1. Nieuwe vakantiewoningen in Limburg
  2. Vlakbij Valkenburg & Maastricht
  3. Gelegen tussen de natuurgebieden

Vakantiehuis kopen in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark waar u een prachtig uitzicht heeft over het heuvellandschap van Limburg? Ontdek dan Résidence Valkenburg! Het vakantiepark is gelegen in het gezellige Schin op Geul, vlakbij Valkenburg en Maastricht. Omgeven door prachtige natuur en in een uniek heuvellandschap. Dit stukje buitenland in eigen land geeft u gegarandeerd een écht vakantiegevoel. Het kopen van een vakantiewoning in Zuid-Limburg is écht bourgondisch genieten. Het hele jaar door beschikt u over uw eigen plekje om naar toe te gaan. Samen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van de rust die Zuid-Limburg kenmerkt. Dat wil u toch ook? Bij TopParken - Résidence Valkenburg kunt u een vakantiehuis kopen op een prachtig vakantiepark in het zuiden van Limburg!

Bekijk de vakantiewoningen
 

Résidence Valkenburg: een heerlijk vakantiepark in Zuid-Limburg

De locatie van Résidence Valkenburg kunt u gerust "het mooiste plekje van Nederland" noemen. Midden in de natuur, uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap en ook nog vlakbij de gezellige plaatsen Valkenburg en Maastricht. Wanneer u een vakantiehuis koopt op dit heerlijke vakantiepark in Zuid-Limburg, kunt u ultiem genieten van de natuur maar ook heerlijk shoppen, eten en cultuur snuiven in Valkenburg en Maastricht. Daarnaast beschikt het vakantiepark over de belangrijkste faciliteiten die het ultieme vakantiegevoel echt afmaken. De (klein) kinderen vermaken zich in het verwarmde buitenzwembad met kinderbad of in de grote speeltuin terwijl u geniet van een hapje en een drankje in het prachtige restaurant (in Ibiza-Style). Kortom, alle ingredienten om het hele jaar door te genieten van uw vakantiewoning zijn aanwezig op Résidence Valkenburg!

Meer informatie over het park
 

Vakantiewoningen te koop op een vakantiepark in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg? Een eigen vakantiehuis op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. U kunt optimaal genieten van alles wat het park te bieden heeft, zoals de vele faciliteiten: van het zwembad tot de sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Ook kunt u heerlijk in alle rust bijkomen in de heerlijke tuin van uw eigen vakantiehuis. Daarnaast geniet u natuurlijk het hele jaar door van de prachtige omgeving rondom het park. De omgeving ontdekt u uiteraard fietsend of wandelend, Limburg is namelijk de fiets- en wandelprovincie van Nederland!

Maak echt kennis met Limburg

Bent u geintereseerd in het kopen van een vakantiehuis in het zuiden van Limburg? Kom dan gerust eens langs in Schin op Geul of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek het park, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen
 

Onze vakantiewoningen in Limburg

Bekijk alle vakantiewoningen in Limburg