Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen

Recreatiewoningen bij TopParken

 • Moderne recreatiewoningen op natuurrijke locaties
 • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
 • Zorgeloos investeren

Recreatiewoningen op locaties midden in de natuur

Investeren in een recreatiewoning kan een interessante investering zijn. Het is namelijk een goed alternatief voor banksparen en brengt fiscale voordelen met zich mee. Een recreatiewoning op uw eigen kavel of huurkavel en dat op een schitterende locatie in de natuur. Lekker genieten van een vakantie wanneer u dat wilt en er ook nog een mooi nettorendement over behalen. Bij TopParken kunt u investeren in een woning en bepalen of u deze zelf gebruikt of deze (gedeeltelijk) verhuurt. Welke keuze u ook maakt, het is altijd van belang dat u zich goed laat informeren.

 

Of maak een afspraak op een van onze vakantieparken en laat u informeren. 

Exclusieve samenwerking ING en TopParken

Met gepaste trots laten wij u weten dat ING en TopParken een nieuwe exclusieve samenwerking zijn aangegaan! Met behulp van deze sterke en betrouwbare partner op het gebied van financiering kunt u een weloverwogen keuze maken in het aankoopproces van een eigen vakantiewoning van een tweede huis. 

Bezoek onze informatiedagen

 

De mogelijkheden om te investeren

Een recreatiewoning bij TopParken houdt in dat u zorgeloos investeert en bovendien een interessant rendement kan ontvangen. Het rendement is afhankelijk van uw keuze voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Wilt u het hoogste rendement ontvangen? Kies dan voor volledige verhuur, waarbij u afziet van eigen gebruik. Het is op deze manier een aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Wilt u af en toe ook zelf gebruikmaken van de woning, dan is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten. Houd er wel rekening mee dat er verschillende fiscale aspecten zijn per gebruiksvorm van uw recreatiewoning. 

Ontdek het aanbod ⤵

Waarom TopParken?

Investeert u bij TopParken dan profiteert u, naast de jarenlange ervaring, van nog meer voordelen. Zo beschikt TopParken over een eigen professionele verhuurorganisatie. Deze verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen en verzorgt de volledige verhuur van uw recreatiewoning. Om een hoge bezetting te realiseren wordt er samengewerkt met gerenommeerde partijen zoals Booking.com en BungalowSpecials. Daarnaast beschikt elk vakantiepark van TopParken over uitgebreide faciliteiten waar zowel uzelf als uw gasten onbeperkt gebruik van kunnen maken. Een complete vakantie in een fijne recreatiewoning in de natuur. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan de brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

  Jarenlange ervaring

  TopParken heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche.

  Professionele verhuurorganisatie

  Onze verhuurorganisatie verzorgt het volledige verhuurproces.

  U bepaalt

  Bepaal zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt.

  Uitgebreid aanbod

  Kies een woning uit het ruime aanbod op toplocaties.

 
 
 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden:

✦ Waar vind ik de recreatiewoningen van TopParken?

De recreatiewoningen van TopParken bevinden zich op verschillende unieke locaties in Nederland. Van Gelderland, Limburg en Utrecht tot Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant

✦ Zijn er ook recreatiewoningen met wellness?

Jazeker! Wanneer u op zoek bent naar een eigen vakantiewoning met nét even wat meer luxe, dan hebben wij precies wat u zoekt. U kunt kiezen voor een wellness recreatiewoning met in uw eigen tuin een sauna, hottub en/of buitendouche. Dit is mogelijk op alle parken van TopParken.