Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Funda recreatiewoning

Funda recreatiewoning

  • Recreatiewoningen door heel Nederland
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie
  • Professionele & ervaren organisatie

Een recreatiewoning kopen via Funda

Als u op zoek bent naar een eigen recreatiewoning zult u wellicht beginnen op Funda. Echter gaat u op Funda niet alle recreatiewoningen in Nederland vinden die te koop staan. Zo ook niet het aanbod van TopParken. De verklaring hiervoor is als volgt. Funda is een platform van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Zodoende moet een makelaar hierbij aangesloten zijn om vakantiewoningen op Funda te tonen. De recreatiewoningen van TopParken worden niet verkocht via een NVM makelaar waardoor u op Funda geen recreatiewoningen van TopParken zult vinden. Op deze website vindt u echter meteen het complete aanbod van TopParken.

Bekijk het aanbod per provincie

Vakantiewoning te koop op Funda

Dat u op Funda geen vakantiewoning van TopParken kunt kopen heeft ook voordelen. Zo is de recreatiemarkt een wezenlijk andere sector dan de woonhuizenmarkt. TopParken heeft jarenlange ervaring in de exploitatie van vakantieparken en vakantiehuizen en weet daarom precies wat er speelt en wat belangrijk is. De adviseurs voorzien u van professioneel advies en begeleiden u het gehele proces. En ook als u de recreatiewoning wilt gaan verhuren wordt dit volledig door TopParken geregeld. Bij TopParken heeft u de volgende mogelijkheden:

Eigen gebruik - U koopt de recreatiewoning exclusief voor eigen gebruik en gaat deze niet verhuren. Op elk gewenst moment kunt u terecht in uw woning, echter is permanente bewoning niet toegestaan.
Volledige verhuur - Wilt u juist een vakantiewoning kopen als investering en deze volledig gaan verhuren? Ook dat is mogelijk. U ontvangt een aantrekkelijk rendement wat een percentage is van de verhuuropbrengsten van de woning.
Eigen gebruik én verhuur - Tot slot is een combinatie van bovenstaande opties ook mogelijk. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning kunt u deze beschikbaar stellen voor de verhuur. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

Een greep uit het aanbod

Recreatiewoning kopen bij TopParken

Bij TopParken heeft u veel verschillende opties voor het kopen van een recreatiewoning. Wat dacht u van een recreatiewoning kopen aan het water? Of een recreatiewoning inclusief wellness? Dankzij de vele mogelijkheden is er voor bijna iedereen wel een geschikte vakantiewoning te vinden. Doordat de recreatiewoningen op een vakantiepark liggen profiteert u ook van de vele voorzieningen die op de parken aanwezig zijn. Vaak is er een zwembad aanwezig, kunt u een hapje eten in het restaurant en is er animatie voor de kinderen. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen bij TopParken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Liever eerst een brochure aanvragen? Klik dan op onderstaande button.