Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Vakantiewoning kopen nabij het Markermeer

Vakantiewoning kopen nabij het Markermeer

  • Zeer populair bij vakantiegangers
  • Uw eigen vakantieplek aan het water
  • Nog slechts enkele vakantiewoningen te koop

Vakantiewoning kopen nabij het Markermeer

Als u overweegt een vakantiehuis in Nederland te kopen, denk dan eens aan een vakantiewoning nabij het Markermeer op Park Westerkogge. Het Markermeer is een van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van Nederland. Het Markermeer grenst aan het IJsselmeer en is een populaire vakantiebestemming. Dit maakt het Markermeer de perfecte bestemming voor het kopen van een vakantiewoning. Door deze grote populariteit zijn er nog maar een beperkt aantal vakantiewoningen te koop aan het Markermeer. 

 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik of verhuur

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij het Markermeer kunt u ervoor kiezen deze te kopen voor eigen gebruik en/of voor verhuur. Bij de aankoop voor eigen gebruik kunt u op ieder gewenst moment genieten van vakantie aan het water. U kunt dan ook de woning naar eigen smaak inrichten en zo een tweede thuis creëren op een prachtige locatie. U heeft ook de optie om de recreatiewoning geheel of gedeeltelijk te verhuren. Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur dan wordt dit volledig verzorgd door de verhuurorganisatie van TopParken.

Bekijk ons aanbod

Meer over een vakantiewoning kopen nabij het Markermeer

Heeft u altijd al gedroomd van een vakantiewoning in een waterrijke omgeving en op korte afstand van leuke steden en dorpen? Dan is het kopen van een vakantiewoning nabij het Markermeer, geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een ideale investering voor u. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs.