Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen aan de Lek

Chalet kopen aan de Lek

 
  • Direct gelegen aan rivier de Lek
  • In Lexmond, nabij Utrecht
  • Voor eigen gebruik en (gedeeltelijke) verhuur
  • Huur- en koopkavels beschikbaar

Chalets te koop aan de Lek

Kunt u het zich voorstellen? Uw eigen chalet aan de oevers van de schilderachtige rivier de Lek. Maak uw droom waar op Resort Lexmond, gelegen aan de Lek, waar we sinds kort chalets te koop aanbieden. Het betreft een volledig nieuw aangelegd vakantiepark waar ontspanning en groen centraal staan. Gelegen in de provincie Utrecht, is dit de perfecte locatie om uw eigen plek aan het water te bemachtigen. U kunt uw eigen vakantiewoning gebruiken van april tot en met oktober of (gedeeltelijk) verhuren in deze periode.

 

Of vraag direct onze brochure aan

Informatiedagen ⬇

 

Waarom een chalet kopen aan het water?

Waarom een chalet aan het water kopen? Die vraag is vrij makkelijk beantwoord als u het ons vraagt. De voordelen zijn namelijk talrijk. Geniet van rustige ochtenden met uitzicht op het kabbelende water, ontspan op het strand en beleef de natuur van dichtbij. Of profiteer van de populariteit van de locatie door het chalet te verhuren. Met een chalet aan de Lek kunt u onbeperkt genieten van de diverse voordelen die dit met zich meebrengt.

Ons aanbod chalets in Lexmond

Ons aanbod op Resort Lexmond betreft een uniek en gevarieerd aanbod vakantiewoningen aan het water. De vakantiewoningen hebben een rustgevende uitstraling, die volledig aansluit bij de natuurrijke omgeving. Of u nu op zoek bent naar een chalet voor twee personen of voor meer, Resort Lexmond is zeker een bezoekje waard in uw oriëntatiefase. Met rivier de Lek voor de deur en de centrale ligging in Nederland, kan dit weleens de perfecte locatie voor uw eigen chalet zijn.

 

Resort Lexmond en de omgeving

Resort Lexmond en de schitterende omgeving bieden u ongeëvenaarde rust en ontspanning binnen handbereik. Tijdens uw verblijf kunt u volop gebruikmaken van de uitstekende faciliteiten op het vakantiepark en de veelzijdige natuurrijke omgeving ontdekken. Een eigen vakantiewoning kopen aan de Lek brengt daarbij als voordeel met zich mee dat u ook uw vrienden en familie kunt laten meegenieten van uw idyllische stekje aan de Lek. En als u er zelf geen gebruik van maakt, kunt u overwegen om de vakantiewoning te verhuren en te profiteren van een aantrekkelijk rendement.

 
    Verwarmd buitenzwembad
    Restaurant met dakterras
    Uitzicht op rivier de Lek
 

Eigen gebruik en (gedeeltelijke) verhuur

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van uw eigen chalet, maar ook van een uitstekend rendement als u er zelf niet verblijft. Een investering met dubbel plezier!