Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Tweede vakantiepark in Noord-Brabant overgenomen door TopParken

TopParken groeit door in Noord-Brabant

Vanaf 1 januari 2024 is TopParken officieel de nieuwe eigenaar van Recreatiecentrum Witven in Veldhoven, nabij Eindhoven. Het betreft het tweede vakantiepark dat wordt overgenomen door TopParken in Noord-Brabant dit jaar. De overname brengt de organisatie nieuwe, strategische kansen en doorgroeimogelijkheden in het zuiden van Nederland. 

Vanaf volgend jaar neemt TopParken het eigendom van het vakantiepark over van de familie Burgmans, die de afgelopen jaren eigenaar is geweest. De overname is voorspoedig en in overeenstemming tussen beide partijen verlopen. Alle medewerkers, bestaande boekingen en jaarstandplaatsen voor 2024 worden door TopParken overgenomen. Momenteel wordt er, door een speciaal samengesteld projectteam, gewerkt aan een plan voor de toekomstige exploitatie van het vakantiepark.

Chadli Hachani, Marketing en Formulemanager bij TopParken, over de overname: ‘We zijn verheugd onze ervaring en kennis betreft de exploitatie en doorontwikkeling van vakantieparken voort te zetten in misschien wel de gezelligste provincie van ons land.’. Hij vervolgt: ‘Met in totaal drie overnames in 2023, kijken we dan ook erg uit naar het komende jaar!’.

Later meer informatie

Momenteel wordt er, door een speciaal samengesteld projectteam, gewerkt aan een plan voor de toekomstige exploitatie van het vakantiepark. Zodra er meer bekend is zullen wij dit bekend maken op onze website en in onze nieuwsbrief.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵