1. Meerdere natuurgebieden in omgeving
  2. Duurzame vakantiehuizen
  3. Op slechts 10 minuten rijden van Den Bosch

Chalet kopen in Brabant

Verwoordt het liedje Brabant van Guus Meeuwis precies uw gevoelens over deze zuidelijke provincie? Bent u het liefst elk weekend en elke vakantie hier te vinden? Dan wordt het misschien tijd uw eigen chalet in Brabant te kopen. Uw toekomstige chalet ligt midden in de bossen maar toch op korte afstand van Den Bosch. Hier combineert u het beste van twee werelden, de Brabantse natuur met de gezellige steden. Koopt u een chalet op een park van TopParken dan kunt u er bovendien voor kiezen om het chalet gedeeltelijk of volledig te verhuren. Dit levert u een interessant rendement op.

Bekijk de chalets
 

Een chalet kopen in Noord-Brabant

Koopt u een chalet in Brabant bij TopParken dan ligt deze op het park Résidence de Leuvert in Noord-Brabant. Vanaf het park loopt u door de Brabantse bossen naar recreatieplas IJzeren Man. Hoewel u niet aan zee verblijft doet het langste strand van Brabant, dat u hier vindt, er niet voor onder. Cromvoirt is uw uitvalsbasis in Noord-Brabant. Dit dorp ligt ingeklemd tussen de natuurgebieden de Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Gaat u een dagje naar Den Bosch vergeet dan niet de echte Bossche bollen te proeven.

Bekijk het aanbod chalets bij Résidence de Leuvert

Vakantiepark in Noord-Brabant

Met het kopen van een chalet in Brabant bij TopParken verzekert u zich er ook van dat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt namelijk gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark Residence de Leuvert. Om te zwemmen kunt u naast de recreatieplas ook terecht bij het verwarmde buitenzwembad. Voor de kinderen is er een uitgebreid entertainmentprogramma en diverse speelvelden. Wilt u de omgeving verkennen? Dan huurt u heel eenvoudig fietsen bij de receptie van het park.

Vraag meer informatie aan
 

Een chalet kopen in Brabant bij TopParken

Het is aan u of u het chalet voor eigen gebruik koopt of deze gedeeltelijk of volledig wilt verhuren. Kiest u voor verhuur dan wordt dit volledig door TopParken verzorgd, u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Bijkomend voordeel is dat het verhuren van uw chalet een aantrekkelijk rendement oplevert.

De volgende stap

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet in Brabant via TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan waarin u meer informatie vindt of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

 

Résidence de Leuvert

Een vakantiewoning kopen in Brabant, vlakbij Den Bosch? Bekijk de mogelijkheden op Résidence de Leuvert (TopParken), gelegen in Noord-Brabant.