Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Tweedehands vakantiewoning kopen

Tweedehands vakantiewoning kopen

  • Goed onderhouden 2e hands vakantiewoningen
  • Op alle vakantieparken
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Tweedehands vakantiewoning kopen

Creëer waardevolle herinneringen voor u zelf en anderen met de koop van een tweedehands vakantiewoning. In samenwerking met Continental Rekreatie biedt TopParken Verkoop goed onderhouden en confortabele tweedehands chalets aan op alle vakantieparken van TopParken. Wanneer u een tweedehands vakantiewoning koopt, beschikt u het hele jaar over een unieke vakantiebestemming in Nederland waar u op ieder moment terecht kunt. Daarnaast is het mogelijk om het tweedehands vakantiehuis te verhuren via de verhuurorganisatie van TopParken. Het aankooptraject wordt volledig verzorgd door Continental Rekreatie.

 

Continental Rekreatie: Premium partner van TopParken

Continental Rekreatie is ruim 40 jaar uw recreatiemakelaar. Waar het recreatiebedrijf is gestart met de verkoop van caravans en het exploiteren van vakantieparken, is het uitgegroeid tot de premium partner van TopParken op het gebied van het verkopen, bouwen en onderhouden van chalets. Aangezien het grootste deel van het aanbod bestaat uit chalets die Continental Rekreatie zelf heeft gebouwd, kunnen de specialisten u als geen ander persoonlijk adviseren over de aankoop van een tweedehands chalet op een vakantiepark van TopParken.

 
    Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
    Onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten
    Diverse fiscale voordelen
 

Bestaande vakantiewoning op een vakantiepark kopen

Een vakantiewoning kopen op een vakantiepark heeft nog meer voordelen. U bent namelijk verzekerd van een goede locatie. Heerlijk rustig in de natuur, maar in de buurt van leuke dorpen en steden om af en toe iets leuks te ondernemen. Vanaf uw vakantiewoning ontdekt u op uw gemak de omgeving.

Bovendien heeft u toegang tot alle faciliteiten van het vakantiepark. Koop bijvoorbeeld een tweedehands vakantiewoning op een vakantiepark met zwembad, fietsverhuur, horeca en sportfaciliteiten. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten. Een bijkomend voordeel is dat ook uw gasten kosteloos gebruiken kunnen maken van de faciliteiten op het vakantiepark. Een tweedehands vakantiehuis kopen op een vakantiepark van TopParken is dus niet alleen maar rust en ontspanning, het is ook nog eens een goede investering.

Meer over het kopen van een tweedehands vakantiewoning

Ontsnap aan de drukte van alledag en trek u terug in uw eigen vakantiehuis op een toplocatie in Nederland. Midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar. Wanneer u een tweedehands vakantiewoning koopt, heeft u een tweede thuis waar u altijd terecht kunt om lekker te ontspannen en van het goede leven te genieten. Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen? Heerlijk op vakantie wanneer u wilt en tegelijkertijd een interessante investering met uitstekend rendement bij verhuur? Neem dan contact op met Continental Rekreatie.