Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen bij TopParken Verkoop

Chalet kopen Amersfoort

  • Duurzame vakantievilla's
  • In een unieke en bosrijke omgeving
  • 30 Minuten von Amersfoort entfernt

Luxe chalet kopen bij Amersfoort

Résidence Lage Vuursche; een nieuw te ontwikkelen vakantiepark in het gezellige dorpje Lage Vuursche in de provincie Utrecht. Hier komen jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers, mede door de prachtige omgeving en de ligging vlak bij Paleis Soestdijk. Dit is dé uitgelezen kans voor u om een luxe chalet te kopen bij Amersfoort. En het is niet alleen leuk om zelf in een vrijstaande vakantievilla te verblijven, u kunt uw vakantievilla natuurlijk ook verhuren. Aan u de keuze! De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht en daarnaast zijn er vele recreatieve mogelijkheden in de buurt.

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Een chalet kopen bij Résidence Lage Vuursche

Het authentieke dorpje Lage Vuursche is centraal gelegen in Nederland, namelijk vlak bij Amersfoort, Hilversum, Loosdrecht en Soest. In de bosrijke omgeving van Lage Vuursche kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en midgetgolfen. Daarnaast zijn er vele gezellige winkeltjes en smakelijke restaurants in de buurt. Het vakantiepark zelf beschikt over faciliteiten als een hotel, receptie en horeca. Voor het kopen van een luxe chalet bij Amersfoort zijn er de volgende mogelijkheden voor het gebruik ervan: 

→ Eigen gebruik - Koop een luxe chalet van Résidence Lage Vuursche voor volledig eigen gebruik. U kiest zelf wanneer u verblijft in uw chalet, maar permanente bewoning is niet toegestaan. 

→ Verhuur - Koop een luxe chalet vlak bij Amersfoort voor de verhuur ervan. U mag dan zelf niet verblijven in de chalet, maar ontvangt daarentegen wel per kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten. 

→ Eigen gebruik én verhuur - Combineer eigen gebruik en verhuur. Wanneer u zelf niet in de uw chalet verblijft, kunt u deze verhuren. De opbrengst hiervan is afhankelijk van hoe vaak u uw chalet beschikbaar hebt gesteld voor verhuur.

Bekijk hieronder de verschillende opties:

Luxe chalet kopen in de omgeving van Amersfoort

Binnenkort start TopParken op Résidence Lage Vuursche met de verkoop van 83 vakantievilla’s. De vakantievilla’s zijn geschikt voor 4 personen, zijn volledig gasloos en staan op zeer grote kavels. Zo geniet u van veel privacy, rust en ruimte. Vanuit uw vakantievilla van 70 m2 heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. De luxe chalets beschikken allemaal over een moderne keuken, ruime woonkamer en grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. Bij Résidence Lage Vuursche kunt u een prachtig chalet kopen in Nederland in de omgeving van Amersfoort!

Waarom kiezen voor TopParken? 

Waarom kiezen voor TopParken? Het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u de woning wilt gaan verhuren.

Een luxe chalet kopen bij Résidence Lage Vuursche?
Een unieke kans wanneer u altijd al heeft gedroomd van een luxe eigen chalet in een prachtige omgeving welke ook nog eens gelegen is in het centrum van Nederland. Vraag vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.