Bent u zich net als "heel Nederland" aan het oriënteren of het kopen van een vakantiewoning in Nederland iets voor u is? Het NRC en de Second Home Beurs publiceerde recent een artikel met als kop "Heel Nederland lijkt op zoek naar een vakantiewoning". Dit komt omdat sinds de coronacrisis vakanties in eigen land ongekend populair zijn geworden, daarnaast is de spaarrente bij banken gedaald tot een dieptepunt en moet u mischien wel betalen om te mogen sparen.

Een vakantiewoning kopen, maar dan anders?

Bent u ook op zoek naar een vakantiewoning maar wilt u net even iets anders? Geen 'standaard' vakantiewoning kopen maar een vakantiewoning met iets extra's? Dan hebben wij bij TopParken Verkoop precies wat u zoekt. Wat dacht u van het kopen van een wellness vakantiewoning met in uw eigen tuin een omheinde sauna, spa en buitendouche.

Op alle vakantieparken van TopParken heeft u de unieke mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen met een eigen sauna, spa en/of buitendouche. Deze wordt voor u geplaatst, aangesloten en schoongemaakt in de tuin van uw eigen (koop) kavel, dat is toch ultiem genieten?

Vraag naar de mogelijkheden
 

Tip! Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair onder vakantiegasten. Dit maakt het extra interessant om een wellness vakantiehuis te kopen voor de verhuur.

Waarom een vakantiehuis kopen met wellness

✔️ Mogelijk op meerdere parken en verschillende typen vakantiewoningen.
✔️ Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair onder vakantiegasten.
✔️ Interessant voor uw eigen vakantieplezier of voor verhuur.
✔️ Wij zorgen voor plaatsing, aansluiting en schoonmaak.
✔️ Keuze uit sauna, spa, buitendouche of alle drie.

Uw vakantiewoning verhuren

Wilt u uw vakantiewoning met wellness verhuren op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt? Dan nemen wij alles voor u uit handen. Wij zorgen voor de schoonmaak en een zo hoog mogelijke bezetting. U profiteert van een interessant rendement. Het enige wat u hoeft te doen is laten weten wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Vakantiewoningen met wellness te koop ⤵️

Bekijk hieronder welke vakantiewoningen met wellness wij te koop hebben op onze vakantieparken. Heeft u een ander vakantiehuis gezien welke meer bij u past maar staat er geen wellness bij? Op deze pagina kunt u zien welke woningen er naar wens uitgebreid kunnen worden met een sauna, spa en/of buitendouche.

 

Veelgestelde vragen bij aankoop van een vakantiewoning met wellness ⤵️


🛁 Uit welke wellness faciliteiten kan ik kiezen?

U heeft altijd de keuze uit een sauna, spa of buitendouche. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om voor het volledige wellness pakket te gaan. Deze bestaat uit een sauna, spa, buitendouche en volledig omheining. Aan u de keuze.

🏡 Op welke parken kan ik een vakantiehuis met wellness kopen?

Op alle 17 vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen met wellness. Of u nu kiest voor een vakantiehuis met buitendouche in Zuid-Limburg, een luxe villa met sauna op de Veluwe of een woning met spa direct aan het water, bij TopParken is het mogelijk.

❓Kan ik de woning ook deels zelf gebruiken deels verhuren?

Wanneer u een vakantiewoning koopt heeft u vaak de keuze uit twee mogelijkheden. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik of u koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur. Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid. U kunt namelijk ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur.

€ Wat is de prijs van een wellness vakantiewoning?

Er zijn bij TopParken nieuwe vakantiewoningen te koop vanaf € 100.000. Wilt u deze vakantiewoning uitbreiden met wellness? De wellness faciliteiten sauna, spa, buitendouche en volledig omheining zijn te koop voor € 25.000. Hiervoor worden alle faciliteiten ook geplaatst en aangesloten.

▶️ Koop je alleen de vakantiewoning of ook de grond?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen inclusief de grond. Zo wordt u dus niet alleen eigenaar van de woning maar ook van de grond waar de vakantiewoning op staat. Uiteraard is het niet verplicht om de grond te kopen, het is op ook mogelijk om de grond te huren of in erfpacht te verkrijgen.