1. Vakantiewoning kopen op een vakantiepark
  2. Permanente bewoning niet toegestaan
  3. Vakantiehuizen voor recreatief gebruik

Permanente bewoning vakantiewoning

We kunnen ons natuurlijk goed voorstellen dat een vakantiewoning aantrekkelijk is om in te wonen. U zit immers op een geweldige locatie en u kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. TopParken biedt veel mogelijkheden als het aankomt op het kopen van een vakantiehuis en we hopen dat u zich in uw woning thuis voelt. Maar toch is permanente bewoning van een vakantiewoning op een TopParken vakantiepark niet toegestaan, tenzij het betreffende bestemmingsplan het toelaat.

Hoewel u in principe iedere dag van het jaar in uw vakantiewoning kunt verblijven, mag u er niet uw permanente adres van maken. Het gaat echt om een vakantiehuis, geen woonadres. De vakantiehuizen staan namelijk geregistreerd voor recreatief gebruik en niet als woonruimte.

Bekijk het aanbod vakantiewoningen
 

Permanente bewoning op een vakantiepark

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen voor privé gebruik, verhuur, of een combinatie hiervan. Uw vakantiehuis ligt dan op een TopParken vakantiepark, wat veel voordelen met zich meebrengt. Wanneer u een eigen vakantiewoning koopt voor eigen gebruik, wilt u daar natuurlijk zoveel mogelijk tijd doorbrengen. Koopt u een vakantiehuis bij TopParken dan kunt u op vakantie wanneer u wilt. Op de koop toe kunt u ook nog eens gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Dat is pas ultiem genieten!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het liefst het hele jaar door in uw vakantiewoning verblijft. Dat kan, het is echter helaas niet toegestaan om permanent in uw vakantiewoning te wonen. Wel bent u het hele jaar door van harte welkom om in uw vakantiehuis te verblijven. Uiteraard geldt dit ook indien u uw woning volledig verhuurt, ook dan mag u uw vakantiewoning niet voor permanente bewoning aanbieden.

U kunt echter in de periode dat u niet in uw woning verblijft wel overwegen om de woning te verhuren en zo te genieten van een aantrekkelijk rendement. TopParken maakt het verhuren van uw vakantiehuis namelijk heel eenvoudig. U geeft aan wanneer de vakantiewoning beschikbaar is voor verhuur en het verhuurteam van TopParken regelt alles voor u, zowel de schoonmaak als het verhuren van uw woning.

Neem contact op met onze adviseurs
 
Bekijk alle vakantiewoningen