Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiewoning kopen in Nederland
Vakantiewoning kopen in Nederland

Vakantiewoning kopen in Nederland

 
  1. 17 vakantieparken in Nederland
  2. Vakantiewoning voor eigen gebruik, verhuur of beide
  3. Geniet van natuur, rust, vakantie en veiligheid

Een vakantiewoning kopen in eigen land, juist nu interessant!

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit, de grenzen zijn gesloten en na een lange periode van thuis zitten willen we er weer even lekker tussenuit. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! Kiest u voor het kopen van een vakantiewoning in eigen land, dan kiest u voor zekerheid, een stabiel rendement én vakantieplezier. Geniet ook nu van een zorgeloze vakantie wanneer u daar aan toe bent of een gegarandeerd netto rendement bij verhuur van uw vakantiewoning.

Brochure aanvragen
 

Villa's te koop voor 10, 12 of 14 personen

Résidence Lichtenvoorde breidt het aanbod uit met 20 duurzaam gebouwde recreatievilla's waarvan 10 met eigen zwembad! Hiermee speelt het park in op de steeds groter wordende vraag naar groepswoningen en faciliteiten bij de woning.

Meer informatie

Plan een adviesgesprek in met onze adviseurs

Onze adviseur vertelt u graag persoonlijk meer over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken. Maak via onderstaand formulier een vrijblijvende afspraak wanneer het u uitkomt. Dit kan zowel op onze parken of vanuit uw eigen woonkamer, wij bieden namelijk de mogelijkheid om een videogesprek te voeren met een van onze adviseurs. In onderstaand formulier kunt u uw voorkeur aangeven. Op onze parken houden wij uiteraard rekening met de RIVM richtlijnen.

Plan hier een afspraak in
 

Of vraag onze brochure aan.

Hoe wilt u de vakantiewoning gaan gebruiken

Vakantiepark uitgelicht:

 

In welke provincie wilt u een vakantiewoning kopen?

 

Waarom TopParken:

 

Jarenlange ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche.

 
 

17 vakantieparken

Keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op 17 toplocaties.

 
 

Flexibel

U bepaalt zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt.

 
 

Zorgeloos investeren

Wij verzorgen het verhuurproces van uw vakantiewoning.

 

Een vakantiewoning kopen in Nederland?

Ontdek de mogelijkheden bij TopParken.
Gaat u graag op vakantie in Nederland of zoekt u een interessante investering nu uw spaargeld weinig tot niets oplevert? Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen op 17 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op unieke locaties in de natuur. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, met een interessant rendement of met een combinatie van beide. 

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de vakantieparken van TopParken kiest u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken.

Vakantiewoningen te koop

Op onze 17 vakantieparken in Nederland zijn verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons woning, een villa voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt. TopParken heeft namelijk meer dan 200 vakantiewoningen te koop verspreid over de vakantieparken. Deze zijn te koop inclusief eigen grond of op huurgrond.

Meer informatie over het kopen van een vakantiewoning

Vraag via onderstaande knop uitgebreide informatie aan over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken. U kunt ook direct een vrijblijvende advies afspraak inplannen met een van onze adviseurs.

Vraag de brochure aan
 
 


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers