Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen bij TopParken Verkoop

Chalet nabij Voorthuizen te koop

  • Vakantiepark met een natuurlijke en luxe uitstraling
  • Woningen optioneel met wellness
  • Per direct beschikbaar voor verhuur of privé gebruik

Recreatiewoningen op 11 kilometer afstand van Voorthuizen te koop

Voorthuizen is een gezellig en veelzijdig dorp in Gelderland en staat ook wel bekend als de Entree van de Veluwe. Vanuit het dorp wordt u al binnen enkele minuten omringt door prachtige Veluwse landschappen. Dankzij de vele wandel- en fietsmogelijkheden, natuurgebieden, musea en de bekende Voorthuizer Braderieën is het een populaire bestemming onder toeristen. Resort Veluwe, een luxe vakantiepark op 15 autominuten van Voorthuizen, heeft een breed aanbod aan nieuwe vakantiewoningen te koop. Een uitgelezen kans om te investeren vlak bij dit populaire dorp. 

 

Of vraag eerst meer informatie aan over Resort Veluwe

Ontdek het aanbod ⤵

Uw eigen vakantiewoning nabij Voorthuizen

De woningen variëren van comfortabel tot luxe en zijn te koop op koopgrond. De kavels zijn bosrijk gelegen, u vindt er dan ook veel rust en ontspanning. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over twee slaapkamers en één of twee badkamers. Daarnaast beschikt u over een fijne tuin met een terras en kunt u kiezen voor een woning met eigen hottub en sauna voor ultieme luxe. U bepaalt tevens zelf hoe u de woning gebruikt: voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Wilt u zelf kennismaken met de vakantiewoningen? Maak dan een afspraak op het park met één van onze adviseurs. 

 

In het kort:

  • Woningen van comfortabel tot luxe
  • Te koop op koopgrond
  • Gelegen op bosrijke kavels
  • Geschikt voor maximaal 4 personen
  • Per direct beschikbaar voor verhuur of privé gebruik
  • Met of zonder wellness
 
 
 

Resort Veluwe: luxe, natuur en rust

Resort Veluwe bevindt zich midden in de Gelderse bossen van Garderen. Alles heeft een zeer natuurlijke en luxe uitstraling, van de entree tot en met de bewegwijzering. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, zoals een verwarmd binnen- en buitenzwembad, ligweide, restaurant met terras, bowlingbanen, e-chopper verhuur en verschillende speelvelden. Bovendien grens het park aan het Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. De faciliteiten op het park, de natuurrijke ligging en de ligging centraal in Nederland, onder andere vlak bij Apeldoorn, maken dit een ideale vakantiebestemming voor werkelijk iedereen! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en wie weet beschikt u binnenkort over een luxe vakantiewoning op een toplocatie op de Veluwe. 

 

Vragen van eerdere geïnteresseerden  ⤵

✦ Vanaf welk bedrag kan ik investeren in een vakantiehuis bij Resort Veluwe?

U kunt bij Resort Veluwe al investeren in een recreatiewoning inclusief kavel en tuinaanleg vanaf €199.575,-. De woningen met wellness zijn te koop vanaf €219.675,- inclusief kavel, wellness en tuinaanleg. 

✦ Wie verzorgt de verhuur van mijn woning?

Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur van uw woning, dan wordt dit geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Het gehele team gaat direct aan de slag om een zo hoog mogelijk rendement voor u te realiseren.