• Nieuw te ontwikkelen vakantiepark
  • Midden op de Utrechtse Heuvelrug
  • Vrijstaande vakantievilla's

Vakantiewoning kopen in Lage Vuursche

Lage Vuursche is een klein dorpje in de provincie Utrecht met een grote toeristische aantrekkingskracht, jaarlijks komen hier meer dan 2 miljoen bezoekers. Het nieuw te ontwikkelen vakantiepark van TopParken, Résidence Lage Vuursche, maakt dat u de gelegenheid heeft een nieuwbouw vakantiehuis te kopen in Lage Vuursche. De vele recreatieve mogelijkheden in de omgeving maken het niet alleen interessant voor uzelf, maar ook voor de eventuele verhuur van de woning. Dit is bij uitstek, dankzij de bosrijke omgeving, dé locatie voor activiteiten als fietsen, wandelen en paardrijden.

Bekijk ons aanbod in Lage Vuursche
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en binnenkort starten we met verkoopfase 1. Er worden in totaal 83 vrijstaande vakantievilla's gerealiseerd, allemaal gelegen op eigen grond. Deze vakantievilla's bieden plek aan 4 personen, liggen op ruime kavels en zijn volledig gasloos. Dankzij de grootte van de kavels bieden de vakantievilla's u volop rust en privacy. Binnen in de villa geniet u van 70 m² woonoppervlakte.

Tweede huis te koop in Lage Vuursche

Lage Vuursche is uitermate geschikt voor de koop van een tweede huis. Het historische dorpje wordt omringd door bossen en natuurgebieden en ligt op afzienbare afstand van zowel Utrecht, Amersfoort als Hilversum. Deze centrale locatie midden in de natuur maakt het ook zeer aantrekkelijk voor toeristen. Daarom heeft u, als u een vakantiewoning koopt in Lage Vuursche, meerdere opties voor het gebruik van de woning.

▶ Eigen gebruik - 
Indien u kiest voor volledig eigen gebruik maakt u alleen zelf gebruik van de vakantiewoning en kunt u deze niet beschikbaar stellen voor de verhuur. U kunt op elk gewenst moment terecht in uw vakantiewoning, echter is permanente bewoning niet toegestaan.

▶ Verhuur -
 Bij deze optie kunt u zelf niet verblijven in de vakantiewoning, maar ontvangt u wel per kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten. Bovendien wordt de verhuur volledig geregeld door de professionele verhuurorganisatie van TopParken.

▶ Eigen gebruik én verhuur - 
Er is ook nog een derde mogelijkheid waarbij u het eigen gebruik combineert met gedeeltelijke verhuur. Wanneer u zelf niet verblijft in de vakantiewoning kunt u deze beschikbaar stellen voor de verhuur. De opbrengst is hierbij afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor de verhuur.

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn in nieuwe vrijstaande vakantiewoningen te koop op eigen grond. Deze vakantievilla's bieden plek aan 4 personen, liggen op ruime kavels en zijn volledig gasloos. Dankzij de grootte van de kavels bieden de vakantievilla's u volop rust en privacy. Binnen in de villa geniet u van 70 m² woonoppervlakte.

Lees hieronder meer over de verschillende opties:

Waarom kiezen voor TopParken?

Waarom kiezen voor TopParken? Het is goed om te weten dat wij al jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u de woning wilt gaan verhuren.

Als u altijd heeft gedroomd van een eigen vakantiehuis op een unieke, bosrijke locatie, dan is een vakantiehuisje kopen in Lage Vuursche een unieke kans. Vraag vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

Afspraak maken