• Duurzame en vrijstaande vakantievilla's
  • Zeer populair vakantiegebied
  • In de omgeving van Loosdrecht

Vakantiewoning kopen vlak bij Loosdrecht

Loosdrecht, en de gelijknamige Loosdrechtse Plassen, vormen samen een populaire vakantiebestemming in Nederland. Komt u hier graag en heeft u interesse om een vakantiewoning te kopen in de omgeving van Loosdrecht? Dan heeft TopParken een exclusief aanbod voor u. Het nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche ligt op korte afstand van Loosdrecht, midden in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Een vakantiewoning kopen bij de Loosdrechte Plassen is niet alleen mogelijk voor uzelf, er zijn ook mogelijkheden om de woning te verhuren. Met de Utrechtse Heuvelrug, Paleis Soestdijk, de Loosdrechtse Plassen, vele wandel- en fietsmogelijkheden en nog veel meer trekpleisters in de omgeving zijn de recreatieve mogelijkheden hier eindeloos.

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Vakantiewoning kopen bij de Loosdrechtse Plassen

Bent u een waterliefhebber? Dan bieden de Loosdrechtse Plassen u vele mogelijkheden. Zowel op als rondom het water zijn er talloze recreatieve activiteiten te ondernemen. De duurzame en luxe vakantievilla's van Résidence Lage Vuursche bieden precies wat u nodig heeft voor een complete vakantie. Dankzij de ruime kavels heeft u volop gelegenheid om zowel in als rondom de woning te genieten. Een vakantiewoning kopen bij de Loosdrechtse Plassen is mogelijk voor maximaal 4 personen.

Voor het gebruik van de woning heeft u bij TopParken drie verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor volledig eigen gebruik en zo vaak in uw vakantiewoning verblijven als u wilt. Ook kunt u ervoor kiezen de vakantiewoning volledig te verhuren. Een vakantiewoning nabij Loosdrecht kopen is zeer aantrekkelijk voor de verhuur, gezien de vele toeristen die hier jaarlijks vakantie vieren. Tot slot kunt u ook kiezen voor een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. Lees hieronder meer over de verschillende opties.

Résidence Lage Vuursche

TopParken realiseert op Résidence Lage Vuursche 83 vrijstaande en duurzame (volledig gasloos) vakantievilla's, waarvan binnenkort de 1e verkoopfase begint. Dankzij de jarenlange ervaring van TopParken in het realiseren en exploiteren van vakantieparken kunt u rekenen op deskundig advies. Bovendien verzekeren we een zorgeloze investering voor u, onder andere door het volledige verhuurproces te verzorgen.

Résidence Lage Vuursche ligt op een unieke locatie, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. En behalve de Loosdrechtse Plassen liggen steden als Soest, Amersfoort en Utrecht ook op korte afstand. De ideale combinatie tussen verblijven midden in de natuur én toch dicht bij de stad.

Bent u enthousiast over een vakantiewoning kopen vlak bij Loosdrecht? 
Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

Afspraak maken