Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen nabij Rotterdam

Vakantiewoning kopen nabij Rotterdam

  • Waterrijk vakantiepark aan de IJssel
  • Luxe vakantiewoningen aan het water
  • Nabij Rotterdam en Gouda
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantiewoningen te koop bij Rotterdam

Even buiten Rotterdam ligt in het groene Klein-Hitland één van onze 19 vakantieparken, namelijk Parc de IJsselhoeve. Binnen 15 minuten rijden staat u midden in de bruisende binnenstad van Rotterdam. Vind de rust in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Hollandsche IJssel en ga erop uit wanneer u dat wilt. Niet alleen de centrale ligging bij Rotterdam en Gouda in de provincie Zuid-Holland maakt deze locatie uniek. Het vakantiepark ligt direct aan de IJssel in Recreatiegebied Hitland.

Een vakantiewoning kopen op Parc de IJsselhoeve

Wanneer u een vakantiewoning koopt in de buurt van Rotterdam, in Nieuwerkerk a/d IJssel, kunt u onbezorgd genieten van stad en land wanneer u maar wilt. Wanneer u er voor kiest om een tweede woning voor eigen gebruik te kopen in de omgeving van Rotterdam voelt u de rust op het park.

Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om de gezelligheid op te zoeken in de 2e grootste stad van Nederland. (Inter)nationale toeristen weten Rotterdam en omstreken steeds vaker te vinden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u ervoor kiest om uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Door te investeren in een tweede woning kunt u een aantrekkelijk rendement behalen. 

 

Of vraag direct meer informatie aan

Onze vakantiewoningen

Vakantiepark in de buurt van Rotterdam

Maak kennis met Parc de IJsselhoeve, direct gelegen aan de IJssel even buiten Rotterdam. De veelzijdige omgeving heeft veel te bieden voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan de Hollandsche IJssel, waar u met uw eigen boot of sloep richting Gouda of Rotterdam vaart. Dat is het échte gevoel van Nederland. Ook op het park is er voldoende te beleven. Een gezellige brasserie, verwarmd buitenzwembad en een sportveld. Net buiten het vakantiepark vindt u een manege, een oude steenfabriek en een hondenspeeltuin voor de trouwe viervoeter. Er zijn genoeg faciliteiten om mens en dier te vermaken. 

Meer over een vakantiewoning kopen nabij van Rotterdam

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiewoning vlak bij Rotterdam? Vraag gratis onze brochure aan en maak kennis met het park, de vakantiewoningen en de prachtige omgeving.