1. Luxe vakantievilla's te koop
  2. Gelegen in Lage Vuursche
  3. Midden op de Heuvelrug

Vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. U vindt hier een oase van rust, talloze wandel- en fietsmogelijkheden maar bent toch ook dicht bij de stad. Wilt u daar vaker van genieten? Wellicht is een vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug dan iets voor u. Op Résidence Lage Vuursche, het nieuwste vakantiepark van TopParken, kunt u kiezen voor een luxe vakantievilla voor maximaal 4 personen. De eerste verkoopfase is onlangs gestart en dankzij de unieke ligging en bosrijke omgeving is er veel vraag naar onze vakantiewoningen op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk via onderstaande knop de Lodge Royal Eco van Résidence Lage Vuursche.

Bekijk direct het aanbod
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Luxe vakantiewoning kopen op de Utrechtse Heuvelrug

Als u graag een luxe vakantiewoning wilt kopen op de Utrechtse Heuvelrug dan heeft Résidence Lage Vuursche wat u zoekt. Zo zijn de woningen volledig gasloos en daardoor ook meteen een duurzame keuze. Dankzij de zeer ruime kavels geniet u volop van het 'buiten zijn' en de bosrijke omgeving. Desgewenst kan de woning uitgebreid worden met wellness, een buitendouche, zonnepanelen en/of berging.

Wist u dat het mogelijk is een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug te kopen voor meerdere doeleinden? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor volledig eigen gebruik en er zelf zo vaak mogelijk van genieten. Ook kunt u kiezen voor volledige verhuur, als u juist rendement wilt behalen met de vakantiewoning. Wilt u liever een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Ook dat is mogelijk. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

De Utrechtse Heuvelrug en omgeving

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug strekt zich uit van Utrecht tot aan Amersfoort. Tijdens een wandel- of fietstocht in dit natuurgebied komt u langs heidevelden, kronkelende beekjes, landgoederen, kastelen en zandverstuivingen. De Utrechtse Heuvelrug is dan ook een zeer diverse regio om een vakantiehuis te kopen. U verblijft in het groen én op korte afstand van diverse steden. Steden als Utrecht, Amersfoort, Soest en Hilversum zijn eenvoudig te bereiken.

Een vakantiewoning kopen op de Utrechtse Heuvelrug bij TopParken betekent dat u kiest voor een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Wij voorzien u van deskundig advies, beantwoorden al uw vragen en verzorgen de volledige verhuur indien u hiervoor kiest.

Is uw interesse gewekt voor een luxe vakantievilla bij Résidence Lage Vuursche?
Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

Afspraak maken