bij TopParken voor de verhuur dan heeft u hier geen omkijken naar, alles wordt voor u geregeld.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij het IJsselmeer

Heeft u altijd al een vakantiewoning bij het water willen kopen, waarbij u naast rust en ontspanning ook nog eens kunt genieten van een aantrekkelijk rendement? Dan is het kopen van een vakantiewoning, voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een ideale investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak.