• Duurzame vakantiehuizen
  • Meerdere natuurgebieden in omgeving
  • Op slechts 10 minuten rijden van Den Bosch

Nieuwe chalets te koop in Brabant

Verwoordt het liedje Brabant van Guus Meeuwis precies uw gevoelens over deze zuidelijke provincie? Bent u het liefst elk weekend en elke vakantie hier te vinden? Dan is het kopen van een chalet in Brabant misschien iets voor u. Met een eigen chalet geniet u het hele jaar door van vakantie in uw favoriete provincie & profiteert u van een interessant netto rendement wanneer u het chalet verhuurd (niet verplicht).

Ons vakantiepark in Brabant, Résidence de Leuvert is gelegen vlakbij Den Bosch en op loopafstand van de IJzeren Man. Dit is een grote recreatieplas met het langste zandstrand van Brabant, hier kunt u, naast zonnen, terecht voor een hapje en drankje, een klimbos of een van de vele andere activiteiten. Bekijk de interssante mogelijkheden en ons aanbod ⤵️

Bekijk de chalets
 

Een chalet kopen in Noord-Brabant

Koopt u een chalet in Brabant bij TopParken dan ligt deze op het park Résidence de Leuvert in Noord-Brabant. Vanaf het park loopt u door de Brabantse bossen naar recreatieplas IJzeren Man. Hoewel u niet aan zee verblijft doet het langste strand van Brabant, dat u hier vindt, er niet voor onder. Cromvoirt is uw uitvalsbasis in Noord-Brabant. Dit dorp ligt ingeklemd tussen de natuurgebieden de Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Gaat u een dagje naar Den Bosch vergeet dan niet de echte Bossche bollen te proeven.

Bekijk het aanbod chalets bij Résidence de Leuvert

Vakantiepark in Noord-Brabant

Met het kopen van een chalet in Brabant bij TopParken verzekert u zich er ook van dat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt namelijk gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark Residence de Leuvert. Om te zwemmen kunt u naast de recreatieplas ook terecht bij het verwarmde buitenzwembad. Voor de kinderen is er een uitgebreid entertainmentprogramma en diverse speelvelden. Wilt u de omgeving verkennen? Dan huurt u heel eenvoudig fietsen bij de receptie van het park.

Vraag meer informatie aan
 

Een chalet kopen in Brabant bij TopParken

Het is aan u of u het chalet voor eigen gebruik koopt of deze gedeeltelijk of volledig wilt verhuren. Kiest u voor verhuur dan wordt dit volledig door TopParken verzorgd, u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Bijkomend voordeel is dat het verhuren van uw chalet een aantrekkelijk rendement oplevert.

De volgende stap

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet in Brabant via TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan waarin u meer informatie vindt of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

 

Résidence de Leuvert

Een vakantiewoning kopen in Brabant, vlakbij Den Bosch? Bekijk de mogelijkheden op Résidence de Leuvert (TopParken), gelegen in Noord-Brabant.