Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Investeren in vakantiewoning

Zorgeloos investeren in een vakantiewoning

 • Wij ontzorgen u volledig
 • Zorgeloos investeren in vakantiewoningen
 • Vakantieparken op de populairste locaties
 • Interessant nettorendement

Investeren in een vakantiewoning?

Bekijk dan eens de mogelijkheden van het investeren bij TopParken. Onze vakantiewoningen zijn gelegen op vakantieparken verspreid door heel Nederland. Alle parken zijn gelegen op de populairste toeristiche locaties zoals de Veluwe, de Achterhoek of Zuid-Limburg. Wanneer u investeert in een vakantiewoning kunt u kiezen voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaalt dit uiteraard geheel zelf.

Kiest u ervoor om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren, dan wordt dit geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wij zorgen samen met onze partners (o.a. booking.com) voor een zo hoog mogelijke bezetting van uw vakantiewoning. Daarbij nemen wij het volledige verhuurtraject voor u uit handen; van de boeking tot en met de schoonmaak.

 
 

Of vraag direct onze brochure aan

 

Waarom investeren in een vakantiehuis bij TopParken?

  Vakantieparken op unieke locaties in Nederland
  Het gehele jaar een goede bezetting
  Volledige verhuur, eigen gebruik of een combinatie mogelijk
  Eigen verhuurorganisatie met jarenlange ervaring
  Uitstekende samenwerking met gerenommeerde touroperators

Zorgeloos investeren in een vakantiewoning

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland en dat merken wij bij TopParken ook. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen en deze gedeeltelijk/volledig te laten verhuren hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het rendement. Uiteraard is dit rendement afhankelijk van hoe vaak uzelf verblijft in uw vakantiewoning en van, door u als eigenaar, geblokkeerde periodes. Wanneer u kiest voor volledige verhuur of een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik dan kunt u voor de inrichting kiezen uit een aantal pakketten voor de inrichting.

Om het hele jaar door, ook in het laagseizoen, een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren voor uw vakantiewoning, werken we samen met grote, (inter)nationale travel bedrijven. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen. Zo hebben wij een goede samenwerking met onder andere Booking.com en Expedia. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen. Deze koppeling met (internationale) touroperators is extra handig wanneer u bedenkt dat steeds meer buitenlandse toeristen op vakantie gaan naar Nederland. 

Geniet het hele jaar van het vakantiegevoel

Wilt u investeren in een recreatiewoning voor volledig eigen gebruik? Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken geniet u het hele jaar door van een heerlijk vakantiegevoel. Dat noemen wij investeren in een héérlijke tijd! Ga op vakantie wanneer het u uitkomt en neem onbeperkt vrienden en familie mee, het is immers uw eigen vakantiewoning dus iedereen is welkom. Terwijl de (klein) kinderen genieten bij het zwembad op het park geniet u met uw gezelschap van een wijntje op uw eigen terras. De auto staat voor de deur op uw eigen parkeerplaats en als u de vakantiewoning uitloopt begeeft u zich binnen no-time midden in de bossen, in de duinen of aan het water. Dit alles is mogelijk op maximaal drie uur rijden vanuit uw eigen woonplaats.

 

Onze vakantiewoningen