Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen Hoge Kempen

Chalet kopen (Hoge) Kempen

 • Nabij de Brabantse Kempen
 • In het zuiden van Nederland
 • Nieuwe chalets te koop
 • Interessant rendement

Een chalet kopen nabij (Hoge) Kempen 

Bent u op zoek naar een eigen chalet in de streek ‘de Kempen’? Dan is ons vakantiepark in Lage Mierde, in het zuiden van Nederland, wellicht een optie voor u. Resort de Brabantse Kempen is gelegen nabij Eindhoven, de grens met België en het populaire natuurgebied De Brabantse Kempen, wat het de ideale locatie maakt om te investeren in eigen chalet. Bovendien geniet u met een eigen chalet in de Kempen van de Brabantse gezelligheid, de veelzijdige omgeving en vele voordelen, zoals onbeperkt vakantie vieren en bij (gedeeltelijke) verhuur van uw chalet ook van een interessant netto rendement. Met een eigen chalet nabij de Kempen kunt u jaarrond onbeperkt genieten van ontspanning en recreatie.

 

Meer lezen over de mogelijkheden voor een eigen chalet? Vraag dan onze brochure aan.

Informatiedagen ⤵     

 

Uw chalet in de Kempen

Resort de Brabantse Kempen beschikt over verschillende typen chalets, geschikt voor maximaal 6 personen; zo kunt u investeren in waardevolle herinneringen met uw hele gezin of familie. Ook honden zijn toegestaan! Uw eigen chalet nabij de (Hoge) Kempen ligt in een natuurrijke omgeving en van alle gemakken voorzien, zodat u een fijn thuisgevoel ervaart, te denken aan een keuken met inbouwapparatuur, ruim woongedeelte en meerdere slaap- en badkamers. Vanaf uw tuin met terras heeft u een prachtig uitzicht op de Brabantse natuur, waar u heerlijk kunt ontbijten of kunt genieten van de zonsondergang. Uw chalet is voor extra comfort uit te breiden met een airco of zonnepanelen.

Waarom investeren bij TopParken? 
 

 
  Jarenlange ervaring
  Professionele verhuurorganisatie
  Uitgebreid aanbod
  Interessant rendement bij verhuur
 

Bekijk ons aanbod nabij de (Hoge) Kempen ⤵

De voordelen van een chalet in de Nederlandse Kempen 

Een eigen chalet in Noord-Brabant kent vele voordelen, zoals onbeperkt genieten van de vele parkfaciliteiten en van de veelzijdige omgeving. Resort de Brabantse Kempen beschikt over faciliteiten voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad, indoor wellness, restaurant met terras en verschillende sport- en speeltuinen; een interessante investering voor partners of gezinnen. Een dagje buiten het park doorbrengen? Ook dan zijn de mogelijkheden oneindig. Wandel of fiets door De Brabantse Kempen, ontdek omliggende kerkdorpen, ga op avontuur bij Safaripark Beekse Bergen of bezoek buurland België. Een ander voordeel van een eigen chalet in de (Hoge) Kempen is het behalen van een interessant rendement, wanneer u uw chalet gedeeltelijk of volledig verhuurt. Wanneer u uw chalet beschikbaar wilt stellen voor verhuur, wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. 

Over natuurgebied de (Hoge) Kempen

De Kempen is een streek in het noordoosten van België en in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, ten zuiden van Eindhoven en Tilburg, waar ook Resort de Brabantse Kempen is gelegen. Deze natuurrijke regio is geliefd bij wandel- en fietsliefhebbers door de vele fiets- en wandelroutes, afgewisseld door Kempische dorpen. Bovendien staat de (Hoge) Kempen bekend om zijn zanderige bodem, bedekt met heide, eikenbos en vennen.

Meer informatie over een chalet kopen in de Kempen? 

We staan voor u klaar bij de zoektocht naar uw eigen chalet in de (Hoge) Kempen. Uw zoektocht start op het vakantiepark, want daar kunt u de vakantiesfeer proeven en kennismaken met de ligging, omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. Maak vrijblijvend een afspraak, of vraag de brochure aan voor meer informatie.

 

Of vraag de brochure aan