Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen in Brabant

Chalet kopen in Brabant

 • Meerdere natuurgebieden in omgeving
 • 2 vakantieparken
 • Vlak bij Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

Nieuwe chalets te koop in Brabant

Op zoek naar een interessant vakantiepark in Brabant om een eigen chalet te kopen? Dan is het kopen van een chalet op Resort de Brabantse Kempen of Résidence de Leuvert misschien iets voor u. Deze luxe en natuurrijke vakantieparken liggen vlak bij Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Met een eigen chalet in Noord-Brabant geniet u het hele jaar door van vakantie en profiteert u van een interessant nettorendement wanneer u het chalet verhuurd. Het is overigens aan u of u het chalet voor eigen gebruik koopt of deze gedeeltelijk of volledig verhuurt. Kiest u voor verhuur? Dan wordt de verhuur van uw chalet volledig door TopParken verzorgd, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. Bekijk de interessante mogelijkheden en ons aanbod in Noord-Brabant ⤵️

 

Bekijk het aanbod chalets in Noord-Brabant

Resort de Brabantse Kempen

Résidence de Leuvert

Onze vakantieparken in Noord-Brabant

Met het kopen van een chalet in Brabant bij TopParken verzekert u zich er ook van dat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt namelijk gebruik maken van alle faciliteiten op Resort de Brabantse Kempen en Résidence de Leuvert. Op het vakantiepark zullen u en uw familie zich daarom niet snel vervelen. Neem bijvoorbeeld een duik in het buitenzwembad, schuif voor een maaltijd aan in het restaurant of daag elkaar uit op het sportveld. Wilt u een dag activiteiten ondernemen buiten het park? Dan huurt u heel eenvoudig een fiets bij de receptie van het park. Met een eigen chalet in Noord-Brabant zijn de mogelijkheden oneindig! 

✦ Resort de Brabantse Kempen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis dicht bij de Belgische grens en grote natuurgebieden? Dan is Resort de Brabantse Kempen een interessante optie voor u. Dit vakantiepark ligt in Lage Mierde, een dorp in regio de Kempen. Natuurgebied 'De Brabantse Kempen' ligt op korte afstand van het vakantiepark; ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Lees hier meer over Resort de Brabantse Kempen

✦ Résidence de Leuvert

Bent u op zoek naar een chalet nabij grote steden? Dan is Résidence de Leuvert een interessante optie voor u. Dit vakantiepark ligt in Cromvoirt, nabij Den Bosch. Het vakantiepark ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en op korte afstand van een golfbaan en recreatieplas De IJzeren man. Lees hier meer over Résidence de Leuvert. 

 

Investeren bij TopParken in Noord-Brabant 

 
  Zorgeloos genieten

  Onze verhuurorganisatie ontzorgt u bij de verhuur van uw chalet 

  Jarenlange ervaring

  Al jarenlang de specialist in de recreatiebranche 

  Groot aanbod

  TopParken biedt een groot aanbod chalets in Noord-Brabant 

  Flexibel

  U bepaalt zelf of u uw chalet zelf gebruikt of beschikbaar stelt voor verhuur 

De volgende stap

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet in Brabant via TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan waarin u meer informatie vindt of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

Neem een kijkje op de vakantieparken ⤵