Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Chalet te koop bij Loosdrecht

  • Duurzame zeer luxe chalets te koop
  • Gelegen nabij de Loosdrechtse Plassen
  • Zeer ruime kavels
  • Op een vakantiepark In Lage Vuursche

Luxe chalet kopen bij de Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse plassen bestaan uit verschillende plassen en zijn niet voor niets enorm populair. De plassen zijn geliefd onder watersportliefhebbers maar ook fietsers en wandelaars weten de weg te vinden. De omgeving van Loosdrecht is dan ook een populaire vakantiebestemming en daardoor een slimme keuze wanneer u wilt investeren in een vakantiewoning. De luxe chalets van TopParken liggen op slechts een klein halfuurtje rijden van de plassen in het mooie en bosrijke Lage Vuursche.

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Luxe chalet te koop in de buurt van Loosdrecht bij TopParken

Bij TopParken Lage Vuursche worden 83 zeer luxe chalets gebouwd op eigen grond. De chalets bieden plek aan 4 of 6 personen en liggen op ruime kavels, hierdoor bieden de chalets volop rust en privacy. Ook de chalets zelf zijn ruim van opzet, u geniet van 70 m² woonoppervlakte. Daarnaast worden de woningen volledig gasloos opgeleverd en zijn deze toekomstbestendig gebouwd. Wanneer u ervoor kiest een luxe chalet te kopen bij Loosdrecht heeft u bij TopParken 3 mogelijkheden voor het gebruik hiervan:

Résidence Lage Vuursche

TopParken is op Résidence Lage Vuursche gestart met de verkoop van luxe vakantiewoningen op eigen grond. Op het vakantiepark staan rust, groen en comfort centraal en doordat het een volledig nieuw vakantiepark betreft, is bij de ontwikkeling volledig ingespeeld op de hedendaagse, kwalitatieve standaarden. Van de infrastructuur tot de (duurzame) vakantiewoningen en van de entree tot het toekomstige centrumgebouw.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een luxe chalet nabij Loosdrecht? Vraag dan onze brochure aan of plan vrijblijvend een afspraak in.