Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen Utrechtse Heuvelrug

Vakantiewoning kopen Utrechtse Heuvelrug

  • Luxe vakantiewoningen te koop met eigen grond
  • Gelegen in Lage Vuursche
  • Midden op de Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. U vindt hier een oase van rust, talloze wandel- en fietsmogelijkheden maar bent toch ook dicht bij de stad. Wilt u daar onbekend van genieten? Wellicht is een vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug dan iets voor u. Op Résidence Lage Vuursche kunt u kiezen voor een luxe vakantievilla voor maximaal 6 personen. De verkoop op dit park is onlangs gestart en dankzij de unieke ligging en bosrijke omgeving is er veel vraag naar onze recreatiewoningen op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk via onderstaande knop de Lodge Royal Eco van Résidence Lage Vuursche.

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Vakantiewoningen 

De Lodge Royal is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 tot 6 personen. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op een zeer grote kavels tot 600m2, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. Indien gewenst kunt u de woning volledig op maat aan laten passen, daarnaast zijn er uitbreidingsopties mogelijk zoals een berging en privé-wellnessfaciliteiten.

Wist u dat het mogelijk is een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug te kopen voor meerdere doeleinden? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor volledig eigen gebruik en er zelf zo vaak mogelijk van genieten. Ook kunt u kiezen voor volledige verhuur, als u juist rendement wilt behalen met de vakantiewoning. Wilt u liever een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Ook dat is mogelijk. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

Résidence Lage Vuursche

TopParken is op Résidence Lage Vuursche gestart met de verkoop van luxe vakantiewoningen op eigen grond. Op het vakantiepark staan rust, groen en comfort centraal en doordat het een volledig nieuw vakantiepark betreft, is bij de ontwikkeling volledig ingespeeld op de hedendaagse, kwalitatieve standaarden. Van de infrastructuur tot de (duurzame) vakantiewoningen en van de entree tot het toekomstige centrumgebouw

De populaire ligging in Lage Vuursche, waar jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers naar toe komen, vlak bij Paleis Soestdijk, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen maakt Résidence Lage Vuursche de perfecte locatie voor een eigen vakantiewoning.

Is uw interesse gewekt voor een luxe vakantievilla bij Résidence Lage Vuursche?
Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

 
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Cookieverklaring | Disclaimer