• Voor eigen gebruik of verhuur
  • Vakantieparken door heel Nederland
  • Ruim aanbod tweedehands vakantiehuizen

Tweedehands vakantiewoning kopen

Op vakantie gaan wanneer u maar wilt: dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Nee hoor, wanneer u een tweedehands vakantiewoning koopt kunt u er op ieder gewenst moment even tussenuit. Voor de verkoop van tweedehands vakantiewoningen werkt TopParken samen met Continental Rekreatie. Deze vakantiehuizen liggen op vakantieparken van TopParken, maar de verkoop wordt door Continental Rekreatie geregeld.

Continental Rekreatie heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van het bouwen van vakantiehuizen en chalets. Met een productie van honderden vakantiehuizen per jaar, mag Continental Rekreatie een grote speler worden genoemd.

Een tweedehands vakantiewoning kopen kan vaak al tegen een zeer scherpe prijs. Er zijn bestaande vakantiewoningen te koop in allerlei stijlen, formaten en prijzen, voor iedereen is er dus een perfecte tweedehands vakantiewoning te vinden.

Meer informatie
 

Bestaande vakantiewoning op een vakantiepark kopen

Een vakantiewoning kopen op een vakantiepark heeft nog meer voordelen. U bent namelijk verzekerd van een goede locatie. Heerlijk rustig in de natuur, maar in de buurt van leuke dorpen en steden om af en toe iets leuks te ondernemen. Vanaf uw vakantiewoning ontdekt u op uw gemak de omgeving.

Bovendien heeft u toegang tot alle faciliteiten van het vakantiepark. Koop bijvoorbeeld een tweedehands vakantiewoning op een vakantiepark met zwembad, fietsverhuur, horeca en sportfaciliteiten. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten. Een bijkomend voordeel is dat ook uw gasten kosteloos gebruiken kunnen maken van de faciliteiten op het vakantiepark. Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark van TopParken is dus niet alleen maar rust en ontspanning, het is ook nog eens een goede investering.

Maak een afspraak

Meer over het kopen van een tweedehands vakantiewoning

Ontsnap aan de drukte van alledag en trek u terug in uw eigen vakantiehuis op een toplocatie in Nederland. Midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar. Wanneer u een tweedehands vakantiewoning koopt, heeft u een tweede thuis waar u altijd terecht kunt om lekker te ontspannen en van het goede leven te genieten. Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen? Heerlijk op vakantie wanneer u wilt en tegelijkertijd een interessante investering met uitstekend rendement bij verhuur? Neem dan contact op met Continental Rekreatie of maak direct een afspraak.