Vakantiehuis kopen in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg waar u een prachtig uitzicht heeft over het heuvellandschap van deze zuidelijke provincie? Ontdek dan Résidence Valkenburg, een van de vakantieparken van TopParken! Het vakantiepark is gelegen in het gezellige Schin op Geul, vlak bij Valkenburg en Maastricht. Dit vakantiepark is omgeven door prachtige natuur en ligt in een uniek heuvellandschap.

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

Résidence Valkenburg: een heerlijk vakantiepark in Zuid-Limburg

De locatie van Résidence Valkenburg kunt u gerust "een van de mooiste plekjes van Nederland" noemen. Midden in de natuur, met uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap en ook nog vlak bij de gezellige plaatsen Valkenburg en Maastricht. De vakantieparken van TopParken zijn, door de unieke ligging, bij zowel binnen- als buitenlandse toeristen zeer geliefd. Tezamen met de hoge bezettingsgraad en onze samenwerking met touroperators maakt dit het kopen van een vakantiewoning voor u zeer aantrekkelijk.

Vakantiewoningen te koop op een vakantiepark in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg? Een eigen recreatiewoning op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. U geniet optimaal van alles wat het park te bieden heeft, zoals de vele faciliteiten: van het zwembad tot de sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Mocht u de vakantiewoning ook gaan verhuren kunnen uw gasten ook van deze voorzieningen gebruik maken. Daarnaast geniet u natuurlijk het hele jaar door van de prachtige omgeving rondom het park. De omgeving ontdekt u uiteraard fietsend of wandelend, Limburg is namelijk dé fiets- en wandelprovincie van Nederland!

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk een vakantiehuis in Limburg te kopen voor de verhuur?

Bij TopParken heeft u altijd 3 mogelijkheden: volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. U kunt dus altijd ervoor kiezen een vakantiehuis te kopen in Limburg voor de verhuur. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, en u ontvangt een interessant rendement.

Waar in Limburg kan ik een luxe vakantiewoning kopen?

Résidence Valkenburg is het vakantiepark van TopParken in Zuid-Limburg, gelegen in het kleine dorp Schin op Geul. Het park heeft een ideale ligging op korte afstand van Limburg's bekendste plaatsen, Valkenburg en Maastricht. De luxe vakantiewoningen te koop bij dit vakantiepark zijn naar wens uit te breiden met een sauna en/of hottub.