Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen in Zuid-Holland

Chalet kopen in Zuid-Holland

  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • In Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Op 15 minuten van Rotterdam
  • Direct aan het water gelegen

Chalet te koop aan het water in Zuid-Holland

Denkt u erover na om een eigen chalet te kopen in de provincie Zuid-Holland, maar weet u nog niet precies waar? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij TopParken Parc de IJsselhoeve. Dit mooie vakantiepark is gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel op slechts 15 minuten van Rotterdam en direct aan het water van de IJssel.

Voor eigen gebruik of verhuur
Jaarlijks komen er vele binnenlandse én buitenlandse toeristen naar Zuid-Holland om vakantie te vieren. Een chalet kopen in Zuid-Holland kan u daarom, als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, een aantrekkelijk rendement opleveren. U kiest uiteraard zelf of u de chalet volledig voor eigen gebruik koopt of deze geheel of gedeeltelijk wilt gaan verhuren.

Ontdek Parc de IJsselhoeve

Een chalet kopen in Zuid-Holland bij TopParken

TopParken heeft een groot aantal chalets te koop staan in Zuid-Holland. TopParken is de juiste partner voor u als u zorgeloos wilt investeren. Als u voor TopParken kiest dan profiteert u van onze jarenlange ervaring, een hoge bezettingsgraad op onze vakantieparken en een samenwerking met gerenommeerde touroperators. Bovendien heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw chalet, als u daarvoor kiest. Dit wordt namelijk van begin tot eind verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Kiest u voor verhuur dan is een chalet kopen in Zuid-Holland een interessante investering voor u, omdat u hierbij een aantrekkelijk rendement kan ontvangen. In deze tijden is dat een uitstekend alternatief voor banksparen.

Bekijk hieronder het aanbod chalets in Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve

Meer informatie over Parc de IJsselhoeve?

Plan dan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark of vraag onze brochure aan.