• Genieten aan water van de IJssel, vlakbij Rotterdam
  • Op Parc de IJsselhoeve
  • Vakantiewoningen voor eigen gebruik en/of verhuur

Vakantiewoningen te koop in Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland valt altijd wat te beleven, de provincie is van alle markten thuis. Of u nou op zoek bent naar natuur, water, cultuur, historie, grote steden of stranden, u vindt het hier. Niet gek dus om in Zuid-Holland een vakantiewoning te kopen. Kom tot rust in de natuur, bezoek Rotterdam of Den Haag of vaar met een bootje over de IJssel.

Kortom, Zuid-Holland is de ideale provincie om een eigen vakantiewoning te kopen. Bij TopParken vindt u Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk a/d IJssel, prachtig gelegen in de natuur en vele faciliteiten en voorzieningen. Koopt u een vakantiewoning in Zuid-Holland dan is het mogelijk deze geheel of gedeeltelijk te verhuren. Dit levert een aantrekkelijk rendement op. Ontdek ons aanbod vakantiehuizen in de provincie Zuid-Holland.

Bekijk onze vakantiehuizen
 

Vakantiewoningen te koop op een vakantiepark in Zuid-Holland

Bij TopParken kunt u een vakantiehuis kopen op een prachtig vakantiepark in Zuid-Holland. Parc de IJsselhoeve is direct aan de IJssel gelegen en op slechts 15 minuten van Rotterdam.

Koopt u een recreatiewoning in Zuid-Holland bij TopParken dan maakt u ook gebruik van alle voorzieningen op het park. Het beschikt namelijk over vele faciliteiten zoals buitenzwembad, sportveld, speeltuin, restaurants en nog veel meer. Bovendien is dit ook beschikbaar voor uw gasten als u kiest voor verhuur. Wilt u de prachtige omgeving rondom uw eigen vakantiehuis verkennen? Maak dan gebruik van een van de vele fiets- en wandelroutes die rondom de parken gelegen zijn. De koop van een vakantiehuis in Zuid-Holland is bovendien een interessante investering als u kiest voor verhuur.

 
  • Waterrijk park
  • Direct aan de IJssel
  • Luxe vakantiehuizen
  • Dicht bij Rotterdam
  • Veel faciliteiten
 
Bekijk dit vakantiepark

Ontdek de voordelen van een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland bij TopParken

Koopt u een vakantiewoning in Zuid-Holland bij TopParken dan kunt er ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te verhuren. Het gehele verhuurproces wordt dan door TopParken geregeld. Het is ook mogelijk het vakantiehuis alleen voor eigen gebruik te kopen. Een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland is, als u voor verhuur kiest, een goede investering want u ontvangt een aantrekkelijk rendement.

Bent u inmiddels steeds enthousiaster geworden over het kopen van een vakantiehuis in Zuid-Holland? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Vraag ook vrijblijvend onze brochure aan voor meer informatie. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

Meer informatie aanvragen
 

Parc de IJsselhoeve