• Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • In Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Op 15 minuten van Rotterdam
  • Zorgeloos investeren

Chalet kopen in Zuid-Holland

U bent van plan om te investeren in recreatief vastgoed in Zuid-Holland? Bij TopParken koopt u een chalet in Zuid-Holland op Parc de IJsselhoeve, gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel op slechts 15 minuten van Rotterdam. Zuid-Holland is een interessante provincie om een chalet te kopen. Jaarlijks komen vele binnenlandse én buitenlandse toeristen naar deze provincie om vakantie te vieren. Een chalet kopen in Zuid-Holland kan u daarom, als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, een aantrekkelijk rendement opleveren. U kiest zelf of u de chalet volledig voor eigen gebruik koopt of deze geheel of gedeeltelijk wilt gaan verhuren.

Bekijk de chalets in Zuid-Holland

Een chalet kopen in Zuid-Holland bij TopParken

TopParken heeft een groot aantal chalets te koop staan in Zuid-Holland. TopParken is de juiste partner voor u als u zorgeloos wilt investeren. Als u voor TopParken kiest dan profiteert u van onze jarenlange ervaring, een hoge bezettingsgraad op onze vakantieparken en een samenwerking met gerenommeerde touroperators. Bovendien heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw chalet, als u daarvoor kiest. Dit wordt namelijk van begin tot eind verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Kiest u voor verhuur dan is een chalet kopen in Zuid-Holland een interessante investering voor u, omdat u hierbij een aantrekkelijk rendement kan ontvangen. In deze tijden is dat een uitstekend alternatief voor banksparen.

Bekijk hieronder het aanbod chalets in Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve

Vakantie op een vakantiepark in Zuid-Holland

Als u een chalet koopt in Zuid-Holland op een van de vakantieparken van TopParken heeft u onbeperkt toegang tot alle faciliteiten. Denk hierbij aan een binnen- of buitenzwembad, horecagelegenheden, fietsverhuur en animatie voor kinderen. Dit is ook een voordeel als u kiest voor het verhuren van uw chalet, want ook uw gasten maken hier onbeperkt gebruik van. De vakantieparken van TopParken liggen ook altijd op korte afstand van leuke bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters. Vanaf Nieuwerkerk a/d IJssel heerlijk kunt varen over de IJssel. Ziet u het wel zitten om te investeren in een chalet in Zuid-Holland? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande knop.

Vraag de brochure aan