Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning verkopen

Vakantiewoning verkopen

  • In samenwerking met Continental Rekreatie
  • Ontzorging van marketing- en verkoopactiviteiten
  • Jarenlange ervaring in de branche

Vakantiewoning verkopen via Continental Rekreatie

Bent u eigenaar van een vakantiewoning en van plan deze te verkopen? TopParken Verkoop helpt u, in samenwerking met recreatiemakelaar 'Continental Rekreatie', bij de verkoop van uw vakantiewoning. Jarenlange ervaring in het gehele traject van de verkoop van nieuwe, en tweedehands vakantiewoningen, maakt van ons een specialist in de recreatiebranche. Continental Rekreatie ontzorgt u hierbij gedurende het hele verkoopproces; van waardebepaling door onze deskundige recreatiemakelaars tot een professionele fotografiesessie.

Het verkoopproces van Continental Rekreatie in 3 stappen ⤵

Vrijblijvend intakegesprek op locatie

Het verkoopproces begint met een vrijblijvend intakegesprek op locatie. Tijdens deze afspraak krijgt de adviseur, die werkzaam is bij TopParken Verkoop en Continental Rekreatie, een goed beeld van het te verkopen object. Ook de locatie en overige factoren die van belang zijn bij de verkoop uw vakantiewoning worden niet vergeten. Naar aanleiding hiervan worden de waarde van uw vakantiewoning en daarbij horende vraagprijs bepaald.
Daarbij bespreken we uw wensen en geven we antwoord op al uw vragen.

Aangezien Continental Rekreatie een premium partner van TopParken is, kent de recreatiemakelaar de locatie van uw vakantiewoning door en door. Bovendien is de kans groot dat uw vakantiewoning door Continental Rekreatie is gebouwd, waardoor we de waarde en technische staat van uw vakantiewoning vakkundig kunnen beoordelen.

 

Verkoopstimulering door marketing

Na het intakegesprek en het aangaan van een overeenkomst, is het tijd om het object in de markt te zetten. Hiervoor heeft u kwalitatief goed video- en fotomateriaal nodig; van het chalet, het vakantiepark en de omgeving. Dit wordt verzorgd door een professionele fotograaf, die gespecialiseerd is in het creëren van dergelijke content. Samen met een plattegrond van de chalet, wordt het chalet vervolgens online aangeboden. Door een breed scala aan (marketing)activiteiten, wordt er vervolgens voor gezorgd dat de advertentie de juiste doelgroep bereikt. Dit gebeurt aan de hand van:

  • Professionele foto- en videografie
  • Doorplaatsing naar onze partners (bijv. huislijn.nl)
  • Adverteren o.b.v. zoekgedrag (via Google Ads)
  • Open dagen op onze vakantieparken
  • Aandacht op continental-rekreatie.nl

Papierwerk, bezichtigingen en onderhandeling

Naast alle bovenstaande activiteiten, neemt Continental Rekreatie ook alle bijkomende werkzaamheden voor u uit handen zoals het verzorgen van het papierwerk, de bezichtigingen en onderhandelingen. Uiteraard staat de recreatiemakelaar gedurende het hele proces voor u klaar voor het geven van advies en het beantwoorden van al uw vragen.