• Luxe vakantievilla's voor maximaal 4 personen
  • Op 20 minuten afstand van Hilversum
  • In een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug

Luxe chalet kopen nabij Hilversum

Een zeer luxe chalet kopen vlak bij Hilversum? TopParken is bezig met de ontwikkeling van een nieuw vakantiepark genaamd Résidence Lage Vuursche. Dit vakantiepark is gelegen in de provincie Utrecht in het gezellige dorpje Lage Vuursche. Het is een zeer populaire plaats, mede door de unieke en bosrijke omgeving. Lage Vuursche trekt jaarlijks dan ook meer dan 2 miljoen bezoekers! Er zijn vele mogelijkheden voor activiteiten om te ondernemen in de omgeving van dit vakantiepark. Dit maakt het dan ook een prachtig park om een luxe chalet te kopen en deze eventueel zelfs te verhuren.

Vraag onze brochure aan
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Luxe chalet te koop vlak bij Hilversum

Op het vakantiepark zijn luxe chalets te koop, de luxe chalets zijn 70 m2, geschikt voor maximaal 4 personen en liggen op zeer ruime kavels. Tevens zijn de chalets duurzaam, volledig gasloos en beschikken ze over grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. Vanuit uw mooie luxueuse chalet kijkt u uit op de schitterende bosrijke omgeving van Lage Vuursche. Dát is nog eens genieten! Door de ruime kavels ervaart u een grote mate van privacy en heeft u alle ruimte om te ontspannen in uw luxe chalet bij Hilversum. Kortom, bij Résidence Lage Vuursche koopt u een prachtig chalet in de omgeving van Hilversum!

 

Een luxe chalet kopen in de omgeving van Hilversum

Lage Vuursche is gelegen op een ideale plek, namelijk in het centrum van Nederland. In de omgeving van het vakantiepark vindt u onder andere steden als Amersfoort, Loosdrecht en Soest. Prachtige plekken om te bezoeken zijn bijvoorbeeld Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, Soesterduinen, het militaire luchtvaartmuseum en Golfpark Soestduinen. Daarnaast is Résidence Lage Vuursche uniek gelegen vlak bij Paleis Soestdijk. Vanuit uw luxe chalet bij Hilversum kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en midgetgolfen. Koopt u een luxe chalet in de omgeving van Hilversum? Dan heeft u 3 mogelijkheden voor het gebruik ervan:

 
 

Eigen gebruik - De eerste mogelijkheid is dat u een luxe chalet koopt voor volledig eigen gebruik. U maakt enkel zelf gebruik van de chalet en dient deze niet beschikbaar te stellen voor verhuur. Verblijf in uw chalet wanneer u wilt, maar permanente bewoning is niet toegestaan.

 
 

Verhuur - De tweede optie is dat u de chalet verhuurt. U ontvangt per kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten, maar kunt zelf niet verblijven in de chalet. De verhuur wordt volledig geregeld door een professionele verhuurorganisatie van TopParken.

 
 

Eigen gebruik én verhuur - De derde en laatste mogelijkheid is een combinatie van beide. Verblijft u zelf niet in de chalet? Dan kunt u deze beschikbaar stellen voor verhuur. De opbrengst is afhankelijk van het aantal keren dat u de chalet beschikbaar hebt gesteld voor verhuur. 

Waarom kiezen voor TopParken? 

Waarom kiezen voor TopParken? Het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u de woning wilt gaan verhuren.

Een luxe chalet kopen bij Résidence Lage Vuursche vlak bij Hilversum? Dan beschikt u over een chalet op een unieke locatie, in een prachtige omgeving én in het centrum van Nederland. Meer informatie? Vraag vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.

 
Afspraak maken