Vakantiewoningen met sauna te koop

Bent u op zoek naar een vakantiewoning maar wilt u net even iets anders? Geen 'standaard' vakantiewoning kopen maar een vakantiewoning met iets extra's? Dan hebben wij bij TopParken Verkoop precies wat u zoekt. Wat dacht u van het kopen van een vakantiewoning met in uw eigen tuin een sauna.

Op de vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen met een eigen sauna. Deze wordt voor u geplaatst, aangesloten en schoongemaakt in de tuin van uw eigen (koop) kavel, dat is toch ultiem genieten?

Vraag naar de mogelijkheden
 

Tip! Vakantiehuizen met sauna zijn zeer populair onder vakantiegasten. Dit maakt het extra interessant om een sauna vakantiehuis te kopen voor de verhuur.

Waarom een vakantiehuis kopen met wellness

✔️ Mogelijk op meerdere parken en verschillende typen vakantiewoningen.
✔️ Vakantiehuizen met sauna zijn zeer populair onder vakantiegasten.
✔️ Interessant voor uw eigen vakantieplezier of voor verhuur.
✔️ Wij zorgen voor plaatsing, aansluiting en schoonmaak.

Uw vakantiewoning verhuren

Wilt u uw vakantiewoning met wellness verhuren op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt? Dan nemen wij alles voor u uit handen. Wij zorgen voor de schoonmaak en een zo hoog mogelijke bezetting. U profiteert van een interessant rendement. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Vakantiewoningen met wellness te koop ⤵️

Bekijk hieronder welke vakantiewoningen met sauna wij te koop hebben op onze vakantieparken. Heeft u een ander vakantiehuis gezien welke meer bij u past maar staat er geen sauna bij? Op deze pagina kunt u zien welke woningen er naar wens uitgebreid kunnen worden met een sauna.

 

Veelgestelde vragen bij aankoop van een vakantiewoning met wellness ⤵️


🏡 Op welke parken kan ik een vakantiehuis met wellness kopen?

Op alle 17 vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen met wellness. Of u nu kiest voor een vakantiehuis met buitendouche in Zuid-Limburg of een luxe villa met sauna op de Veluwe, bij TopParken is het mogelijk.

❓Kan ik de woning ook deels zelf gebruiken deels verhuren?

Wanneer u een vakantiewoning koopt heeft u vaak de keuze uit twee mogelijkheden. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik of u koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur. Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid. U kunt namelijk ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur.

▶️ Koop je alleen de vakantiewoning of ook de grond?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen inclusief de grond. Zo wordt u dus niet alleen eigenaar van de woning maar ook van de grond waar de vakantiewoning op staat. Uiteraard is het niet verplicht om de grond te kopen, het is op ook mogelijk om de grond te huren of in erfpacht te verkrijgen.