Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Resort de Brabantse Kempen

Eerste stappen nieuw vakantiepark Lage Mierde zijn gezet

Ontwikkelingen vakantiepark in Lage Mierde in volle gang 

Sinds eind oktober vorig jaar is TopParken eigenaar van vakantiepark De Hertenwei in het Noord-Brabantse Lage Mierde. Het vakantiepark gaat verder onder de naam Resort de Brabantse Kempen. De nieuwe naam, Resort de Brabantse Kempen, past volledig bij de omgeving waar het vakantiepark zich bevindt, namelijk de Brabantse Kempen. Het vakantiepark ligt nabij een uitgestrekt natuurgebied met diverse steden en dorpen in de omgeving. TopParken zet zich daarom in voor een harmonieuze inpassing van het vakantiepark en de omgeving. 

Ontwikkelingen op het vakantiepark

Op Resort de Brabantse Kempen zijn de ontwikkelingen in volle gang. Zo wordt het achterstallig onderhoud aangepakt en worden de groenvoorzieningen en bestaande faciliteiten op het park opgefrist en verbeterd. Daarnaast vinden er werkzaamheden plaats aan het centrumgebouw en bijbehorende voorzieningen. De parkfaciliteiten zullen onder andere bestaan uit speeltuinen, sportvelden, een binnen- en buitenzwembad, gameroom en horeca. Tot slot wordt de voorzijde van het park verbouwd, zodat deze in overeenstemming is met de kleuren en stijl van TopParken. Deze aanpassingen dragen bij aan een herkenbare en uniforme uitstraling die aansluit bij de identiteit van de organisatie. 

Verkoop van nieuwe vakantiewoningen

Begin maart wordt gestart met de eerste fase van het park, aan de voorzijde en het midden, met de focus op de ontwikkeling van vier verschillende woningen voor 6 tot 10 personen. Naar verwachting wordt in de eerste helft van 2024 gestart met de verkoop van de vakantiewoningen. De kavels die bij de start van verkoop beschikbaar zijn, bevinden zich op een prachtige locatie aan de rand van het park met uitzicht op het bosgebied. De rustige ligging in combinatie met de centrale voorzieningen, maakt deze kavels bijzonder aantrekkelijk. 

Blijf op de hoogte 

Wenst u op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen omtrent de verkoop op ons nieuwste vakantiepark? Schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de accommodaties, verkoopfases en overige ontwikkelingen.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵