Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen Tilburg | TopParken Verkoop

Chalet kopen in Tilburg

 • Op korte afstand van Tilburg
 • Interessant netto rendement
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie
 • Veel faciliteiten op het park

Een chalet kopen nabij Tilburg

Bent u al een tijdje op zoek naar een eigen chalet, nabij de Brabantse stad Tilburg, waar u onbeperkt op vakantie kunt gaan of waarmee u kunt profiteren van een interessant netto rendement? Dan is Resort de Brabantse Kempen, 23 autominuten vanaf Tilburg, wellicht de ideale locatie voor uw eigen chalet. Op deze vakantieparken biedt TopParken verschillende chalets en vakantiewoningen geschikt voor maximaal 6 personen, die te koop zijn voor eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur. Bekijk ons aanbod chalets nabij Tilburg, of vraag meer informatie aan. We staan voor u klaar bij de zoektocht naar uw eigen chalet!

 

Of vraag de brochure aan

Informatiedagen ⤵

 

De voordelen van een chalet nabij Tilburg

Investeren in een eigen chalet biedt verschillende voordelen. Zeker als u kiest om uw chalet volledig te verhuren, dan kan de verhuur meer rendement opleveren dan het traditionele banksparen. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om uw chalet te kopen voor eigen gebruik: zo kunt u onbeperkt genieten van uw tweede huis. Een andere optie is kiezen voor gedeeltelijke verhuur, u kunt dan zelf bepalen wanneer u uw chalet verhuurt en wanneer u er zelf gebruik van wilt maken. Zo geniet u van vakantieplezier én profiteert u ook van een interessant rendement per jaar. Tot slot kunt u met een eigen chalet in de buurt van Tilburg onbeperkt gebruik maken van de vele faciliteiten op het vakantiepark, zoals binnen- en buitenzwembaden, sportvelden, speeltuinen, indoor wellness en nog veel meer.

 
  Rendement

  Wanneer u besluit de woning te verhuren dan ontvangt u een interessant rendement.

  Professionele verhuurorganisatie

  Wanneer u voor verhuur kiest dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.

  Faciliteiten

  U en uw gasten maken onbeperkt gebruik van de top facileiten waarover het park beschikt.

  Betrouwbare partner

  TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche wat het tot een betrouwbare organisatie maakt.

Ons aanbod nabij Tilburg ⤵

 

Resort de Brabantse Kempen

Résidence de Leuvert

Een chalet nabij Tilburg: voor ieder wat wils

De veelzijdige omgeving van Resort de Brabantse Kempen biedt voor ieder wat wils; door ligging van uw chalet, nabij toeristische attracties, natuurgebieden en grote steden zijn de mogelijkheden voor een dagje of weekendje weg oneindig. Ga bijvoorbeeld op avontuur bij Safaripark Beekse Bergen, maak een wandel- of fietstocht door natuurgebied De Brabantse Kempen of breng een bezoekje aan buurland België. Bovendien is er in nabijgelegen steden Tilburg en Eindhoven ook genoeg te doen voor jong en oud, te denken aan een dagje shoppen, een bezoek aan musea of genieten van de Brabantse gastvrijheid in één van de vele restaurants. Met een eigen chalet in de buurt van Tilburg kunt u oneindig genieten van de veelzijdige omgeving in Noord-Brabant

 

Of maak een afspraak

Bekijk ook deze andere vakantieparken in de buurt van Tilburg: