1. Gezien op TV
  2. Zorgeloos investeren
  3. Vakantiewoningen vanaf € 109.500
  4. 17 vakantieparken

Investeren in een vakantiewoning?

Het kan bij TopParken al vanaf € 109.500 inclusief eigen kavel, eigen parkeerplaats en volledige tuin- en terrasaanleg. De vakantiewoningen en villa's zijn gelegen op vakantieparken door heel Nederland, deze staan bekend om hun unieke locatie midden in de natuur.

Op alle 17 vakantieparken zijn vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Wanneer u de vakantiewoning laat verhuren door TopParken wordt u volledig ontzorgd en profiteert u van een netto rendement tot 7% per jaar. De samenwerking tussen onze eigen verhuurorganisatie en gerenommeerde touroperators zoals Booking.com en Belvilla zorgen het hele jaar door voor een hoge bezetting. 

Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning gebruikt voor verhuur of voor eigen gebruik. Ontdek de mogelijkheden!

Vraag meer informatie aan
 

Bekijk onze vakantiewoningen

 

Heeft u onze video al gezien op TV?

Zorgeloos investeren

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland en dat merken wij bij TopParken ook. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen en deze gedeeltelijk/volledig te laten verhuren hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw rendement.

Zowel in goede als slechte economische tijden hebben wij miljoenen vakantiebezoekers per jaar. Daarnaast werkt onze eigen verhuurorganisatie samen met gerenommeerde touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen.

Meer informatie

Geniet het hele jaar van het vakantiegevoel

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken geniet u het hele jaar door van een heerlijk vakantiegevoel. Ga op vakantie wanneer het u uitkomt en neem onbeperkt vrienden en familie mee, het is immers uw eigen vakantiewoning dus iedereen is welkom. Terwijl de (klein) kinderen genieten bij het zwembad op het park geniet u met uw gezelschap van een wijntje op uw eigen terras. De auto staat voor de deur op uw eigen parkeerplaats en als u de vakantiewoning uitloop begeeft u zich binnen no-time midden in de bossen, in de duinen of aan het water. Dit alles is mogelijk op maximaal drie uur rijden vanuit uw eigen woonplaats.

Lees de voordelen