Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Résidence Lage Vuursche

Luxe chalet kopen bij Amersfoort

  • Duurzame luxe chalets op eigen grond
  • In een unieke en bosrijke omgeving
  • Op 30 minuten afstand van Amersfoort

Luxe chalets te koop

Résidence Lage Vuursche; een volledig nieuw ontwikkeld vakantiepark in het gezellige dorpje Lage Vuursche in de provincie Utrecht. Hier komen jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers, mede door de prachtige omgeving en de ligging vlak bij Paleis Soestdijk. Dit is dé uitgelezen kans voor u om een luxe vakantiechalet te kopen nabij Amersfoort. En het is niet alleen leuk om zelf in een vrijstaande chalet te verblijven, u kunt deze natuurlijk ook verhuren. Aan u de keuze! De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht en daarnaast zijn er vele recreatieve mogelijkheden in de buurt.

Bekijk onze luxe chalets
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Résidence Lage Vuursche, in de omgeving van Amersfoort

Recent is TopParken gestart met de verkoop van 83 zeer grote en luxe vakantie chalets op Résidence Lage Vuursche. Deze zijn geschikt voor 4 of 6 personen, zijn volledig gasloos en staan op zeer grote kavels. Zo geniet u van veel privacy, rust en ruimte. Vanuit uw vakantiehuisje van 70 m2 heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. De luxe huisjes beschikken allemaal over een moderne keuken, ruime woonkamer en grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval.

Een chalet kopen bij Résidence Lage Vuursche

Het authentieke dorpje Lage Vuursche is centraal gelegen in Nederland, namelijk vlak bij Amersfoort, Hilversum, Loosdrecht en Soest. In de bosrijke omgeving van Lage Vuursche kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en midgetgolfen. Daarnaast zijn er vele gezellige winkeltjes en smakelijke restaurants in de buurt. Voor het kopen van een luxe chalet bij Amersfoort zijn er de volgende mogelijkheden voor het gebruik ervan:

Bekijk hieronder de verschillende opties:

Waarom kiezen voor TopParken? 

Waarom kiezen voor TopParken? Het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u de woning wilt gaan verhuren.

Een luxe chalet kopen bij Résidence Lage Vuursche?
Een unieke kans wanneer u altijd al heeft gedroomd van een luxe eigen chalet in een prachtige omgeving welke ook nog eens gelegen is in het centrum van Nederland. Vraag vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

Afspraak maken
 
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer