1. De allerlaatste verkoopfase
  2. Nieuwe vakantiewoningen in Limburg
  3. Vlakbij Valkenburg & Maastricht

Vakantiehuis kopen in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen in Limburg waar u een prachtig uitzicht heeft over het heuvellandschap van deze zuidelijke provincie? Ontdek dan Résidence Valkenburg, een van de vakantieparken van TopParken! Het vakantiepark is gelegen in het gezellige Schin op Geul, vlakbij Valkenburg en Maastricht. Dit vakantiepark is omgeven door prachtige natuur en ligt in een uniek heuvellandschap.

Op Résidence Valkenburg is gestart aan de laatste verkoopfase van nieuwe vakantiehuizen in Limburg.  In deze laatste fase zijn twee typen luxe vakantiewoningen te koop, inclusief eigen grond, voor eigen gebruik of verhuur. Beide types zijn voorzien van zonnepanelen, volledig gasloos en uit te breiden met hottub en/of sauna.

Meer informatie
 

Résidence Valkenburg: een heerlijk vakantiepark in Zuid-Limburg

De locatie van Résidence Valkenburg kunt u gerust "een van de mooiste plekjes van Nederland" noemen. Midden in de natuur, met uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap en ook nog vlakbij de gezellige plaatsen Valkenburg en Maastricht. De vakantieparken van TopParken zijn, door de unieke ligging, bij zowel binnen- als buitenlandse toeristen zeer geliefd. Tezamen met de hoge bezettingsgraad en onze samenwerking met touroperators maakt dit het kopen van een vakantiewoning voor u zeer aantrekkelijk.

Vakantiewoningen te koop op een vakantiepark in Limburg

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark in Zuid-Limburg? Een eigen recreatiewoning op een vakantiepark heeft zo zijn voordelen. U geniet optimaal van alles wat het park te bieden heeft, zoals de vele faciliteiten: van het zwembad tot de sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer. Mocht u de vakantiewoning ook gaan verhuren kunnen uw gasten ook van deze voorzieningen gebruik maken. Daarnaast geniet u natuurlijk het hele jaar door van de prachtige omgeving rondom het park. De omgeving ontdekt u uiteraard fietsend of wandelend, Limburg is namelijk dé fiets- en wandelprovincie van Nederland!

Maak echt kennis met Limburg

Bent u geintereseerd in het kopen van een vakantiehuis in het zuiden van Limburg? Kom dan gerust eens langs in Schin op Geul of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek het park, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Vraag de brochure aan