Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Ontdek Resort de Brabantse Kempen tijdens de informatiedagen

Ontdek Resort de Brabantse Kempen tijdens de informatiedagen

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Resort de Brabantse Kempen. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

 
  • Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Adres: Wellenseind 7 in Lage Mierde
  • Kom écht kennismaken met het nieuwe vakantiepark

De zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning start hier

Na het ongekende succes van de eerste informatiedagen openen wij op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni opnieuw de deuren van ons nieuwste vakantiepark; Resort de Brabantse Kempen. Kom kennismaken met het volledig nieuw ontwikkelde vakantiepark en bezichtig de gloednieuwe vakantiewoningen. Onze deskundige adviseurs staan klaar voor advies, afgestemd op uw situatie, wensen en eisen. 

Kom kennismaken tijdens de informatiedagen

Tijdens de informatiedagen vertellen wij u graag alles over de interessante mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark, de omgeving en de tientallen showmodellen. Daarnaast vertellen wij u graag alles over onze vernieuwde samenwerking met ING.

Dus, bent u zich aan het oriënteren of de aankoop van een vakantiewoning iets voor u is? Kom dan vrijblijvend langs op Resort de Brabantse Kempen. Wij geloven namelijk dat de échte zoektocht naar een vakantiewoning pas begint op het vakantiepark, waar u de vakantiesferen proeft en de vakantiewoningen met bijbehorend kavel kunt zien.

 

Eerst meer informatie ontvangen over Resort de Brabantse Kempen? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Meer informatie over onze financieringssamenwerking met ING.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en verhuur.
✔️ Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur zal er een financieel/fiscaal specialist aanwezig zijn voor persoonlijk advies.
✔️ Ontmoet onze professionele partners en leveranciers.

Resort de Brabantse Kempen

Over Resort de Brabantse Kempen

Resort de Brabantse Kempen ligt in Lage Mierde, in het zuiden van Nederland. Een prachtig nieuw vakantiepark op een populaire toeristische ligging. Van wandelen en fietsen door het nabijgelegen natuurgebied de Brabantse Kempen tot een bezoek aan de Efteling of Safaripark Beekse Bergen, alles is mogelijk in de directe omgeving. Ook de Belgische grens ligt op steenworp afstand. Het nieuwe vakantiepark beschikt over vele parkfaciliteiten voor jong en oud, te denken aan een binnen- en buitenzwembad, padelbaan, midgetgolfbaan, indoor wellness en een gezellig restaurant met terras, wat het dé ideale locatie maakt voor een eigen vakantiewoning.

De nieuwe vakantiewoningen

De nieuwe vakantiewoningen, in totaal 4 verschillende typen geschikt voor 4 of 6 personen, hebben een moderne uitstraling en zijn ontworpen uit een strak design. De luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. 

Aanbod vakantiewoningen

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️