• Bekend van TV
  • Zorgeloos investeren
  • 17 vakantieparken in Nederland
  • 17 holiday parks

Investeren in een vakantiewoning?

Dat kan bij TopParken! U kunt een eigen vakantiewoning kopen inclusief eigen kavel, eigen parkeerplaats en volledige tuin- en terrasaanleg. De vakantiewoningen en villa's zijn gelegen op een van onze 17 vakantieparken verspreid door heel Nederland. Deze parken staan bekend om hun unieke locatie midden in de natuur. Wanneer u bij TopParken investeert in een vakantiewoning in Nederland kunt u kiezen voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaald dit uiteraard geheel zelf wanneer u investeert in een vakantiehuis. Bekijk onze vakantiewoningen en ontdek de mogelijkheden!

Kiest u ervoor om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren, dan wordt dit geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. We gaan daarbij direct voor u aan de slag om een zo hoog mogelijke bezetting/rendement voor u te realiseren. Het volledige verhuurtraject nemen we voor u uit handen; van de boeking tot en met de schoonmaak.

 
Bekijk het aanbod vakantiewoningen
 

Zorgeloos investeren in een vakantiewoning

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland en dat merken wij bij TopParken ook. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen en deze gedeeltelijk/volledig te laten verhuren hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het rendement bij het investeren in een vakantiehuis. Uiteraard is dit rendement afhankelijk van hoe vaak uzelf verblijft in uw vakantiewoning en van, door u als eigenaar, geblokkeerde periodes. Wanneer u kiest voor volledige verhuur of een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik dan kunt u voor de inrichting kiezen uit een aantal pakketten voor de inrichting.

Om het hele jaar door, ook in het laagseizoen, een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren voor uw vakantiewoning, werken we samen met grote, (inter)nationale travel bedrijven. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen. Zo hebben wij een goede samenwerking met onder andere Booking.com en Expedia. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen. Deze koppeling met (internationale) touroperators is extra handig wanneer u bedenkt dat steeds meer buitenlandse toeristen op vakantie gaan naar Nederland. 

Waarom investeren in een vakantiehuis bij TopParken?

 
  • Vakantieparken op 17 unieke locaties in Nederland
  • Het gehele jaar een goede bezetting
  • Volledige verhuur, eigen gebruik of een combinatie mogelijk
  • Eigen verhuurorganisatie met jarenlange ervaring
  • Uitstekende samenwerking met gerenommeerde touroperators
  • BTW terugvorderen bij verhuur
 
Vraag een brochure aan
 

Heeft u onze video al gezien op TV?

Geniet het hele jaar van het vakantiegevoel

Wilt u investeren in een recreatiewoning voor volledig eigen gebruik? Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken geniet u het hele jaar door van een heerlijk vakantiegevoel. Dat noemen wij investeren in een héérlijke tijd! Ga op vakantie wanneer het u uitkomt en neem onbeperkt vrienden en familie mee, het is immers uw eigen vakantiewoning dus iedereen is welkom. Terwijl de (klein) kinderen genieten bij het zwembad op het park geniet u met uw gezelschap van een wijntje op uw eigen terras. De auto staat voor de deur op uw eigen parkeerplaats en als u de vakantiewoning uitloopt begeeft u zich binnen no-time midden in de bossen, in de duinen of aan het water. Dit alles is mogelijk op maximaal drie uur rijden vanuit uw eigen woonplaats.

Maak een afspraak
 

Onze vakantiewoningen

Bekijk alle vakantiewoningen