Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen in Brabant

Chalet kopen in Brabant

  • Meerdere natuurgebieden in omgeving
  • Nog slechts enkele chalets te koop
  • Op slechts 10 minuten rijden van Den Bosch

Nieuwe chalets te koop in Brabant

Op zoek naar een interessant vakantiepark in Brabant om een eigen chalet te kopen? Dan is het kopen van een chalet op Résidence de Leuvert misschien iets voor u. Dit luxe vakantiepark is gelegen vlak bij Den Bosch en op loopafstand van Recreatieplas De IJzeren Man. Met een eigen chalet in Noord-Brabant geniet u het hele jaar door van vakantie en profiteert u van een interessant nettorendement wanneer u het chalet verhuurd. Het is overigens aan u of u het chalet voor eigen gebruik koopt of deze gedeeltelijk of volledig verhuurd. Kiest u voor verhuur dan wordt dit volledig door TopParken verzorgd, u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Bekijk de interessante mogelijkheden en ons aanbod ⤵️

 

Bekijk het aanbod chalets bij Résidence de Leuvert

Vakantiepark in Noord-Brabant

Met het kopen van een chalet in Brabant bij TopParken verzekert u zich er ook van dat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt namelijk gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark Residence de Leuvert. Om te zwemmen kunt u naast de recreatieplas ook terecht bij het verwarmde buitenzwembad. Voor de kinderen is er een uitgebreid entertainmentprogramma en diverse speelvelden. Wilt u de omgeving verkennen? Dan huurt u heel eenvoudig fietsen bij de receptie van het park.

 

De volgende stap

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet in Brabant via TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan waarin u meer informatie vindt of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Cookieverklaring | Disclaimer