Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Nederland behoort tot de tien beste bestemmingen ter wereld

Nederland behoort tot de tien beste bestemmingen ter wereld

Volgens reisgids Lonely Planet behoort Nederland tot de tien beste bestemmingen ter wereld in 2020. Dankzij de prachtige natuurgebieden en het bruisende Amsterdam is Nederland een toeristische trekpleister. Ook het binnenslepen van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam (12 t/m 16 mei 2020) speelde een rol in het oordeel van de jury. 

Volgens de reisorganisatie zijn april en mei de beste maanden om een bezoek te brengen aan Nederland. Dit is niet alleen vanwege Koningsdag en het Songfestival, maar ook omdat Nederland in 2020 viert dat het 75 jaar geleden werd bevrijd. 

Bron: Nu.nl

Ontdek onze vakantieparken in Nederland

Op onze 19 vakantieparken, verspreid door het hele land, beleeft u Nederland als nooit tevoren. Onze parken zijn gelegen op unieke locaties, op de Veluwe, aan de kust, in de Achterhoek, het gezellige Noord-Brabant en het prachtige Limburg. Zowel op de parken als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud.

Een eigen vakantiewoning op een van de mooiste bestemmingen ter wereld?

Het is mogelijk bij TopParken! Op al onze vakantieparken zijn nieuwe vakantiewoningen en villa's te koop. Deze zijn allen gelegen midden in de natuur. Ook zijn er vakantieparken gelegen vlakbij Amsterdam (Berkhout) en vlakbij Rotterdam (Nieuwerkerk a/d IJssel). 

Ervaar het genot van een eigen vakantiewoning in Nederland!

 

Vakantiewoning kopen bij TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning in Nederland kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in Nederland?