Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen in Zuid-Holland

Chalet kopen in Zuid-Holland

  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • In Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Op 15 minuten van Rotterdam
  • Direct aan het water gelegen

Chalet te koop aan het water in Zuid-Holland

Denkt u erover na om een eigen chalet te kopen in de provincie Zuid-Holland, maar weet u nog niet precies waar? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij TopParken Parc de IJsselhoeve. Dit mooie vakantiepark is gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel op slechts 15 minuten van Rotterdam en direct aan het water van de IJssel.

Voor eigen gebruik of verhuur
Jaarlijks komen er vele binnenlandse én buitenlandse toeristen naar Zuid-Holland om vakantie te vieren. Een chalet kopen in Zuid-Holland kan u daarom, als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, een aantrekkelijk rendement opleveren. U kiest uiteraard zelf of u de chalet volledig voor eigen gebruik koopt of deze geheel of gedeeltelijk wilt gaan verhuren.

Ontdek Parc de IJsselhoeve

Een chalet kopen in Zuid-Holland bij TopParken

TopParken heeft een groot aantal chalets te koop staan in Zuid-Holland. TopParken is de juiste partner voor u als u zorgeloos wilt investeren. Als u voor TopParken kiest dan profiteert u van onze jarenlange ervaring, een hoge bezettingsgraad op onze vakantieparken en een samenwerking met gerenommeerde touroperators. Bovendien heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw chalet, als u daarvoor kiest. Dit wordt namelijk van begin tot eind verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Kiest u voor verhuur dan is een chalet kopen in Zuid-Holland een interessante investering voor u, omdat u hierbij een aantrekkelijk rendement kan ontvangen. In deze tijden is dat een uitstekend alternatief voor banksparen.

Bekijk hieronder het aanbod chalets in Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve

Meer informatie over Parc de IJsselhoeve?

Plan dan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark of vraag onze brochure aan.

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer