• Duurzame chalets te koop
  • Gelegen nabij Loosdrecht
  • Zeer ruime kavels
  • In Lage Vuursche

Luxe chalet kopen bij de Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse plassen bestaan uit verschillende plassen en zijn niet voor niets enorm populair. De plassen zijn geliefd onder watersportliefhebbers maar ook fietsers en wandelaars weten de weg naar Loosdrecht te vinden. De omgeving van Loosdrecht is dan ook een populaire vakantiebestemming en daardoor een duurzame keuze wanneer u wilt investeren in een vakantiewoning. De luxe chalets van TopParken liggen op slechts een klein halfuurtje rijden van de plassen in het mooie en bosrijke Lage Vuursche.

Bekijk Résidence Lage Vuursche
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Luxe chalet te koop in de buurt van Loosdrecht bij TopParken

Bij TopParken Lage Vuursche worden 83 luxe chalets gebouwd op eigen grond. De chalets bieden plek aan 4 personen en liggen op ruime kavels, hierdoor bieden de chalets volop rust en privacy. Ook de chalets zelf zijn ruim van opzet, u geniet van 70 m² woonoppervlakte. Daarnaast worden de woningen volledig gasloos opgeleverd en zijn deze toekomstbestendig gebouwd. Wanneer u ervoor kiest een luxe chalet te kopen bij Loosdrecht heeft u bij TopParken 3 mogelijkheden voor het gebruik hiervan:

Eigen gebruik - Indien u kiest voor volledig eigen gebruik maakt u alleen zelf gebruik van de chalet en stelt u deze niet beschikbaar voor verhuur. U kunt op elk gewenst moment terecht in uw chalet, echter is permanente bewoning niet toegestaan.

Verhuur - Bij deze optie verblijft u zelf niet in de chalet maar stelt u deze volledig ter beschikking voor verhuur. U ontvangt een interessant percentage van de verhuuropbrengsten. Bovendien wordt de verhuur volledig geregeld door onze verhuurorganisatie.

Eigen gebruik én verhuur - U kunt er ook voor kiezen het eigen gebruik en verhuur van de chalet te combineren. Wanneer u zelf niet verblijft in de chalet kunt u deze beschikbaar stellen voor de verhuur en ontvangt u een aantrekkelijk rendement.

Résidence Lage Vuursche

Of u er nu voor kiest uw luxe chalet voor eigen gebruik te houden of volledig te verhuren, u doet altijd een waardevaste investering. Naast eventuele verhuurinkomsten profiteert u altijd van de waardevermeerdering van uw aankoop. Wanneer u een chalet koopt bij TopParken behoudt u altijd zelf de regie, maar worden alle zorgen u uit handen genomen.

Résidence Lage Vuursche is een nieuw te ontwikkelen vakantiepark, bent u geïnteresseerd in het kopen van een luxe chalet nabij Loosdrecht? Vraag dan onze brochure aan of plan vrijblijvend een afspraak in.

 
Afspraak maken