Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen met rendement

Profiteer van rendement op uw eigen vakantiewoning

 
 • Koop een vakantiewoning voor (gedeeltelijke) verhuur
 • Profiteer van een vast of variabel rendement
 • Diverse vakantieparken op toeristische locaties

Laat uw vermogen renderen bij TopParken

TopParken biedt u de mogelijkheid om uw vermogen zorgeloos te investeren in een vakantiewoning. Afhankelijk van het (persoonlijke) gebruik kunt u een vast of variabel rendement behalen op uw investering. Daarnaast ontzorgt onze eigen verhuurorganisatie u volledig en neemt alles voor u uit handen, van de verhuur tot de eindschoonmaak. De exacte hoogte van het rendement is onder andere afhankelijk van zaken als locatie, type vakantiewoning en parkfaciliteiten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreft het investeren in een vakantiehuis met een aantrekkelijk rendement.

 

Of bekijk onze vakantiewoningen

Bezoek onze informatiedagen

 

Een vast of variabel rendement

Voor de aanschaf van een vakantiehuis moet u allereerst goed na gaan denken over de gebruiksvorm ervan. Kiest u voor volledig eigen gebruik, dus uw eigen recreatieplek voor plezier en ontspanning? Of wilt u een vakantiewoning aanschaffen om een aantrekkelijk rendement te behalen? Met een vast rendement kunt u als eigenaar rekenen op een gegarandeerde jaarlijkse opbrengst, dat zorgt voor financiële zekerheid en stabiliteit. Aan de andere kant biedt het variabele rendement u de mogelijkheid om te profiteren van gunstige marktomstandigheden en het succes van het vakantiepark. 

 
  Een vast rendement

  Hierbij stelt u de woning volledig beschikbaar voor verhuur en ontvangt u een vast rendement. De hoogte van het rendement is afhankelijk per vakantiepark en type vakantiewoning.

  Een variabel rendement

  Naast de verhuur van de woning kunt u ervoor kiezen om de vakantiewoning ook (deels) zelf recreatief te gebruiken. De hoogte van het rendement is (mede) afhankelijk van het eigen gebruik. 

 

Voor welke vorm van rendement kiest u?

Een optimaal rendement behalen

Bij het behalen van een hoog en stabiel rendement zijn er verschillende factoren van invloed. Kijk daarom altijd goed naar onderstaande punten:

 1. Locatie: De locatie speelt een cruciale rol. Ligt het park op een toeristische bestemming en wat is er te doen in de omgeving? Bij TopParken zijn al onze vakantieparken hier zorgvuldig op uitgekozen. 
 2. Faciliteiten en voorzieningen: Gasten kijken vaak ook naar de voorzieningen van het vakantiepark. Is er bijvoorbeeld genoeg te doen voor de kinderen? Zijn er zwembaden aanwezig? Kan ik gebruik maken van de wellnessfaciliteiten? Om hier goed op in te spelen hebben wij op ieder vakantiepark verschillende faciliteiten die aansluiten bij de wensen van de doelgroep. 
 3. De vakantiewoning: Hoe ziet de woning eruit? Het is van belang dat de vakantiewoning goed wordt onderhouden, comfortabel is en een bepaalde luxe uitstraalt. 
 4. Marketing: Een effectieve marketingstrategie zorgt voor het vergroten van de naamsbekendheid en het optimaliseren van de bezettingsgraad. Onze eigen marketingafdeling werkt elke dag voor optimale (online) zichtbaarheid van uw vakantiewoning. 
 5. Service: Een naadloze gastervaring verhoogt de tevredenheid van gasten en stimuleert herhaalbezoeken. 

Uiteraard zijn er nog meer factoren afhankelijk van het rendement. Graag vertellen wij u hier meer over tijdens een persoonlijk gesprek, waar we kunnen kijken welk vakantiepark en welke vakantiewoning het beste aansluit bij uw wensen. 

Waarom TopParken:

 • De locaties van onze vakantieparken zijn zorgvuldig uitgekozen
 • Onze parken hebben elk hun eigen voorzieningen
 • Betaalbare & luxe vakantiewoningen
 • Een eigen marketingafdeling
 • Duizenden tevreden gasten geven ons een 8.3 gemiddeld!

Uitgelichte vakantieparken

Recreatiepark 't Gelloo
Ede - Veluwe - Gelderland

Op de Veluwe

Kindvriendelijk vakantiepark
Gelegen op de Veluwe
Op huur- en koopkavel beschikbaar

Bekijk Recreatiepark 't Gelloo

Bekijk direct de vakantiewoningen

Résidence Lage Vuursche
Lage Vuursche - Utrecht

Volledig vernieuwd

Kleinschalig vakantiepark
Luxe vakantiewoningen
Unieke ligging in de natuur

Bekijk Résidence Lage Vuursche

Bekijk direct de vakantiewoningen

Résidence Lichtenvoorde
Lichtenvoorde - Gelderland

In de Achterhoek

Kleinschalig luxe vakantiepark
Veel faciliteiten op het park
Breed aanbod nieuwe vakantiewoningen

Bekijk Résidence Lichtenvoorde

Bekijk direct de vakantiewoningen

TopParken als verhuurorganisatie

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken en besluit deze (gedeeltelijk of volledig) te verhuren, geniet u van volledige ondersteuning van onze verhuurorganisatie. Met jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen in Nederland nemen zij u de volledige verhuur en schoonmaak uit handen. Zo kunt u, zonder er na om te kijken, optimaal genieten van het rendement van uw vakantiewoning.

Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt TopParken samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials en Belvilla. Daarnaast werkt ook onze eigen marketingafdeling elke dag om uw vakantiewoning goed zichtbaar te houden. 

 

Of maak een afspraak