• Keuze uit 6 vakantieparken
  • Luxe chalets beschikbaar
  • Omringd door natuur
  • Nabij steden als Apeldoorn, Ede en Arnhem

Chalet kopen op de Veluwe

Centraal in Nederland ligt het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit park wordt ook wel de Groene Schatkamer genoemd en dat is zeer terecht. Koopt u een chalet op de Veluwe dan bent u hier altijd dichtbij. Met een grote diversiteit aan landschappen en bovendien een goede kans om wild tegen te komen is het de perfecte plek om van de Nederlandse natuur te genieten. Niet voor niks zijn er dan ook een groot aantal vakantieparken rondom de Veluwe gesitueerd. Bent u verliefd geworden op de Veluwe en wilt u hier vaker tijd doorbrengen? TopParken maakt het u mogelijk uw eigen chalet te kopen op de Veluwe.

Bekijk chalets
 

Impressie van de chalets op de Veluwe

 

Vakantieparken op de Veluwe

TopParken heeft meerdere vakantieparken die op de Veluwe liggen waar u uit kan kiezen. Aan de rand van de Veluwe, in het gezellige dorpje Garderen ligt Resort Veluwe, het nieuwste vakantiepark van TopParken. In de bossen bij Lunteren, midden op de Veluwe, ligt Landgoed de Scheleberg. Tevens midden op de Veluwe, bij Ede, ligt Recreatiepark ‘t Gelloo, een park uitstekend geschikt voor families. Bospark Ede ligt hier vlakbij en is de plek waar u tot rust komt. Recreatiepark Beekbergen ligt vlak bij Apeldoorn of kiest u voor Recreatiepark de Wielerbaan vlak bij Wageningen? Welke van de vijf parken u ook kiest, uw favoriete natuurgebied is altijd om de hoek. Tevens bent u snel in steden als Apeldoorn, Ede of Arnhem. Een chalet kopen op de Veluwe via TopParken betekent tevens dat u een interessant rendement kan behalen.

Meer informatie aanvragen

Bekijk het verkoopaanbod chalets op de veluwe per park:

Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark 't Gelloo

Bospark Ede

Resort Veluwe

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark de Wielerbaan


Op Landgoed de Scheleberg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Wel zijn er nog enkele occasion modellen beschikbaar via onze partner Continental Rekreatie. Bekijk dit aanbod hier.

De voordelen van TopParken

Mocht u interesse hebben in het kopen van een chalet op de Veluwe is het goed om te weten wat uw voordelen zijn. Zo kunt u zelf kiezen of u de chalet alleen voor eigen gebruik behoudt of deze ook gedeeltelijk of volledig gaat verhuren. Kiest u voor verhuur dan wordt dit volledig verzorgd door de verhuurafdeling van TopParken, hier heeft u dus geen omkijken naar. Daarnaast levert de verhuur van uw chalet een aantrekkelijk rendement op.

Faciliteiten bij TopParken

Koopt u een chalet op de Veluwe bij TopParken dan geniet u ook van de vele faciliteiten die de parken bieden. En niet alleen uzelf, maar ook eventuele gasten die uw chalet huren als u kiest voor verhuur. Zo kunt u op elk vakantiepark afkoelen tijdens de zomer in het zwembad of elke ochtend baantjes trekken. De Veluwe is het beste per fiets te verkennen en elk park biedt daarom ook fietsverhuur aan. In het restaurant of cafe geniet u van een lekkere maaltijd of drankje. De speeltuinen en het sportveld doen het altijd goed bij kinderen. 

Meer informatie

Bent u enthousiast en wilt u meer weten over het kopen van een chalet op de Veluwe via TopParken? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.