Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen in Limburg

Vakantiewoning kopen in Limburg

  • Luxe vakantiewoningen in Schin op Geul
  • Gelegen midden in het heuvellandschap
  • Wellness opties

Vakantiehuizen te koop in Limburg

Een eigen vakantiehuis kopen biedt vele voordelen. U heeft namelijk een eigen plek om een weekend weg of vakantie door te brengen. TopParken biedt vakantiehuizen te koop aan bij Résidence Valkenburg in Limburg. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Het vakantiepark is gelegen in het gezellige Schin op Geul. Het kopen van een vakantiehuis bij TopParken biedt u een interessante investeringsmogelijkheid. Naast eigen gebruik kunt u er voor kiezen om uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk te verhuren. Door de locatie, vlak bij Maastricht en Valkenburg, is dit een aantrekkelijke optie. 

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

Ontdek Résidence Lage Vuursche

 

Résidence Valkenburg: een heerlijk vakantiepark in Zuid-Limburg

De locatie van Résidence Valkenburg kunt u gerust "een van de mooiste plekjes van Nederland" noemen. Midden in de natuur, met uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap en ook nog vlak bij de gezellige plaatsen Valkenburg en Maastricht. Bovendien kunt u gebruikmaken van het uitgebreide aanbod aan faciliteiten, zoals een buitenzwembad, restaurant met terras, fietsverhuur en sportvelden. De vakantieparken van TopParken zijn, door de unieke ligging, bij zowel binnen- als buitenlandse toeristen zeer geliefd. Tezamen met de hoge bezettingsgraad en onze samenwerking met touroperators maakt dit het kopen van een recreatiewoning voor u zeer aantrekkelijk. 

De voordelen van een recreatiewoning kopen in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg? Een eigen recreatiewoning op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. U geniet optimaal van alles wat het park te bieden heeft, zoals de vele faciliteiten. Wilt u de vakantiewoning ook gaan verhuren? Dan kunnen uw gasten ook van deze voorzieningen gebruikmaken. Daarnaast geniet u natuurlijk het hele jaar door van de prachtige omgeving rondom het park. De omgeving ontdekt u uiteraard fietsend of wandelend, Limburg is namelijk dé fiets- en wandelprovincie van Nederland! 

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen van een recreatiewoning bij TopParken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of vraag onze brochure aan.

 
 

Dit vroegen mensen ons ⤵

✦ Is het mogelijk een recreatiewoning in Limburg te kopen voor de verhuur?

Bij TopParken heeft u altijd 3 mogelijkheden: volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. U kunt dus altijd ervoor kiezen een vakantiehuis te kopen in Limburg voor de verhuur. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, en u ontvangt een interessant rendement.

✦ Waar in Limburg kan ik een luxe vakantiewoning kopen?

Résidence Valkenburg is het vakantiepark van TopParken in Zuid-Limburg, gelegen in het kleine dorp Schin op Geul. Het park heeft een ideale ligging op korte afstand van Limburg's bekendste plaatsen, Valkenburg en Maastricht. De luxe recreatiewoningen die bij dit vakantiepark te koop zijn, zijn naar wens uit te breiden met een sauna en/of hottub.