Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
'De Hertenwei' in Lage Mierde wordt 'Resort de Brabantse Kempen'

'De Hertenwei' in Lage Mierde wordt 'Resort de Brabantse Kempen'

TopParken breidt uit met nieuw vakantiepark in Lage Mierde

Eind oktober heeft TopParken voormalig vakantiepark De Hertenwei in Lage Mierde overgenomen. Het vakantiepark is in zijn geheel overgenomen, inclusief alle faciliteiten. De 50 bestaande vakantiehuizen, die in het bezit zijn van diverse eigenaren, zijn ook onderdeel geworden van de organisatie. De overname is naar tevredenheid van beide partijen verlopen.

Als eerste op de hoogte?

Schrijf u dan hieronder in

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Om de uitstraling van de camping aan te laten sluiten bij TopParken, worden er de aankomende periode aanpassingen gedaan op het park waarin vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan. De naam van dit nieuwe TopParken vakantiepark is al bekend, namelijk Resort de Brabantse Kempen. In de eerste helft van 2024 worden de bouwwerkzaamheden die betrekking hebben op de voorzijde van het vakantiepark en de faciliteiten opgepakt. Dit betreft het vernieuwen van de entree, tennisbaan, het binnen- en buitenzwembad en het aanleggen van de speeltuin(en) en eerste kavels. Naar verwachting wordt er begin volgend jaar gestart met de verkoop van de eerste vakantiewoningen. De organisatie maakt de nieuwe naam van het park binnenkort bekend.

Met de overname van De Hertenwei exploiteert TopParken in totaal 19 vakantieparken in Nederland, waarvan er een aantal in ontwikkeling zijn. De organisatie kijkt uit naar de uitbreiding in het zuiden van het land. Chadli Hachani, Marketing en Formulemanager bij TopParken, over de overname; ‘Op onze vakantieparken zetten we ons in om een bijdrage te leveren aan het creëren van waardevolle herinneringen’. Hij vervolgt: ‘Faciliteiten en natuurrijke locaties spelen hierin een belangrijke rol. Dit wordt op het nieuwe vakantiepark perfect gecombineerd, waardoor het park nu al goed past binnen ons aanbod.’

Veelgestelde vragen

Wanneer start de verkoop van de vakantiewoningen?

Naar verwachting wordt er begin volgend jaar gestart met de verkoop van de eerste vakantiewoningen.

Wat is de nieuwe naam van vakantiecentrum 'De Hertenwei'?

De nieuwe naam is Resort de Brabante Kempen, gebaseerd op het prachtige natuurgebied in de nabije omgeving.

Wanneer starten de werkzaamheden op het vakantiepark?

In de eerste helft van 2024 worden de bouwwerkzaamheden die betrekking hebben op de voorzijde van het vakantiepark en de faciliteiten opgepakt.