Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen met gegarandeerd rendement

Vakantiewoning kopen met rendement

Interessant rendement bij verhuur van uw vakantiewoning

Op vakantie gaan in Nederland neemt, vooral sinds de coronacrisis, jaarlijks toe aan populariteit, zowel vanuit eigen land als vanuit het buitenland. Het investeren in een vakantiehuis op een vakantiepark wordt dan ook steeds interessanter. U profiteert namelijk van een interessant netto rendement over de verhuuropbrengsten van uw eigen vakantiewoning.

Indien u een vakantiewoning koopt en deze gaat verhuren kunt u kiezen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Wanneer u kiest voor volledige verhuur geeft u direct na aankoop de sleutel uit handen aan de verhuurorganisatie van TopParken. Bij gedeeltelijke verhuur bepaalt u zelf wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur. Net als bij volledige verhuur neemt de verhuurorganisatie vervolgens alles voor u uit handen, van de verhuur tot de eindschoonmaak.

 

Of bekijk onze vakantiewoningen

TopParken Verhuurorganisatie

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken en besluit deze (gedeeltelijk of volledig) te verhuren, geniet u van volledige ondersteuning van onze verhuurorganisatie. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen in Nederland nemen zij u de volledige verhuur en schoonmaak uit handen. Zo kunt u, zonder er na om te kijken, optimaal genieten van het rendement van uw vakantiewoning.

Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt TopParken tijd samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials en Belvilla.

Bekijk hieronder ons aanbod vakantiewoningen

Veelgestelde vragen over het rendement

Wat is het rendement bij TopParken?

Het rendement wat u ontvangt bij TopParken is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie waar u de woning koopt, de faciliteiten op het vakantiepark, de prijs van de woning en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is voor verhuur. 

Hoeveel rendement op vakantiewoning?

De hoogte van het rendement is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie waar u de woning koopt, de prijs van de woning en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is voor verhuur. 

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer