Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen met wellness

Vakantiewoning kopen met wellness

  • Vakantiewoningen met hottub
  • Vakantiewoningen met sauna
  • Vakantiewoningen met buitendouche

Een vakantiewoning kopen, maar dan anders?

Bent u op zoek naar een eigen vakantiewoning, maar wilt u net even iets anders? Geen 'standaard' vakantiewoning kopen maar een vakantiewoning met iets extra's? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Wat dacht u van het kopen van een wellness vakantiewoning met in uw eigen tuin een sauna, hottub en/of buitendouche. Op alle vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen met een eigen wellness faciliteiten.

Waarom een wellness vakantiehuis?

✔️ Vakantiehuizen met wellness zijn zeer populair onder vakantiegasten. Dit maakt het extra interessant om een wellness vakantiehuis te kopen voor de verhuur.
✔️ Wij zorgen voor plaatsing, aansluiting en schoonmaak van de wellness faciliteiten.
✔️ Ontspanning in uw eigen hottub of sauna in de tuin van uw eigen vakantiewoning is toch ultiem genieten.

 

Of vraag direct meer informatie aan.

 

Vakantiewoningen met wellness te koop ⤵️

Bekijk hieronder welke vakantiewoningen met wellness (hottub, sauna en/of buitendouche) wij te koop hebben op onze vakantieparken in Nederland. Heeft u een ander vakantiehuis gezien welke meer bij u past maar staat er geen hottub bij? Neem dan gerust contact met ons op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

 

Veelgestelde vragen bij aankoop van een vakantiewoning met wellness ⤵️


🏡 Op welke parken kan ik een vakantiehuis met wellness kopen?

Op alle 19 vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen met wellness. Of u nu kiest voor een vakantiehuis met buitendouche in Zuid-Limburg of een luxe villa met sauna op de Veluwe, bij TopParken is het mogelijk.

❓Kan ik de woning ook deels zelf gebruiken deels verhuren?

Wanneer u een vakantiewoning koopt heeft u vaak de keuze uit twee mogelijkheden. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik of u koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur. Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid. U kunt namelijk ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur.

▶️ Koop je alleen de vakantiewoning of ook de grond?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen inclusief de grond. Zo wordt u dus niet alleen eigenaar van de woning maar ook van de grond waar de vakantiewoning op staat. Uiteraard is het niet verplicht om de grond te kopen, het is op ook mogelijk om de grond te huren of in erfpacht te verkrijgen.