• Groot natuur- en recreatiegebied
  • Rendement bij verhuur vakantiewoning
  • Uw eigen vakantieplek

Vakantiewoning kopen nabij het Markermeer

Als u overweegt een vakantiehuis in Nederland te kopen, denk dan eens aan een vakantiewoning nabij het Markermeer op Park Westerkogge. Het Markermeer is een van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van Nederland. Het Markermeer grenst aan het IJsselmeer en is een populaire vakantiebestemming. Dit maakt het Markermeer de perfecte bestemming voor het kopen van een vakantiewoning. Door de toename van buitenlandse toeristen en het aantal binnenlandse vakanties is het heel aantrekkelijk om de vakantiewoning ook gedeeltelijk of zelfs volledig te verhuren. Door de hoge bezettingsgraad op de vakantieparken van TopParken levert u dit een interessant rendement op.

Bekijk de vakantiehuizen

Nieuw! Waterrijke project met luxueuze vakantiewoningen aan het Markermeer

TopParken gaat op Park Westerkogge verder met het ontwikkelen van het vakantiepark afgestemd op de behoefte van de gasten! De nieuwe ontwikkeling op het vakantiepark zorgt ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op het park zelf. Daarnaast zijn de luxe vakantiewoningen uitgevoerd met sauna en/of buitendouche. Ook zijn er nog enkele woningen beschikbaar met eigen aanlegsteiger. Lees hier meer over dit nieuwe project

Vakantiewoning kopen nabij Hoorn

Een vakantiehuis kopen in de buurt van het Markermeer en Hoorn heeft veel voordelen. Kiest u ervoor de vakantiewoning alleen voor eigen gebruik te kopen kunt u op ieder gewenst moment op vakantie. U kunt dan ook de woning naar eigen smaak inrichten en zo een tweede thuis creëren op een prachtige locatie. U heeft daarnaast ook de optie om de recreatiewoning geheel of gedeeltelijk te verhuren. U kunt dan niet de woning zelf inrichten maar ontvangt wel rendement over de verhuur en kunt BTW terugvorderen. Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur dan wordt dit volledig verzorgd door de verhuurorganisatie van TopParken. Een vakantiewoning kopen nabij het Markermeer is op deze manier een goede investering.

Bekijk ons aanbod

Voordelen en service van TopParken

Wanneer u een vakantiehuis koopt op een vakantiepark van TopParken, komen daar nog meer voordelen bij. Zo kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Op Park Westerkogge vindt u bijvoorbeeld een zwembad, restaurant en sport- en speelfaciliteiten voor kinderen. Op het park is het ook mogelijk uw eigen boot aan te leggen bij de aanlegsteigers en zijn er tevens vismogelijkheden. Verhuurt u de vakantiewoning dan maken uw gasten ook gebruik van deze voorzieningen.

Voor de verhuur van de vakantiewoning werkt TopParken samen met touroperators. U heeft zelf totaal geen omkijken naar het verhuurproces, alles wordt door TopParken geregeld. Het enige wat u moet doen is besluiten voor eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of volledige verhuur van de recreatiewoning. Een vakantiehuis kopen bij TopParken levert op deze manier behalve rust en ontspanning ook nog eens een goede investering met een interessant rendement op.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij het Markermeer

Heeft u altijd al gedroomd van een vakantiewoning in een waterrijke omgeving en op korte afstand van leuke steden en dorpen? Dan is het kopen van een vakantiewoning nabij het Markermeer, geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een ideale investering voor u. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Vraag de brochure aan