• Veilig beleggen in een vakantiewoning
  • Stijging binnenlandse vakanties
  • Alternatief voor banksparen
  • Professionele verhuurorganisatie

Vakantiewoning kopen met een netto rendement

Bent u op zoek naar een veilige belegging of een alternatief voor banksparen? Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder, blijkt uit onderzoek. Het investeren in een vakantiehuis op een van de 17 vakantieparken van TopParken wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken profiteert u van een hoog netto rendement per jaar.

Indien u een vakantiewoning koopt en deze gaat verhuren kunt u kiezen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Wanneer u kiest voor volledige verhuur geeft u direct na aankoop de sleutel uit handen aan de verhuurorganisatie van TopParken. U heeft dan geen extra kosten zoals klein onderhoud. Bij gedeeltelijke verhuur bepaalt u zelf wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur, de verhuurorganisatie neemt vervolgens alles voor u uit handen, van de verhuur tot de eindschoonmaak.

Vraag direct meer informatie aan
 

Of bekijk onze vakantiewoningen

Verkoop gestart op Résidence Lage Vuursche

 

Hoog netto rendement op een vakantiewoning in Nederland

Alle vakantiewoningen op de parken van TopParken zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een eigentijds interieur. Daarnaast zijn deze gelegen op mooie en toeristische locaties en zijn de parken voorzien van diverse faciliteiten.

Daar komt bij dat, indien u een vakantiewoning koopt bij TopParken, u een volledige ondersteuning geniet bij het verhuren van uw vakantiewoning, middels de verhuurorganisatie van TopParken. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen op verschillende parken in Nederland nemen zij u de volledige verhuur en schoonmaak uit handen. Zo kunt u, zonder er na om te kijken, optimaal genieten van het rendement van uw vakantiewoning.

Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt TopParken al geruime tijd samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Dit zorgt zowel voor een hoge bezettingsgraad als ook een voor u interessant rendement op uw vakantiewoning.

Een vakantiewoning met rendement, zonder zorgen

Met jarenlange ervaring in zowel de verkoop als verhuur van vakantiewoningen staat TopParken u van begin tot eind bij. TopParken heeft een breed aanbod op maar liefst 17 verschillende vakantieparken in Nederland. Daar komt bij dat TopParken u in het geval van verhuur ook nog eens compleet ontzorgt. Alles omtrent de verhuur wordt voor u geregeld zodat u zorgeloos kunt investeren in een vakantiewoning. Bekijk nu direct ons complete aanbod of vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan

Bekijk hieronder ons aanbod vakantiewoningen

Bekijk het volledige aanbod
 

Veelgestelde vragen over het rendement

Wat is het rendement bij TopParken?

Het rendement wat u ontvangt bij TopParken is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie waar u de woning koopt, de faciliteiten op het vakantiepark, de prijs van de woning en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is voor verhuur. 

Hoeveel rendement op vakantiewoning?

De hoogte van het rendement is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie waar u de woning koopt, de prijs van de woning en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is voor verhuur.