Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Lage Mierde

Vakantiewoning kopen in Lage Mierde

  • Interessante belegging
  • Ruim aanbod vakantiewoningen
  • Gelegen in de natuur, nabij grote steden
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Vakantiewoning kopen in Lage Mierde

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een vakantiewoning in Noord-Brabant, dan is Lage Mierde een zeer interessante locatie. Dit kerkdorp ligt in het zuiden van Nederland en vlak bij steden als Eindhoven en Tilburg. Door de ligging, nabij natuurgebied De Brabantse Kempen en op korte afstand van de Belgische grens, is Resort de Brabantse Kempen in Lage Mierde de ideale locatie om een vakantiewoning te bezitten voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bovendien profiteert u, naast eigen vakantieplezier, ook van interessante verhuuropbrengsten wanneer u uw vakantiewoning beschikbaar stelt voor (gedeeltelijke) verhuur.

 

Of vraag de brochure aan

Informatiedagen ⤵

 

Maak kennis met onze vakantiewoningen in Lage Mierde

Op ons nieuwe vakantiepark Resort de Brabantse Kempen bieden we een ruim aanbod aan verschillende soorten vakantiehuizen voor 4,5 en 6 personen. De vakantiewoningen zijn gelegen op een ruime kavel met eigen tuin en zijn onder andere voorzien van meerdere comfortabele slaapkamers, een ruim woon- en zitgedeelte, moderne badkamer en keuken die van alle gemakken is voorzien. Zo voelt uw recreatiewoning echt als een tweede (t)huis, waar u kunt ontspannen met uw familie en vrienden. Daarbij zijn de vakantiewoningen ontworpen met bewust oog voor duurzaamheid; goed voor uzelf en het milieu. 

Dit zijn de vakantiewoningen in Lage Mierde:

Waarom een vakantiewoning kopen in Lage Mierde?

Geniet het hele jaar door van ontspanning in uw eigen recreatiewoning in Lage Mierde. Resort de Brabantse Kempen kent vele faciliteiten voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad, restaurant, diverse sport- en speeltuinen zoals een padelbaan en midgetgolfbaan en een indoor wellness. Wilt u eropuit? Dan zijn de bruisende steden Eindhoven of Tilburg een zeer geschikte plek. Ontdek de gezellige binnensteden, of ga voor avontuur en bezoek Safaripark Beekse Bergen, Efteling of Zoo Veldhoven. Een eigen recreatiewoning in Lage Mierde biedt u verschillende mogelijkheden om de omgeving te ontdekken!

 
    Ruim aanbod vakantiewoningen
    In de natuur, nabij grote steden
    Voor eigen gebruik en/of verhuur

De omgeving van Lage Mierde

In de omgeving van dit kerkdorp zijn de mogelijkheden voor activiteiten oneindig: in de nabijgelegen grote steden zoals lichtstad Eindhoven en evenementenstad Tilburg is genoeg te doen tijdens een dagje of weekendje weg. Shoppen, musea bezoeken, historische panden bezichtigen of wandelen en fietsen in de Brabantse natuur. Bovendien biedt de landelijke omgeving van Lage Mierde zelf ook talloze mogelijkheden voor ontspanning. Authentieke architectuur, gezellige terrasjes, groene weilanden, vennen en bossen maken van Lage Mierde een unieke plek voor een eigen vakantiehuis in Noord-Brabant.

Meer over een vakantiewoning kopen in Lage Mierde

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning in Lage Mierde? Vraag dan de brochure aan en maak kennis met het vakantiepark, de vakantiewoningen en de prachtige omgeving. Heeft u vragen of wenst u advies? We staan klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een eigen vakantiewoning in Noord-Brabant.

 

Of maak een afspraak